Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..efektowna relacja :D zwÂłaszcza dziÂś :brawa:

:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..z zachowania przypomina mi IrenĂŞ KwiatkowskÂą w serialu Czterdziestolatek. '..bo ja jestem kobieta pracujÂąca – Âżadnej pracy siĂŞ nie bojĂŞ' :lol2: ..Sylwia juÂż jest symbolem emancypacji kobiet w tvn24 :brawa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Syla nawet wieczorem ciĂŞÂżko pracowaÂła.

Obrazek

z resztÂą dzisiaj teÂż.

Obrazek

PowĂłdÂź to trudny materiaÂł do relacjonowania,a ona caÂły czas porusza siĂŞ po terenach zagroÂżonych.WysÂłali jÂą z ciepÂłej WaWki,aby jÂą sprawdziĂŚ.PodjĂŞÂła wielkie wyzwanie...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Jolka
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Jolka »

Sylwia pracuje na staÂłe we WrocÂławiu. Do Warszawy wysÂłali jÂą na zastĂŞpstwo.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

PrzecieÂż wrocÂławskim reporterem jest Tomasz Kanik. :>
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

¯aden z oddzia³ów lokalnych nie ma tylko jednego reportera. Gdzieniegdzie jest nawet po trzech (Poznaù, Gdaùsk...).
kubolek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kubolek »

a ja jÂą znam bardzo fajna jest
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Pozwolisz, Âże zapytam :) Znasz SylwiĂŞ osobiÂście, czy z radia? :)

Ciê¿ka praca wczoraj, ale Sylwia pokaza³a, ¿e lubi ciê¿ko pracowaÌ :brawa: Zobaczcie dzisiaj ju¿ nie ma takich relacji. ¯aden reporter nie wszed³ do wody tak jak to zrobi³a Sylwia :) Woda la³a jej siê do kaloszy, a ona potrafi³a jeszcze wykorzystaÌ ten fakt w relacji mówi¹c, ¿e w miejscu, w którym stoi przed momentem by³o 10 cm wody mniej. Jaki klimat potrafi wytworzyÌ w relacji :) Cz³owiek czuje siê jakby by³ tam na miejscu :brawa: Jak zwykle mnóstwo goœci, tych zwyk³ych mieszkaùców, poszkodowanych, z którymi Sylwia ma œwietny kontakt, jak i z tymi ze œwiecznika, którym wypomina opiesza³oœÌ i moblizuje ich do przynajmniej s³ownych obietnic pomo¿enia poszkodowanym w powodzi :brawa:
Teraz tylko trzymaÌ kciuki za ich s³ownoœÌ. Ale Sylwia pewnie bêdzie ich wkrótce rozliczaÌ ze s³ów ;)

Za to dzisiaj coÂś w rodzaju rekompensaty, czyli Sylwia znajduje siĂŞ w suchym studio. Znowu temat o zatrzymaniu sĂŞdziego. Sylwia byÂła nawet w serwisie sportowym :)
I wÂłaÂśnie kolejny temat o dyrektorce, ktĂłra nie zjĂŞÂła siĂŞ sprawÂą pÂłotu, ktĂłry ''raziÂł'' prÂądem.
kubolek
Nowicjusz
Nowicjusz

Znam Sylwie :lol: osobiÂście a co??
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

osobiÂście a co??
A moÂże napiszesz nam coÂś o niej? :) CoÂś wiĂŞcej niÂż moÂżna zobaczyĂŚ w telewizji :)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

czy tvn24 chce utopic ta dziewczyne
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Dziwne...ostatnimi czasy TVN ma rĂŞkĂŞ do nowych twarzy :D
Sylwia - có¿...mi³y g³os, ciep³y uœmiech - nic tylko pogratulowaÌ wyboru i oby tak dalej :D
kubolek
Nowicjusz
Nowicjusz

fajna miÂła sympatyczna i co sie bede dalej rozpisywaÂł. a co cie ona tak interesuje??
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Fajna, miÂła, sympatyczna? :D OczywiÂście, ale Walendowska ma coÂś jeszcze. Jest szalenie profesjonalna, a jej relacje live sÂą genialne.
Pamiêtam jak w kaloszach sta³a w wielkiej wodzie i mówi³a co siê dzieje. Relacja efektowna i efektywna. Œwietnie sprawdza siê te¿ w rozmowach z goœÌmi, które zawsze s¹ b³yskotliwe. A to powódŸ, a to szpital w Kudowie Zdroju, jeœli dobrze pamiêtam. Wszystko to co najwa¿niejsze plus 10% gratis. :lol2:
Kolejna postaĂŚ bardzo potrzebna w TVN24. :D Dobrze, ze Sylwii jest duÂżo na wizji, prawie bez przerwy. :D Ledwo skoĂączy siĂŞ serwis i jej relacja, a tu juÂż Sylwia w Sporcie i zupeÂłnie inny temat, ktĂłry omawia rĂłwnie profesjonalnie. :D
Sylwia z Kanikiem tworzÂą fajnÂą dolnoÂślÂąskÂą parĂŞ. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ja ceniĂŞ jÂą i darzĂŞ ogromnym szacunkiem juÂż od jakiegoÂś czasu - mam nawet dla niej przydomek ''wszĂŞdobylska'' - bo naprawdĂŞ jest jej sporo, Âżeby nie napisaĂŚ, Âże jest zawsze :D MyÂślĂŞ, Âże zasÂłuÂżenie :brawa: Sylwia stara siĂŞ wykonywaĂŚ maxymalnie powierzane jej zadania ... wykonuje je perfekcyjnie :brawa:

Tylko mam pewnÂą radĂŞ - spostrzeÂżenie ;) To trochĂŞ tak nieelegancko wyglÂąda, kiedy kobieta stoi w rozkroku ;) UcieszyÂłem siĂŞ, kiedy Anita wyzbyÂła siĂŞ tego nawyku, ktĂłry moÂżna byÂło obserwowaĂŚ w poradkach :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

WyjÂątkowe sytuacje wymagajÂą wyjÂątkowego poÂświĂŞcenia!MyÂślĂŞ,Âże Syla by nawet szpagat zrobiÂła,gdyby sytuacja tego wymagaÂła.

Trzeba przyznaĂŚ,Âże TVN24 ma intuicjĂŞ co do reporterĂłw,do dobrych reporterĂłw!
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