Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
NajwyraÂźniej Anita nie miaÂła dla niej czasu :hahaha: WolaÂła ''wygrzebywaĂŚ'' mniej znane - tak na poczÂątek :devil:

Pewnie zmienia siĂŞ twarz karcianej Damy Pik na kolejne ''Âżelazne'' osobniczkiCoÂś wiĂŞcej nt. tej reklamy

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Stały bywalec
I na Albright moÂże przyjdzie czas ...... i na Condi :devil: Trzeba tylko byĂŚ cierpliwym :devil:
Btw. CieszĂŞ siĂŞ, Âże jako pierwsza tutaj mogĂŞ obieÂściĂŚ radosnÂą nowinĂŞ, ktĂłra juÂż od jakiegoÂś czasu nowinÂą niby nie jest
Otó¿ dzisiaj pan Grass oznajmi³, ¿e w poniedzia³ek przywita nas Anita :jupi: :jupi:
A wiĂŞc to juÂż jest pewne, Âże Anita wraca na piĂŞĂŚ dni do Poradka :jupi:
ChoĂŚ ja i tak uwierzĂŞ w to, dopiero, kiedy Anite tam zobaczĂŞ i usÂłyszĂŞ :devil:
Ciekawe, czy Anita ju¿ cierpi na bezsennoœÌ z powodu powrotu do programu, z którego uda³o jej siê wydostaÌ :devil:
Straszna praca tam na niÂą czeka
Teraz to potrafiÂą i troje goÂści do studia zaprosiĂŚ, z ktĂłrymi prowadzÂący musi - chce czy nie che - rozmawiaĂŚ :devil:
Ale Anita juÂż pewnie zaÂłatwiÂła sobie minimalnÂą z moÂżliwych liczbĂŞ goÂści, Âżeby siĂŞ nie przepracowaĂŚ
Btw. CieszĂŞ siĂŞ, Âże jako pierwsza tutaj mogĂŞ obieÂściĂŚ radosnÂą nowinĂŞ, ktĂłra juÂż od jakiegoÂś czasu nowinÂą niby nie jest

Otó¿ dzisiaj pan Grass oznajmi³, ¿e w poniedzia³ek przywita nas Anita :jupi: :jupi:
A wiĂŞc to juÂż jest pewne, Âże Anita wraca na piĂŞĂŚ dni do Poradka :jupi:
ChoĂŚ ja i tak uwierzĂŞ w to, dopiero, kiedy Anite tam zobaczĂŞ i usÂłyszĂŞ :devil:
Ciekawe, czy Anita ju¿ cierpi na bezsennoœÌ z powodu powrotu do programu, z którego uda³o jej siê wydostaÌ :devil:
Straszna praca tam na niÂą czeka

Ale Anita juÂż pewnie zaÂłatwiÂła sobie minimalnÂą z moÂżliwych liczbĂŞ goÂści, Âżeby siĂŞ nie przepracowaĂŚ

