Mandi pisze:No, dzisiaj Magda wyglÂądaÂła zdecydowanie lepiej. Bardziej kobieco.

Magda jak zawsze boska
PamiĂŞtaj proszĂŞ , Âże oni sami nie robiÂą sobie makijaÂżu , ani nie ukÂładajÂą sobie fryzury.
TVN jest profesjonalnÂą telewizjÂą i za takie rzeczy odpowiadajÂą fachowcy , moÂże akurat Pani/Pan charakteryzatorka miaÂła takÂą wizjĂŞ .

Magda Sakowska zawsze wyglÂąda bardzo kobieco bo sprzyja temu jej bardzo delikatna uroda i drobna postura
Rozumiem , Âże mogÂła Ci siĂŞ nie podobaĂŚ wczorajsza fryzura , kaÂżdy ma prawo , Âżeby podobaÂła mu siĂŞ inne uczesanie oglÂądanej prezenterki , ja teÂż wolĂŞ Magda z tak uÂłoÂżonymi wÂłosami jak dziÂś ale bez szaleĂąstwa przecieÂż Âładnemu we wszystkim Âładnie

a co do tego , Âże jest najpiĂŞkniejsza to ja juÂż nie mam Âżadnych wÂątpliwoÂści :spiewa: i czy jest w takiej fryzurze czy w takiej marynarce to i tak trudno jest sprawiĂŚ , Âżeby wyglÂądaÂła gorzej

Sakowska jest po prostu boska
JeÂśli chodzi o stoczonÂą walkĂŞ to trochÂą przesada nie wyglÂądaÂła aÂż tak , moÂże ta fryzura rzeczywiÂście dodaÂła jej takiego ostrzejszego wyglÂądu ale bez przesady , widziaÂłem juÂż inne prezentarki w podobnym uczesaniu i nikt tak nie cierpiaÂł z tego powodu.
A walczyĂŚ to Sakowska nie ma z kim :spiewa: ale pozwolicie , Âże nie bĂŞde porĂłwnywaÂł bo nie chcĂŞ nikogo uraziĂŚ :aniol:
:brawa: Magda jest bez konkurencyjna :brawa:

ZdjĂŞcie w Galli

Magda to wyjÂątkowo piĂŞkna kobieta zdecydowanie podkreÂśla to owe zdjĂŞcie , takiej to jej jeszcze nie widziaÂłem , na codzieĂą w Sejmie a nawet w studio wygÂłada inaczej berdziej jest stonowana i bardziej zapracowana.
:brawa: :brawa: :brawa: Dziœ w Raporcie wieczornym z Tadl¹ nic dodaÌ nic uj¹Ì
DIAMENT STAJE SIĂ BRYLANTEM :brawa: :brawa: :brawa: