Sylwia Majcher
Moderator: Łukasz
zgadzam siĂŞ z AVEO -TVN ma dobrÂą rĂŞkĂŞ, lepiej moÂżna powiedzieĂŚ "NOSA" do nowych twarzy.
caÂła zaÂłoga budzi sympatie u widzĂłw-oczywiscie to moje zdanie.
pewnie majÂą znakomitych ekspertĂłw od wizerunku-nawet jak reporter czy prezenter siĂŞ pomyli to nie wyglÂąda to tak strasznie jak w innych telewizjach :
caÂła zaÂłoga budzi sympatie u widzĂłw-oczywiscie to moje zdanie.
pewnie majÂą znakomitych ekspertĂłw od wizerunku-nawet jak reporter czy prezenter siĂŞ pomyli to nie wyglÂąda to tak strasznie jak w innych telewizjach :
Syla wrĂłciÂła! :jupi: :jupi: :jupi: caÂła i zdrowa :rydzyk:
Temat teÂż o powodzi,ale juÂż nie w warunkach extremalnych - na szczĂŞÂście!.WypoczĂŞta i gotowa do kolejnych poÂświĂŞcej dla mojej ulubionej stacji
Ostatnie zdjĂŞcie ma Âświetne ÂświatÂło :brawa:
Syla ma takÂą rosyjskÂą urodĂŞ. :mhm: Oczy,oczy...

Temat teÂż o powodzi,ale juÂż nie w warunkach extremalnych - na szczĂŞÂście!.WypoczĂŞta i gotowa do kolejnych poÂświĂŞcej dla mojej ulubionej stacji

Ostatnie zdjĂŞcie ma Âświetne ÂświatÂło :brawa:
Syla ma takÂą rosyjskÂą urodĂŞ. :mhm: Oczy,oczy...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Stały bywalec
Nie rozumiem dlaczego martwiliÂście siĂŞ o zdrowie Sylwi?
Przecie¿ wystarczy na ni¹ spojrzeÌ i ju¿ widaÌ, ¿e jest siln¹ i wiele potrafi wytrzymaÌ. Ona na pewno nic nie robi na si³ê i wchodz¹c do tej wody wiedzia³a, ¿e nic jej nie grozi - poza tym mamy lato
Jedyna zmiana jak zaszÂła w Sylwii to zmieniona fryzura, jeÂśli moÂżna tak napisaĂŚ?
Nie byÂło jej troszkĂŞ, ale od dwĂłch dni nadrabia, a przynajmniej stara siĂŞ nadrabiaĂŚ, zalegÂłoÂści - WrocÂław peÂłen afer jest

Jedyna zmiana jak zaszÂła w Sylwii to zmieniona fryzura, jeÂśli moÂżna tak napisaĂŚ?

Nie byÂło jej troszkĂŞ, ale od dwĂłch dni nadrabia, a przynajmniej stara siĂŞ nadrabiaĂŚ, zalegÂłoÂści - WrocÂław peÂłen afer jest

Ja teÂż tak uwaÂżam,Âże Syla Âświetnie sobie radzi w sytuacjach kryzysowych i TVN24 bĂŞdzie jÂą exploatowaĂŚ w tym kierunku.Dzisiaj siedzi we Wrocq.Strasznie mi siĂŞ rzucaÂło w oczy,'eem','yyy'.nie czepiam siĂŞ,ale to po prostu czĂŞsto siĂŞ powtarzaÂło.Rozumiem,Âże trema mĂłwiĂŚ do taaakiej publiki,ale bycie reporterem TVN24 zobowiÂązuje
Mo¿e w ekstremalnych warunkach,czuje siê swobodniej :mhm: Mam nadziejê,¿e uda mi siê j¹ 'capsn¹Ì' w raporcie wieczornym,w którym jest dziœ Anita 

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
No i dziewczyna siĂŞ wyrabia,to widaĂŚ i sÂłychaĂŚ :brawa:
Ciekawe kiedy zasiÂądzie na krzeÂśle prezenterskim..Ja jej tam na razie jednak nie widzĂŞ.chociaÂż nie zdziwiÂło by mnie,gdyby nagle pojawiÂła siĂŞ w ktĂłryÂś weekend,ale na to jeszcze o wiele za wczeÂśnie.jeÂżeli w ogĂłle... :cicho:

Ciekawe kiedy zasiÂądzie na krzeÂśle prezenterskim..Ja jej tam na razie jednak nie widzĂŞ.chociaÂż nie zdziwiÂło by mnie,gdyby nagle pojawiÂła siĂŞ w ktĂłryÂś weekend,ale na to jeszcze o wiele za wczeÂśnie.jeÂżeli w ogĂłle... :cicho:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Stały bywalec
Zaci¹Ì to siê mo¿na przy goleniuadam pisze:Trzeba przyznaÌ ¿e czasami zda¿a siê jej zaci¹Ì. myœlê ¿e wyrobi siê dziewczyna,przecie¿ to jej pocz¹tki

Sylwia ma juÂż tak wyraziÂście uksztaÂłtowany krĂŞgosÂłup dziennikarski, Âże nie musi przejomowaĂŚ siĂŞ i zwracaĂŚ uwagi na drobne potkniĂŞcia sÂłowne!
Co do ''awansu'' na stanowisko prezenterki, to ja uwaÂżam, Âże Sylwia ma o wiele wiĂŞcej radoÂści i o wiele wiĂŞcej do zaprezentowania jako reporterka, poniewaÂż jest typem niepokornym :tanczy:
Sylwia tropi, Âśledzi i komentuje i nie odpuszcza ludziom ÂłamiÂącym prawo - w tym jest najlepsza!