Magda Sakowska
Moderator: Łukasz
TVN24 bez Sakowskiej bardzo duÂżo traci na wartoÂści a napewno od strony estetycznej
Magda jest najpiĂŞkniejszÂą dziennikarkÂą telewizyjnÂą
TVN24 bez Sakowskiej bardzo duÂżo traci merytorycznie
:brawa: Magda jest zawsze doskonale przygotowana do rozmĂłw i po mistrzowsku je prowadzi :brawa:
:brawa: wykorzystuj¹c swoj¹ wiedzê i obycie przed kamer¹ w bezlitosny sposób rozprawia siê z goœÌmi , rozmawiaj¹c z politykami jest dociekliwa i twarda , wiêc zawsze coœ wyci¹gnie ciekawego :brawa:
:brawa: a dziêki temu , ¿e jest zorientowana w temacie naszej polityki nie musi byÌ agresywna no chyba , ¿e ów goœÌ plecie zamiast odpowiadaÌ :brawa:
JeÂżeli Magda jest na urlopie to dla niej dobrze
ale dla TVN24 NIE
brak Sakowskiej w programie to wielka strata dla telewizji i jej widzĂłw 
:rydzyk: Pani Magdo niech Pani szybko wraca :rydzyk:

TVN24 bez Sakowskiej bardzo duÂżo traci merytorycznie
:brawa: Magda jest zawsze doskonale przygotowana do rozmĂłw i po mistrzowsku je prowadzi :brawa:
:brawa: wykorzystuj¹c swoj¹ wiedzê i obycie przed kamer¹ w bezlitosny sposób rozprawia siê z goœÌmi , rozmawiaj¹c z politykami jest dociekliwa i twarda , wiêc zawsze coœ wyci¹gnie ciekawego :brawa:
:brawa: a dziêki temu , ¿e jest zorientowana w temacie naszej polityki nie musi byÌ agresywna no chyba , ¿e ów goœÌ plecie zamiast odpowiadaÌ :brawa:

:rydzyk: Pani Magdo niech Pani szybko wraca :rydzyk:
Dzisiaj obowiÂązkowo ktos powinien jej capsy zrobiĂŚ, jeÂżeli sa jacyÂś chĂŞtni to Âślemy usmiech
w ich stronĂŞ i skÂładamy gorÂącÂą proÂśbĂŞ o to. Dzisiaj Magda wyglÂąda wyjÂątkowo zabĂłjczo, biaÂła marynara, opalenizna i jakis taki spokĂłj z niej bije... i ta pewnoÂśc siebie, nie wiem czy zauwazyliÂście to?!

Mam coraz mniej czasu i na ogladanie TVN24 i na sledzenie co w temacie Magdy S.dzieje sie ciekawego ale widze ze po urlopiku wrocila jeszcze piekniejsza
Oby tak dalej. Zawsze mam to szczescie ze gdy wlacze TVN24 to trafiam wlasnie na nia :tanczy:

W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...

:brawa: Prowadzi DzieĂą za Âżywo :brawa:

:brawa: Jak zawsze profesjonalna :brawa:
:tanczy: Nic dodaÌ nic uj¹Ì :tanczy:
Po prostu czarujÂąca dziennikarka z wielkÂą klasÂą , ktĂłrej inne telewizje mogÂą TVNowi jedynie zazdroÂściĂŚ , bo drugiej takiej napewno nie znajdÂą .
Sakowska jest jedyna .
Wczoraj wyglÂądaÂła Âślicznie ale dziÂś to juÂż kwintesencja piĂŞkna.
:rydzyk: WierzĂŞ , Âże wÂładze TVN teÂż to widzÂą i sprawiÂą , Âże wiĂŞcej bĂŞdzie Magdy na antenie nie tylko w relacjach na Âżywo ale wÂłaÂśnie jako prowadzÂącej programy takie jak DzieĂą na Âżywo :rydzyk:
fuksi pisze:Boska Sakowska
Jest jak zawsze piĂŞkna
![]()
Po prostu czarujÂąca dziennikarka z wielkÂą klasÂą , ktĂłrej inne telewizje mogÂą TVNowi jedynie zazdroÂściĂŚ , bo drugiej takiej napewno nie znajdÂą .
Sakowska jest jedyna .
:rydzyk: WierzĂŞ , Âże wÂładze TVN teÂż to widzÂą i sprawiÂą , Âże wiĂŞcej bĂŞdzie Magdy na antenie nie tylko w relacjach na Âżywo ale wÂłaÂśnie jako prowadzÂącej programy takie jak DzieĂą na Âżywo :rydzyk:
byles z tym u lekarza? chyba czas ..... rozumiem ze moze sie podobac - ale bez jaj