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
Mam nadziejĂŞ, Âże doÂżyjĂŞ tego poniedziaÂłu. Jak za dawnych dobrych czasĂłw ustawiĂŞ budzik na 6.00. W trakcie trwania serwisĂłw bĂŞdĂŞ robiÂł to, co zwykle robiĂŞ rano. WymieniaÂł czynnoÂści nie bĂŞdĂŞ. A, jednÂą wymieniĂŞ. ZrobiĂŞ sobie i wszystkim chĂŞtnym Âśniadanie.
No i nie sÂądzĂŞ, Âże Anita zgodzi siĂŞ na przeprowadzenie 3 rozmĂłw. To nie w jej stylu.
No nie wiem, nie potrafiĂŞ sobie tego poradka wyobraziĂŚ. Mam nadziejĂŞ, Âże miÂło mnie Anita zaskoczy.
No i nie sÂądzĂŞ, Âże Anita zgodzi siĂŞ na przeprowadzenie 3 rozmĂłw. To nie w jej stylu.
No nie wiem, nie potrafiĂŞ sobie tego poradka wyobraziĂŚ. Mam nadziejĂŞ, Âże miÂło mnie Anita zaskoczy.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Stały bywalec
Po pierwszym Poradku zbyt wiele bym siĂŞ nie spodziewaÂła - znajÂąc AnitĂŞ, bĂŞdzie siĂŞ dopiero tutaj rozgrzewaÂła
Za to kolejne i kolejne mogÂą byĂŚ naprawdĂŞ emocjonujÂące
Ale pĂłki co dzisiaj naleÂży ustawiĂŚ odbiorniki telewizyjne o godz. 15:35 na kanale zwanym TVN24, poniewaÂż bĂŞdzie wtedy emitowana powtĂłrka DP ze Steinbach
PrzecieÂż tak bardzo niegdyÂś ubolewaliÂśmy, Âże nie byÂło powtĂłrki Âżadnej tego odcinka
A w naszych gÂłowach rodziÂło siĂŞ tyle sprzecznych wnioskĂłw, ktĂłre teraz byĂŚ moÂże bĂŞdziemy mieli okazjĂŞ sprecyzowaĂŚ
A jak siĂŞ znĂłw nie uda wypracowaĂŚ porozumienia nt. ogĂłlnej wymowy odcinka, to przynajmniej bĂŞdziemy mieĂŚ satysfakcjĂŞ z tego, Âże na bogate Niemcy se popatrzyliÂśmy :devil:

Ale pĂłki co dzisiaj naleÂży ustawiĂŚ odbiorniki telewizyjne o godz. 15:35 na kanale zwanym TVN24, poniewaÂż bĂŞdzie wtedy emitowana powtĂłrka DP ze Steinbach

PrzecieÂż tak bardzo niegdyÂś ubolewaliÂśmy, Âże nie byÂło powtĂłrki Âżadnej tego odcinka

-
- Stały bywalec
Te¿ Steinbach :> To ten odcinek, co w TVN daj¹ póŸniej w TVN24? Mogliby to jakoœ zró¿nicowaÌ - mo¿e wiêksza ogl¹dalnoœÌ z takiego ,,uk³adu si³owego'' by wysz³a :devil:Marcin pisze:No i o godz. 11:25 na kanale zwanym TVN.

-
- Fan Forum
Ja nadal uwaÂżam, po wnikliwej lekturze i analizie, Âże ogĂłlnÂą wymowÂą odcinka miaÂło byĂŚ zaÂłagodzenie sporu miĂŞdzy zwolennikami a przeciwnikami wizji Steinbach, a pomĂłc ma w tym zrĂłwnowaÂżona dyskusja ... :] Tylko, czy dyskusja z manipulantami historii, faktĂłw i ich nastĂŞpstw jest komukolwiek do czegokolwiek potrzebna?!!!A jak siĂŞ znĂłw nie uda wypracowaĂŚ porozumienia nt. ogĂłlnej wymowy odcinka, to przynajmniej bĂŞdziemy mieĂŚ satysfakcjĂŞ z tego, Âże na bogate Niemcy se popatrzyliÂśmy
Bogate Niemcy zimÂą nie sÂą tak atrakcyjne

A jutro ... poradek :rozglada:
Czy to napewno o Niemcy chodzi Black?
wiem,wiem NAPEWNO o Niemcy,ja teÂż tak uwaÂżam!
Wg mnie,zamiast Centrum WypĂŞdzonych powinno powstaĂŚ coÂś takiego jak Centrum Poszkodowanych.wysiedleni,a nie wypĂŞdzeni Niemcy,teÂż wycierpieli swoje i z nimi identyfikuje siĂŞ Steinbach,ale sooory,wypĂŞdzenie to - kÂłamstwo!Szkoda,Âże obecne stosunki polityczne,nie pozwalajÂą na spokojny dialog..
To straszne,¿e Anita jest dziœ o porandku bo...nie wstanê!Jestem skonany podró¿¹ i nareszcie siê wyœpiê.w koùcu Woodstock jest 1 raz w roku

