Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

zgadzam siĂŞ z AVEO -TVN ma dobrÂą rĂŞkĂŞ, lepiej moÂżna powiedzieĂŚ "NOSA" do nowych twarzy.
caÂła zaÂłoga budzi sympatie u widzĂłw-oczywiscie to moje zdanie.
pewnie majÂą znakomitych ekspertĂłw od wizerunku-nawet jak reporter czy prezenter siĂŞ pomyli to nie wyglÂąda to tak strasznie jak w innych telewizjach :
kubsku
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kubsku »

A Sylwi to dali coÂś spokĂłj po tej powodzi. Albo siĂŞ rozchorowaÂła po tym :? weekendowym staniu na deszczu.
kubolek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kubolek »

:D To zdrowia Âżyczymy :stop:
adam
Fan Forum
Fan Forum

pewnie ma katar , kazali jej siedzieĂŚ caÂły dzieĂą w wodzie :spiewa: :spiewa: :nie: :rydzyk:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

nareszcie Syla ma moment wytchnienia :) w zeszÂłym tygodniu TVN24 maxymalnie jÂą exploatowaÂł.
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

PRAWIE JÂĄ UTOPILI :devil:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Syla wrĂłciÂła! :jupi: :jupi: :jupi: caÂła i zdrowa :rydzyk:

Obrazek

Obrazek

Temat teÂż o powodzi,ale juÂż nie w warunkach extremalnych - na szczĂŞÂście!.WypoczĂŞta i gotowa do kolejnych poÂświĂŞcej dla mojej ulubionej stacji :roll:

Obrazek

Obrazek

Ostatnie zdjĂŞcie ma Âświetne ÂświatÂło :brawa:
Syla ma takÂą rosyjskÂą urodĂŞ. :mhm: Oczy,oczy...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Nie rozumiem dlaczego martwiliœcie siê o zdrowie Sylwi? :D Przecie¿ wystarczy na ni¹ spojrzeÌ i ju¿ widaÌ, ¿e jest siln¹ i wiele potrafi wytrzymaÌ. Ona na pewno nic nie robi na si³ê i wchodz¹c do tej wody wiedzia³a, ¿e nic jej nie grozi - poza tym mamy lato :lol2:

Jedyna zmiana jak zaszÂła w Sylwii to zmieniona fryzura, jeÂśli moÂżna tak napisaĂŚ? :)
Nie byÂło jej troszkĂŞ, ale od dwĂłch dni nadrabia, a przynajmniej stara siĂŞ nadrabiaĂŚ, zalegÂłoÂści - WrocÂław peÂłen afer jest ;)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Nowa fryzĂłra :spiewa: :spiewa: caÂłkiem calkiem
NiedoœÌ ¿e prze¿y³a powód¿ to jeszcze wysz³a z niej ³adniejsza(to siê nazywa kataklizm)
CieszĂŞ siĂŞ Âże jest zdrowa :tanczy: :brawa: :tanczy: :brawa:
kubolek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kubolek »

no to czekajmy na kolejne wystepy sylwi miejmy nadzieje ze nastÂąpi to juz niedlugo :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Sylwia zawsze da sobie radĂŞ. Mam peÂłne prawo przypuszczaĂŚ Âże bĂŞdzie reporterkÂą od sytuacji kryzysowych :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja te¿ tak uwa¿am,¿e Syla œwietnie sobie radzi w sytuacjach kryzysowych i TVN24 bêdzie j¹ exploatowaÌ w tym kierunku.Dzisiaj siedzi we Wrocq.Strasznie mi siê rzuca³o w oczy,'eem','yyy'.nie czepiam siê,ale to po prostu czêsto siê powtarza³o.Rozumiem,¿e trema mówiÌ do taaakiej publiki,ale bycie reporterem TVN24 zobowi¹zuje ;) Mo¿e w ekstremalnych warunkach,czuje siê swobodniej :mhm: Mam nadziejê,¿e uda mi siê j¹ 'capsn¹Ì' w raporcie wieczornym,w którym jest dziœ Anita :D
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Trzeba przyznaÌ ¿e czasami zda¿a siê jej zaci¹Ì. myœlê ¿e wyrobi siê dziewczyna,przecie¿ to jej pocz¹tki
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

No i dziewczyna siĂŞ wyrabia,to widaĂŚ i sÂłychaĂŚ :brawa:

Obrazek

Obrazek

Ciekawe kiedy zasiÂądzie na krzeÂśle prezenterskim..Ja jej tam na razie jednak nie widzĂŞ.chociaÂż nie zdziwiÂło by mnie,gdyby nagle pojawiÂła siĂŞ w ktĂłryÂś weekend,ale na to jeszcze o wiele za wczeÂśnie.jeÂżeli w ogĂłle... :cicho:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

adam pisze:Trzeba przyznaÌ ¿e czasami zda¿a siê jej zaci¹Ì. myœlê ¿e wyrobi siê dziewczyna,przecie¿ to jej pocz¹tki
Zaci¹Ì to siê mo¿na przy goleniu :evil: A wyrobiÌ to siê mo¿e... pozwolicie, ¿e nie skoùczê :evil:

Sylwia ma juÂż tak wyraziÂście uksztaÂłtowany krĂŞgosÂłup dziennikarski, Âże nie musi przejomowaĂŚ siĂŞ i zwracaĂŚ uwagi na drobne potkniĂŞcia sÂłowne!
Co do ''awansu'' na stanowisko prezenterki, to ja uwaÂżam, Âże Sylwia ma o wiele wiĂŞcej radoÂści i o wiele wiĂŞcej do zaprezentowania jako reporterka, poniewaÂż jest typem niepokornym :tanczy:
Sylwia tropi, Âśledzi i komentuje i nie odpuszcza ludziom ÂłamiÂącym prawo - w tym jest najlepsza!
ODPOWIEDZ