Beata Tadla
Moderator: Łukasz
Tadla ta dla mnie jest poprawna.owszem ma lekki dla ucha gÂłos, i wolĂŞ jej sÂłuchaĂŚ w DnÂŻ czy raportach bardziej niÂż usypiajÂącÂą Redo.Sukienka w tym ciemnoczerwonym kolorze lepiej jej pasuje,niÂż ta dzika czerwieĂą w jednym z raportĂłw wieczornych w tym tyg.Gdyby na zdjĂŞciu byÂła w czerni,teÂż by to dobrze wyszÂło..
ale jeszcze moim zdaniem czegoÂś jej brakuje..powinni zrobiĂŚ eksperyment i wyprĂłbowaĂŚ jÂą w Magazynie 24h,jÂą i KalczyĂąskÂą.
ale jeszcze moim zdaniem czegoÂś jej brakuje..powinni zrobiĂŚ eksperyment i wyprĂłbowaĂŚ jÂą w Magazynie 24h,jÂą i KalczyĂąskÂą.
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
OczywiÂście... :>
Rok temu o 18.00 by³o chyba nawet coœ takiego jak 'goœÌ popo³udniowy' czy 'g.wieczorny',pamiêtam,bo Ania Jêdrzejowska czêsto go prowadzi³a.Je¿eli nadal by 'lecia³',to Ania mog³aby go spokojnie prowadziÌ,a M24h naprawdê powierzyÌ Tadli.. :rozglada:
Z drugiej strony,czy to aby dobry pomysÂł,skoro magazyn popoÂłudniowy prowadziÂła 3 razy,a radziÂła sobie bardzo dobrze
A teraz na serio,to moim zdaniem Tadla nie ma w czym wybieraĂŚ,bo jak w zeszÂłym tyg.prowadziÂła z AniÂą Jot. 'DnÂŻ' to ona prawie do samego weekendu,a Ania pojawiÂła siĂŞ rĂłwnieÂż w raporcie wieczornym.No i w magazynie po 21...
Rok temu o 18.00 by³o chyba nawet coœ takiego jak 'goœÌ popo³udniowy' czy 'g.wieczorny',pamiêtam,bo Ania Jêdrzejowska czêsto go prowadzi³a.Je¿eli nadal by 'lecia³',to Ania mog³aby go spokojnie prowadziÌ,a M24h naprawdê powierzyÌ Tadli.. :rozglada:
Z drugiej strony,czy to aby dobry pomysÂł,skoro magazyn popoÂłudniowy prowadziÂła 3 razy,a radziÂła sobie bardzo dobrze

A teraz na serio,to moim zdaniem Tadla nie ma w czym wybieraĂŚ,bo jak w zeszÂłym tyg.prowadziÂła z AniÂą Jot. 'DnÂŻ' to ona prawie do samego weekendu,a Ania pojawiÂła siĂŞ rĂłwnieÂż w raporcie wieczornym.No i w magazynie po 21...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Beata dziÂś w DnÂŻ dawaÂła radĂŞ.A dzieĂą byÂł rzeczywiÂście oÂżywiony sejmowÂą tragifarsÂą.PotrafiÂła mĂłwiĂŚ o sprawach groteskowych i ÂżaÂłosnych z powaÂżnÂą minÂą.Gdybym ja miaÂł przedstawiĂŚ na zimno to,co dziÂś zaszÂło na Wiejskiej,to bym po prostu postawiÂł lodĂłwkĂŞ na prezenterskim biurku. :brawa: dla Beaty.serwisy drapieÂżnie i rzeczowo prowadziÂła Ania Jot.,ktĂłrej prezenterski ogieĂą zostawaÂł regularnie gaszony przez ocean spokoju Beaty.PeÂłna Harmonia
I choÌ panie tak bardzo siê ró¿ni¹ stylem,to obie mia³y bia³e ¿akiety.
OgieĂą i woda biaÂły ma kolor....
ale Tadla jedno ma imiĂŞ...

OgieĂą i woda biaÂły ma kolor....

ale Tadla jedno ma imiĂŞ...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
No có¿ robi³em dziœ capsy z Dn¯,ale nie Tadli
Beata w czerni :
MarynarkĂŞ miaÂła zapinanÂą niÂżej i z bardziej rozÂłoÂżystymi poÂłami?nie wiem jak to siĂŞ nazywa.w kaÂżdym razie te poÂły miaÂły biaÂły paseczek.I to wszystko w zasadzie.Nie odda siĂŞ tego na negatywie zdjĂŞcia...
[ Dodano: Pon Sie 28, 2006 9:55 pm ]
DziÂś naturalne barwy - DnÂŻ :
ZauwaÂżyÂłem,Âże kiedy Beata ma dyÂżur z AniÂą Jot., - jest zawsze o 'wpĂłldo'.
Tadla dziÂś w kolorze sukienki z 'gali'.Taki odcieĂą czerwonego pasuje do niej,a nie krzyczÂąca szalona czerwieĂą!
a na koĂącu wszyscy siĂŞ cieszÂą,Âże po 7 godzinach idÂą do domu.....choĂŚ przed DnÂŻ napewno siedziaÂły ok godz. w studiu,Âżeby siĂŞ przygotowaĂŚ.jeÂżeli przed Poradkiem jest siĂŞ juÂż o 3 w 'szklarni' to tu minimum godzinĂŞ :mhm:

MarynarkĂŞ miaÂła zapinanÂą niÂżej i z bardziej rozÂłoÂżystymi poÂłami?nie wiem jak to siĂŞ nazywa.w kaÂżdym razie te poÂły miaÂły biaÂły paseczek.I to wszystko w zasadzie.Nie odda siĂŞ tego na negatywie zdjĂŞcia...
[ Dodano: Pon Sie 28, 2006 9:55 pm ]
DziÂś naturalne barwy - DnÂŻ :

ZauwaÂżyÂłem,Âże kiedy Beata ma dyÂżur z AniÂą Jot., - jest zawsze o 'wpĂłldo'.
Tadla dziÂś w kolorze sukienki z 'gali'.Taki odcieĂą czerwonego pasuje do niej,a nie krzyczÂąca szalona czerwieĂą!

a na koĂącu wszyscy siĂŞ cieszÂą,Âże po 7 godzinach idÂą do domu.....choĂŚ przed DnÂŻ napewno siedziaÂły ok godz. w studiu,Âżeby siĂŞ przygotowaĂŚ.jeÂżeli przed Poradkiem jest siĂŞ juÂż o 3 w 'szklarni' to tu minimum godzinĂŞ :mhm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...