Wg mnie,zamiast Centrum WypĂŞdzonych powinno powstaĂŚ coÂś takiego jak Centrum Poszkodowanych.wysiedleni,a nie wypĂŞdzeni Niemcy,teÂż wycierpieli swoje i z nimi identyfikuje siĂŞ Steinbach,ale sooory,wypĂŞdzenie to - kÂłamstwo!Szkoda,Âże obecne stosunki polityczne,nie pozwalajÂą na spokojny dialog..
To straszne,¿e Anita jest dziœ o porandku bo...nie wstanê!Jestem skonany podró¿¹ i nareszcie siê wyœpiê.w koùcu Woodstock jest 1 raz w roku

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Stały bywalec
ByÂłeÂś na Woodstock – jak udaÂło ci siĂŞ wrĂłciĂŚ w caÂłoÂści i zdrowo?
WidziaÂłeÂś wozy TVN24?
No to trochĂŞ moÂżesz ÂżaÂłowaĂŚ, Âże nie oglÂądaÂłeÂś Poradka, poniewaÂż Anita z AnnÂą JĂŞdrzejowskÂą razem sobie na biurku siedziaÂły
:o BoÂże jak Anita schudÂła
KiedyÂś, jeszcze rok temu ten smerfetkowy spodnium byÂł jej akurat, a teraz wisiaÂł na niej jak na wieszaku
FryzurĂŞ teÂż miaÂła nie najlepszÂą 
Strona tvn24.pl i Grass nas nie okÂłamali
Anita byÂła w Poradku i nawet tematyka siĂŞ zgadzaÂła
Najbardziej ucieszyÂła mnie i wprawiÂła w dobry nastrĂłj rozmowa z CymaĂąskim – Anita byÂła Âświetnie do rozmowy przygotowana :brawa: SÂłuchaÂłam tego wywiadu z zapartym tchem – a wiĂŞc tym samym myliÂłam siĂŞ co do tego, Âże Anita bĂŞdzie potrzebowaÂła rozgrzewki co najmniej dwudniowej, Âżeby osiÂągn¹Ì peÂłniĂŞ formy – dziÂś juÂż ta forma byÂła wysoka. Tak na dobrÂą sprawĂŞ to ja Poradek dopiero od Ăłsmej oglÂądaÂłam
Rozmowa z OchojskÂą teÂż byÂła bardzo dobra, rzeczowa i interesujÂąca – cieszĂŞ siĂŞ, Âże oba wywiady mogÂłam zobaczyĂŚ
ale Black na pewno wiêcej szczegó³ów zdradzi i nimi siê pozachwyca
ÂŁezka w oku siĂŞ krĂŞci, jak sobie czÂłowiek uÂświadomi, Âże Anita wrĂłciÂła do ProradkĂłw tylko na tydzieĂą ...

No to trochĂŞ moÂżesz ÂżaÂłowaĂŚ, Âże nie oglÂądaÂłeÂś Poradka, poniewaÂż Anita z AnnÂą JĂŞdrzejowskÂą razem sobie na biurku siedziaÂły

:o BoÂże jak Anita schudÂła

Strona tvn24.pl i Grass nas nie okÂłamali

Najbardziej ucieszyÂła mnie i wprawiÂła w dobry nastrĂłj rozmowa z CymaĂąskim – Anita byÂła Âświetnie do rozmowy przygotowana :brawa: SÂłuchaÂłam tego wywiadu z zapartym tchem – a wiĂŞc tym samym myliÂłam siĂŞ co do tego, Âże Anita bĂŞdzie potrzebowaÂła rozgrzewki co najmniej dwudniowej, Âżeby osiÂągn¹Ì peÂłniĂŞ formy – dziÂś juÂż ta forma byÂła wysoka. Tak na dobrÂą sprawĂŞ to ja Poradek dopiero od Ăłsmej oglÂądaÂłam

ÂŁezka w oku siĂŞ krĂŞci, jak sobie czÂłowiek uÂświadomi, Âże Anita wrĂłciÂła do ProradkĂłw tylko na tydzieĂą ...

