Paweł Łukasik
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
:o PaweÂł ....., uderzyĂŚ rozmĂłwcĂŞ :> My chyba nie o tym samym Pawle piszemy 
ByÂł skrĂŞpowany trochĂŞ, bo panowie byli bardzo bojowo do dyskusji nastawieni i jedynie w ich kontekÂście istniaÂła groÂźba przejÂścia do rĂŞkoczynu

ByÂł skrĂŞpowany trochĂŞ, bo panowie byli bardzo bojowo do dyskusji nastawieni i jedynie w ich kontekÂście istniaÂła groÂźba przejÂścia do rĂŞkoczynu

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
No a dziÂś w urodzinowym filmiku wymieniony ''obrazkowo'' wÂśrĂłd osobowoÂści tvn24
A jaki rozrywkowy - na kolegium do czerwonoÂści rozgrzaÂł i rozbawiÂł swoich kolegĂłw
Dobre to byÂło
ÂŻe teÂż w serwisach ma takiego ... pietra :>

A jaki rozrywkowy - na kolegium do czerwonoÂści rozgrzaÂł i rozbawiÂł swoich kolegĂłw

Dobre to byÂło

ÂŻe teÂż w serwisach ma takiego ... pietra :>
Ostatnio zmieniony środa 09 sie 2006, 20:55 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
No by³, by³ ...w swoim ¿ywioleBlack Jack '62 pisze:By³ od rana :> A Funcky taka uradowana, bo w Raporcie wieczornym widzia³a relacjê Paw³a :> Tzn. ¿e by³ tam - na Okêciu - pó³ doby :>

P.S. Masz racje Funcky- fajny z niego facet!

-
- Stały bywalec
Wiem, wiemP.S. Masz racje Funcky- fajny z niego facet!

No to mam do nadrobienia

Co do urodzin TVN24 – znowu z Waszych relacji wnioskujĂŞ, Âże fety nie byÂło, ale kompletnie nie spodziewaÂłam siĂŞ, Âże PaweÂł w takim filmiku urodzinowym moÂże zostaĂŚ uwzglĂŞdniony :o
I to w dodatku przy okazji tak sympatycznego kolegium reporterĂłw

A co do stresu w serwisach, to ja juÂż pisaÂłam, Âże to wina promptera

-
- Fan Forum
Wielki powrĂłt pana PÂŁ
Kompletnie siê go nie spodziewaliœmy, w³¹czam tvn po wpó³ do 9-tej a tam Pawe³ z Tomaszem Zubilewiczem sprzeczaj¹ siê o to, kiedy bêdzie prognoza pogody :devil: I jak to bywa w przypadku prognoz pogody z Zubim dowiedzieÌ siê mo¿na ciekawych rzeczy na ró¿ne tematy. Dziœ np. dowiedzieliœmy siê, ¿e Pawe³ i Zubi mieszkaj¹ w jednej dzielnicy i znaj¹ siê nie tylko z pracy

Kompletnie siê go nie spodziewaliœmy, w³¹czam tvn po wpó³ do 9-tej a tam Pawe³ z Tomaszem Zubilewiczem sprzeczaj¹ siê o to, kiedy bêdzie prognoza pogody :devil: I jak to bywa w przypadku prognoz pogody z Zubim dowiedzieÌ siê mo¿na ciekawych rzeczy na ró¿ne tematy. Dziœ np. dowiedzieliœmy siê, ¿e Pawe³ i Zubi mieszkaj¹ w jednej dzielnicy i znaj¹ siê nie tylko z pracy

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Stały bywalec
NastÂąpiÂł juÂż wczoraj, kiedy to mogliÂśmy podziwiaĂŚ materiaÂł przez PawÂła przygotowany dla Raportu wieczornegoWielki powrĂłt pana PÂŁ

No niestetyKompletnie siĂŞ go nie spodziewaliÂśmy

Tak wiĂŞc do rozmĂłw wracajÂąc, do tej pory PaweÂł przeprowadziÂł dwie. Pierwsza z ..... jakimÂś porucznkiem, nie pamiĂŞtam nazwiska, ale byÂł szalenie przystojny :jupi: Rozmowa moÂże nie do koĂąca im siĂŞ kleiÂła, ale byÂła bardzo merytoryczna

KtoÂś moÂże wie, gdzie pomieszkuje Zubilewicz? ÂŁadna to dzielnica Warszawy?DziÂś np. dowiedzieliÂśmy siĂŞ, Âże PaweÂł i Zubi mieszkajÂą w jednej dzielnicy i znajÂą siĂŞ nie tylko z pracy

-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
Podobnie jak PaweÂł - zapracowana..gdzie Funcky siĂŞ podziewa

Ale jak jej powiem, ¿e czekaj¹ na ni¹ tutaj prezenciki, to na pewno znajdzie czas, by tutaj zerkn¹Ì

A PaweÂł jest w swoim Âżywiole - komisje Âśledcze :tanczy: PamiĂŞtam go bardzo dobrze z czasĂłw ''rywinowskiej'' ... a moÂże ''orlenowskiej'' (

-
- Stały bywalec
Czasami w Âżyciu juÂż tak jest
Np. tak jak dzisiaj, kiedy mam czas, Âżeby telewizjĂŞ oglÂądaĂŚ, to po Pawle ani Âśladu 
To widaĂŚ i sÂłychaĂŚ, Âże taka skomplikowana tematyka go krĂŞci
Sprawnie porusza siê miêdzy tymi wszystkimi nazwiskami œwiadków, cz³onków komisji, bankami, spó³kami, przedsiêbiorstwami .... :brawa: PóŸniej dziwiÌ siê, ¿e kiedy siedzi za sto³em prezenterskim nie jest do koùca sob¹ 

ÂŚmiaÂło moÂżna tak napisaĂŚA PaweÂł jest w swoim Âżywiole - komisje Âśledcze

DziĂŞki :buzi:..dawno nic tu nie wklejaÂłem

-
- Fan Forum