Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Najpierw nikt musi 'to' daĂŚ,Âżeby mĂłc nie-zabraĂŚadam pisze:asia jest najladniejsza z calej zalogi tvn i nikt jej tego nie zabierze :tanczy:

Co do Wenus...Wenus jest zielona,a Asia uczy siê na b³êdach i nabywa doœwiadczenia

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nie chcĂŞ Âżebyscie myÂśleli Âże wychwalam AsiĂŞ bezkrytycznie , moÂże i ma orginalny gÂłos ale to moÂżna wytÂłumaczyĂŚ.
Mieszkam w Warszawie prawie caÂłe Âżycie [ niedaleko tvn ] . musicie wiedzieĂŚ Âże tvn ma siedzibĂŞ obok najwiĂŞkszego truciciela miasta [elektrociepÂłownia siekierki ].
Dziewczyna przyjecha³a z czystego Bia³egostoku , pewnie pije wodê z Wisly ,napewno siê w niej k¹pie-to niemo¿e nikomu wyjœÌ na zdrowie.
P.S.w warszawie wszyscy dziwnie mĂłwiÂą
[ Dodano: Czw Sie 10, 2006 10:23 am ]
Wiadomo Âże najlepszym reporterem jest Tomek Sianecki-jego nikt nie "pobije",jest the besciak i juÂż!!!!!. BedĂŞ miaÂł wielki Âżal do Joasi jeÂśli nie bĂŞdzie wzorowala sie na Tomku.
Nie zamieszczam Âżadnych krytycznych uwag pod jej adresem .Ja bym nigdy w zyciu nie podjoÂł siĂŞ pracy ktĂłrÂą ona wykonuje. Jakbym miaÂł wystapiĂŚ przed kilkoma milionami ludzi , to jedynÂą ÂżeczÂą jakÂą byscie zapamiĂŞtali to REANIMACJA mojej skromnej osoby.
Nie bĂŞdĂŞ jej rĂłwnieÂż traktowaÂł jak grecy FRYNE - ktĂłrej wszystko uchodziÂło na sucho bo byÂła piĂŞkna .
Mieszkam w Warszawie prawie caÂłe Âżycie [ niedaleko tvn ] . musicie wiedzieĂŚ Âże tvn ma siedzibĂŞ obok najwiĂŞkszego truciciela miasta [elektrociepÂłownia siekierki ].
Dziewczyna przyjecha³a z czystego Bia³egostoku , pewnie pije wodê z Wisly ,napewno siê w niej k¹pie-to niemo¿e nikomu wyjœÌ na zdrowie.
P.S.w warszawie wszyscy dziwnie mĂłwiÂą
[ Dodano: Czw Sie 10, 2006 10:23 am ]
Wiadomo Âże najlepszym reporterem jest Tomek Sianecki-jego nikt nie "pobije",jest the besciak i juÂż!!!!!. BedĂŞ miaÂł wielki Âżal do Joasi jeÂśli nie bĂŞdzie wzorowala sie na Tomku.
Nie zamieszczam Âżadnych krytycznych uwag pod jej adresem .Ja bym nigdy w zyciu nie podjoÂł siĂŞ pracy ktĂłrÂą ona wykonuje. Jakbym miaÂł wystapiĂŚ przed kilkoma milionami ludzi , to jedynÂą ÂżeczÂą jakÂą byscie zapamiĂŞtali to REANIMACJA mojej skromnej osoby.
Nie bĂŞdĂŞ jej rĂłwnieÂż traktowaÂł jak grecy FRYNE - ktĂłrej wszystko uchodziÂło na sucho bo byÂła piĂŞkna .
ciekawa nadinterpretacja adam
Wszyscy prezenterzy,zanim pojawili siê na antenie musieli przejœÌ porz¹dne szkolenie u logopedy.Asia powinna wzi¹Ì jeszcze parê lekcji,a wtedy jej g³os wyjdzie na plus.Trochê,ale trooochê g³os Kuligowskiej mi przypomina..
Fryne byÂła modelkÂą Praksytelesa,a AsiĂŞ podziwia caÂła Polska!za jej intelekt
w ogĂłle ciekawe,czy byÂła modelkÂą :mhm:

Fryne byÂła modelkÂą Praksytelesa,a AsiĂŞ podziwia caÂła Polska!za jej intelekt

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Jedno jest pewnie - wzrost nie decyduje o tym,czy moÂżna zostaĂŚ modelkÂą czy nie,a juÂż napewno nie w przypadku Joasi
a propos jej wzrostu prĂłbowaÂłem kiedyÂś to ustaliĂŚ,gdy robiÂła reportaÂż o ulewie w WaWie,ale..NIE MAM ZIELONEGO POJECIA! :hmm:

a propos jej wzrostu prĂłbowaÂłem kiedyÂś to ustaliĂŚ,gdy robiÂła reportaÂż o ulewie w WaWie,ale..NIE MAM ZIELONEGO POJECIA! :hmm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
O nieee..Nawet o tym nie myÂślĂŞ,Âżeby TVN24 siĂŞ pozbyÂł Asi
Niech j¹ u siebie szlifuj¹ na przysz³¹ gwiazdê(a to napewno nadejdzie,tylko po dosyÌ d³ugim czasie
).Ze 'starej'zaÂłogi nikogo nie 'wylejÂą',chyba,Âże odejdÂą dobrowolnie,wiĂŞc o AniĂŞ Jot.i AnitĂŞ jestem spokojny.
Niech siê boj¹ ci,którzy od roku pracuj¹ za prezenterskim biurkiem.Chocia¿ niektórzy 'roczni' s¹ lepsi od 'old za³ogi'.Mo¿e jestem okrutny,ale dla mnie Redo mog³aby przejœÌ do TVPinfo.Zastanawiam siê,dlaczego j¹ tu tak kurczowo trzymaj¹.Czy dlatego,¿e jest tam tak d³ugo i rozstaÌ siê z ni¹ nie mog¹,czy istnieje jakiœ inny powód.Bojê siê trochê o t¹ dziewczynê,strasznie chudnie,wyraŸnie widzê jak na jej twarzy przeœwituje jej czaszka.Naprawdê.Mam wra¿enie,¿e coœ jest nie-tak :mhm:

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...