Kinga Rusin
Moderator: Łukasz
Tabloidy nic nie wspominaÂły o Kindze tylko wszyscy jeÂździli po niedobrym Tomku i jescze gorszej Haneczce. No chyba, Âże gwiazda DzieĂą Dobry TVN swietnie siĂŞ maskowaÂła.ÂŁukasz pisze:One wÂłaÂśnie takie sÂą. Nie wyglÂądajÂą, a jednak...Kowal pisze:jeÂżeli juÂż ktoÂś zdradziÂł to prĂŞdzej Tomek, bo faktycznie Kinga nie wyglÂąda na kobiete, ktĂłra by zdradzaÂłaPozory mylÂą. Powiem jak Nuna, tylko inaczej.
To na pewno tylko Kingi wina. Lisek by nie zdradziÂł.
![]()
![]()
No Âśmiem siĂŞ nie zgodziĂŚ, w ktĂłrymÂś z tabloidĂłw byÂły zdjĂŞcia Kingi, cĂłrek i jakiegoÂś faceta...to byÂło zaraz przed albo zaraz po stracie Kingi w TVN...Mandi pisze:Tabloidy nic nie wspominaÂły o Kindze tylko wszyscy jeÂździli po niedobrym Tomku i jescze gorszej Haneczce. No chyba, Âże gwiazda DzieĂą Dobry TVN swietnie siĂŞ maskowaÂła.ÂŁukasz pisze:One wÂłaÂśnie takie sÂą. Nie wyglÂądajÂą, a jednak...Kowal pisze:jeÂżeli juÂż ktoÂś zdradziÂł to prĂŞdzej Tomek, bo faktycznie Kinga nie wyglÂąda na kobiete, ktĂłra by zdradzaÂłaPozory mylÂą. Powiem jak Nuna, tylko inaczej.
To na pewno tylko Kingi wina. Lisek by nie zdradziÂł.
![]()
![]()
Je¿eli siê nie myle to SF2006 poprowadzi tak jak w zesz³ym roku Magda Mo³ek. D³ugo mnie tu nieby³o wiêc niewiem nic o tym, by Kinga mia³a prowadziÌ SF2006?Gadamy w kó³ko o tym samym... Mo¿e zmienimy temat? S³yszeliœcie, ¿e Kinga (podobno) nie poprowadzi Sopot Festival?
Wróciłem!!
No ma byÌ Magda - gazety juz pisa³y, ¿e kupuje sobie drogie kreacje na Sopot Festival 2006.Kowal pisze:Je¿eli siê nie myle to SF2006 poprowadzi tak jak w zesz³ym roku Magda Mo³ek. D³ugo mnie tu nieby³o wiêc niewiem nic o tym, by Kinga mia³a prowadziÌ SF2006?Gadamy w kó³ko o tym samym... Mo¿e zmienimy temat? S³yszeliœcie, ¿e Kinga (podobno) nie poprowadzi Sopot Festival?

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

No wÂłasnie o tym zapomniaÂłem.
To wiĂŞc raczej pewne jest, Âże Rusin nie bĂŞdzie prowadziĂŚ festiwalu.
MoÂże TVN zrobi tak jak rok temu, Âże bĂŞdÂą mieĂŚ wydania z plaÂży w Sopocie?
A PieĂąkowska (jak rok temu Oliver Janiak) byÂłaby w Operze i nadawaÂła co siĂŞ dzieje... :devil:
NuNa_89 - no wÂłaÂśnie "Fakt".
O kreacjach MoÂłek teÂż napisaÂł ten szmatÂławiec i nie wiem czy wierzyĂŚ, czy nie.

NuNa_89 - no wÂłaÂśnie "Fakt".

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!