[TVN] Detektyw
Moderator: Łukasz
No i TVN w zwiÂązku z tÂą "akcjÂą" z Krzysztofem R. wstrzymaÂła emisjĂŞ powtĂłrkowych odcinkĂłw "Detektywa":
I tak nazwa programu byÂła juÂż nieaktualna.Media Link pisze:W poniedziaÂłek TVN nie wyemitowaÂła serialu dokumentalnego ‘Detektyw’ pokazujÂącego pracĂŞ detektywa Krzysztofa R, ktĂłry zostaÂł zatrzymany w nocy z soboty na niedzielĂŞ pod zarzutem wspó³pracy z tzw. mafiÂą paliwowÂą. Zamiast niego widzowie stacji mogli zobaczyli ‘Akta zbrodni’.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Nidgy nie byÂłem szczĂŞÂśliwy z tego Âże TVN promuje osobĂŞ ktĂłra kiedyÂś pracowaÂła w milicji a jej poziom kultury osobistej jest bardzo niski. CieszĂŞ siĂŞ Âże Rutkowski wylÂądowaÂł tam gdzie wylÂądowaÂł.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Niedawno staÂłem siĂŞ "szczĂŞÂśliwym" posiadaczem auta w ktĂłrym znany dealer przywoziÂł z zachodu ok.4000 tabletek. Mowa oczywiÂście o narkotykach. Auto to wraz z wÂłaÂścicielem zostaÂło przechwycone przez Rutkowskiego i jego bandĂŞ o czym informuje mnie kaÂżdy napotkany patrol policji. Wiem, Âże caÂła akcja zostaÂła sfilmowana i wyemitowana na Âłamach Tvn.
Usilnie poszukuje tego odcinka gdyÂż interesuje mnie ten poÂścig.
Nie zdradzê marki tego samochodu ale mogê dodaÌ, ¿e jest ¿ó³ty a jakimi samochodami je¿d¿¹ bandziory ka¿dy wie
Czy ktoÂś mi pomoÂże ????
CaÂła Polska widziaÂła a ja nie
Nie zdradzê marki tego samochodu ale mogê dodaÌ, ¿e jest ¿ó³ty a jakimi samochodami je¿d¿¹ bandziory ka¿dy wie
Filip pisze:Ja tam zagÂłosowaÂłem na tak.
Chodzi mi tylko o s³owo 'zag³osowaÌ'.zag³osowaÌ to nie znaczy - oddaÌ g³os.wyraz jest dobrze u¿yty znaczeniowo podczas polowania,gdy pies zauwa¿y zwierzynê i wtedy ma prawo zag³osowaÌ - wydac dŸwiêk,szczekn¹Ì,tym samym daj¹c znak myœliwym.ale u¿ycie 'zag³osowaÌ' jeœli chodzi o wybory jest tak powszechne,¿e chyba nied³ugo przyjmie nowe znaczenie.tvn czy 1,prawie wszêdzie tak mówi¹,có¿ zrobiÌ...pozwoliÌ jêzykowi pop³yn¹Ì...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Ten odcinek to "Tabletki ÂŚmierci", dostĂŞpny w baardzo kiepskiej jakoÂści na emulu.krismax pisze:Niedawno staÂłem siĂŞ "szczĂŞÂśliwym" posiadaczem auta w ktĂłrym znany dealer przywoziÂł z zachodu ok.4000 tabletek. Mowa oczywiÂście o narkotykach. Auto to wraz z wÂłaÂścicielem zostaÂło przechwycone przez Rutkowskiego i jego bandĂŞ o czym informuje mnie kaÂżdy napotkany patrol policji. Wiem, Âże caÂła akcja zostaÂła sfilmowana i wyemitowana na Âłamach Tvn.