-
- Fan Forum
A Ty od razu na wstĂŞpie ''tour de poradek'' z AnitÂą w peletonie, emocje musisz na ziemiĂŞ sprowadzaĂŚÂŁezka w oku siĂŞ krĂŞci, jak sobie czÂłowiek uÂświadomi, Âże Anita wrĂłciÂła do ProradkĂłw tylko na tydzieĂą ...

W kolejnym Anita zareklamowaÂła swĂłj wywiad z Newsweeka – oczywiÂście nie wprost, ale cytowaÂła fragment rozmowy z KamiĂąskim, a na zdjĂŞciu byli Anita wÂłaÂśnie i Siennicki z KamiĂąskim rozmawiajÂący

Te dwie rozmowy nie ukrywam byÂły dla mnie najmocniejszym punktem programu. Najmocniejszym jednak rozmowa z CymaĂąskim – Anita przywitaÂła go uroczym uÂśmiechem, musieli przed wejÂściem przeprowadziĂŚ mi³¹ rozmowĂŞ, ale nie daÂła siĂŞ zwieœÌ jego uroczym s³ówkom i naciskaÂła sÂłownie na niego swoimi ciĂŞtymi pytaniami – zapytaÂła o wszystko, o co naleÂżaÂło zapytaĂŚ, o sprawy waÂżne – Âłatwiejsze i trudniejsze, a co najwaÂżniejsze aktualne. I w takich momentach tym bardziej nie rozumiem decyzji – wyboru Anity, skÂłaniajÂącemu siĂŞku temu, Âże czas, energiĂŞ i pomysÂły marnuje, powtĂłrzĂŞ marnuje na realizacjĂŞ Damy Pik :? Kiedy tutaj na miejscu w kraju jest tyle fascynujÂących i aktualnych spraw, ktĂłrymi ona potrafi wspaniale siĂŞ zaj¹Ì i opinii publicznej wyjaÂśniĂŚ ...
Co by tu jeszcze ... nastrĂłj caÂłkiem niezÂły u Anity

To byÂł pierwszy akcent ³ódzki – widaĂŚ tĂŞskni za domem

Poradki to zawsze, a przynajmniej czĂŞsto, byÂły takim miejscem, w ktĂłrym o Anicie wielu rzeczy moÂżna byÂło siĂŞ dowiedzieĂŚ, to byÂło jak lektura porzÂądnego wywiadu z niÂą

Anita w poradku to zupeÂłnie inna Anita niÂż ta z raportu, czy serwisu. Nie ma biurka, jest luz, sÂą dowcipy, luÂźne rozmowy

-
- Stały bywalec
:o AnitĂŞ zaszczyt spotkaÂł – po piĂŞciu latach pamiĂŞtajÂą, Âże to ona prowadziÂła pierwszy serwis TVN24
No to jak myÂślicie – moÂżna juÂż zacieraĂŚ rĂŞce i szykowaĂŚ siĂŞ na te wspominkowe materiaÂły i materiaÂły z behind the scenes?
Nie rozczarujÂą nas? Nie zapomnÂą o tym, Âże Anita jest jednym z (wyÂższych
) filarĂłw tej stacji?
Zapowiada siĂŞ niezÂły dzieĂą
ChciaÂłabym mieĂŚ zaproszenie na imprezĂŞ urodzinowÂą – moÂże byĂŚ nawet bez osoby towarzyszÂącej
Mam ³atwoœÌ rozgaszczania siê w obcych miejscach w ekspresowym tempie
p.s. 500 osobowy zespó³ – to razem z regionalnymi oÂśrodkami, czy bez :>
p.p.s.
PrzecieÂż tak nad tym ubolewaÂłeÂś 
p.p.p.s.