Grand,bekowy post :hahaha:
Co do cukru,to fruktoza jest wymagana w odpowiednich iloÂściach,inaczej to juÂż cukrzyca
nika,no problem
DziÂś Madzia znĂłw w DnÂŻ. z AniÂą Jot.,czyli:Madzia bierze lekcje rasowego prezenterstwa

Uwa¿am,¿e Madzi o wiele lepiej w ¿ywych kolorach:bia³y,wczorajszy ró¿,azurowy,konkretny fiolet.mog³aby jeszcze za³o¿yÌ czerwony kostium a pod spód bia³¹ bluzkê,nawet z ko³nierzykiem
Wakacje pos³ów powoli siê ju¿ koùcz¹,wiêc Madzia zawita na sejmowych korytarzach,a tak tylko na galowo!
Co do cukru,to fruktoza jest wymagana w odpowiednich iloÂściach,inaczej to juÂż cukrzyca

nika,no problem

DziÂś Madzia znĂłw w DnÂŻ. z AniÂą Jot.,czyli:Madzia bierze lekcje rasowego prezenterstwa

Uwa¿am,¿e Madzi o wiele lepiej w ¿ywych kolorach:bia³y,wczorajszy ró¿,azurowy,konkretny fiolet.mog³aby jeszcze za³o¿yÌ czerwony kostium a pod spód bia³¹ bluzkê,nawet z ko³nierzykiem

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
JeÂśli chodzi o czerwony kolor , no to musiaÂł bym jÂą zobaczyĂŚ Âżeby oceniĂŚ.
JeÂśli chodzi o biaÂły -no to nie wiem??.Jak jÂą znowu pobijÂą no to moÂże byĂŚ widaĂŚ krew na koÂłnierzyku. :nie: :nie: .
Do sejmu moÂże byĂŚ czerwony albo ciemny ale nie biaÂły. :spiewa:
w studio moÂże zakÂładaĂŚ jaÂśniejsze kolory-nikt jej tam nie pokiereszuje
x:
x:

JeÂśli chodzi o biaÂły -no to nie wiem??.Jak jÂą znowu pobijÂą no to moÂże byĂŚ widaĂŚ krew na koÂłnierzyku. :nie: :nie: .
Do sejmu moÂże byĂŚ czerwony albo ciemny ale nie biaÂły. :spiewa:
w studio moÂże zakÂładaĂŚ jaÂśniejsze kolory-nikt jej tam nie pokiereszuje

Dobrze, Âże jest takie forum na , ktĂłrym moÂżna wyraziĂŚ swoje widzimisiĂŞ :brawa:Grand pisze:fuksi pisze:Boska Sakowska
Jest jak zawsze piĂŞkna
![]()
Sakowska jest jedyna .
byles z tym u lekarza? chyba czas ..... rozumiem ze moze sie podobac - ale bez jajpoza tym pamietaj - babki rzadko lubia facetow ktorzy tak cukrujÂą

Od poczÂątku kiedy zaczeÂła byĂŚ reporterkÂą podziwiam jej urodĂŞ i talent , ktĂłry rozwija siĂŞ bÂłyskawicznie :brawa:
DziĂŞki za podpowiedÂź co lubiÂą babki ale ja nie sÂądzĂŞ , Âże bohaterowie tego forum czytajÂą co tu wypisujemy i jakoÂś siĂŞ tym przejmujÂą .
Jeœli nawet czasami czytaj¹ to myœlisz , ¿e jestem œwirem i zamierzam kiedyœ napisaÌ albo zadzwoniÌ : CzeœÌ Magda to ja Fuksi...?
Traktujê to forum jako niez³¹ zabawê i nie wybieram siê przez to do lekarza .
JeÂśli nawet przesÂłodziÂłem to dobrze mi z tym :spiewa:
Polecam wszystkim zgorzkniaÂłym