No to jak myÂślicie – moÂżna juÂż zacieraĂŚ rĂŞce i szykowaĂŚ siĂŞ na te wspominkowe materiaÂły i materiaÂły z behind the scenes?

ChciaÂłabym mieĂŚ zaproszenie na imprezĂŞ urodzinowÂą – moÂże byĂŚ nawet bez osoby towarzyszÂącej

p.s. 500 osobowy zespó³ – to razem z regionalnymi oÂśrodkami, czy bez :>
p.p.s.
A czemu nie napisaÂłeÂś nic o brakujÂącym ogniwie Poradka, czyli braku relacji, czy choĂŚby materiaÂłu Agaty?A co najwaÂżniejsze to to, Âże Anita w ogĂłle zaszczyciÂła nas swojÂą obecnoÂściÂą – co jest nie lada zjawiskiem

p.p.p.s.
:nie: - Anita bĂŞdzie jeszcze w nastĂŞpnym tygodniu w Poradku, zobaczysz :devil:Potem bĂŞdzie urlopowaÂła i urlopowaÂłaaa.

-
- Fan Forum
OczywiÂście :] W tym, w nastĂŞpnym i jeszcze nastĂŞpnym i zostanie tam na wieki wiekĂłw 
JuÂż mam Âżyczenie, Âżeby wspomnieli Anity dyÂżur podczas atakĂłw na Iraq :]
[ Dodano: Pon Lip 31, 2006 9:14 pm ]

Jak o tym zapomn¹, to siê na tvn24 obra¿ê na amen :devil:Nie zapomn¹ o tym, ¿e Anita jest jednym z (wy¿szych ) filarów tej stacji?
JuÂż mam Âżyczenie, Âżeby wspomnieli Anity dyÂżur podczas atakĂłw na Iraq :]
[ Dodano: Pon Lip 31, 2006 9:14 pm ]
PoniewaÂż uznaÂłem, Âże w wÂątku Anity nie wypada o tĂŞsknocie za AgatÂą pisaĂŚ :devil: W dodatku nie przy takim ÂświĂŞcieA czemu nie napisaÂłeÂś nic o brakujÂącym ogniwie Poradka, czyli braku relacji, czy choĂŚby materiaÂłu Agaty? PrzecieÂż tak nad tym ubolewaÂłeÂś

No jasne,Âże widziaÂłem wozy :tanczy: i ten napis:TVN24,czad!Funckyrella pisze:ByÂłeÂś na Woodstock – jak udaÂło ci siĂŞ wrĂłciĂŚ w caÂłoÂści i zdrowo?WidziaÂłeÂś wozy TVN24?
![]()
No to trochĂŞ moÂżesz ÂżaÂłowaĂŚ, Âże nie oglÂądaÂłeÂś Poradka, poniewaÂż Anita z AnnÂą JĂŞdrzejowskÂą razem sobie na biurku siedziaÂły![]()
:o BoÂże jak Anita schudÂłaKiedyÂś, jeszcze rok temu ten smerfetkowy spodnium byÂł jej akurat, a teraz wisiaÂł na niej jak na wieszaku
FryzurĂŞ teÂż miaÂła nie najlepszÂą

Od dawna myÂślaÂłem sobie,a co by byÂło gdyby Anita i Ania poprowadziÂły coÂś razem np raport..I co siĂŞ okazuje?Ten moment nadszedÂł wÂłaÂśnie w poranku,i co?A mnie nie ma!Nie mogĂŞ sobie znowu na to pozwoliĂŚ,grrrr,jestem zÂły,zÂły,zÂły!

SchudÂła?pewnie stres,to w koĂącu poranek.na wizji luz,a co dzieje siĂŞ w Âśrodku,tylko Anita wie..Nie wiem jakÂą miaÂła fryzurĂŞ,ale pewnie wÂłosy sobie w samochodzie robiÂła pĂŞdzÂąc do studia 120km/h

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...