WÂłaÂśnie przed chwilÂą na konferencji prasowej kochany pan dyrektor Miszczak oÂświadczyÂł, Âże po TaĂącu z Gwiazdami swĂłj program w telewizji TVN bĂŞdzie miaÂł juÂż byÂły Showman sÂłonecznej telewizji-Kuba WojewĂłdzki.
Tym samym staÂł siĂŞ on pracownikiem stacji z Wiertniczej.
To teraz ja o tej decyzji. Powiem delikatnie, jest to dla mnie coÂś niezrozumiaÂłego. JuÂż sama postaĂŚ agoranckiego i czĂŞsto beszczelnego Kuby WojewĂłdzkiego jest dla mnie czymÂś nie do zaakceoptowania. MoÂżna jeszcze tylko poczekaĂŚ jaki bĂŞdzie to program, choĂŚ patrzÂąc na prowadzacego raczej to nie beĂŞdzie program ublicystyczny.
Ruchem tym[ÂściÂągniĂŞciem WojewĂłdzkiego] TVN udowodniÂł, Âże zmierza niestety w zÂłym kierunku, w kieunku tabloizacji i obniÂżenia poziomu swoich programĂłw.
A ja zrobiÂłbym przeszeregowanie i DwururkĂŞ prowadziÂłaby Szczuka z WojewĂłdzkim, a Jagielski miaÂł swĂłj talk- show po TzG. Brawa dla TVN za pozyskanie WojewĂłdzkiego! :brawa:
Aha, i jeden temat jest do usuniĂŞcia, bo sÂą dwa o Kubie
A ja spodziewalam sie takiego ruchu ze strony TVN-u predzej czy pozniej. Wojewodzki to niezaprzeczalnie jedna z wiekszych i przyciagajacyh gwiazd mediow wiec nie dziwne ze TVN go przechwycila I tez przyszedl mi do glowy ten pomysl by prowadzil program wspolnie ze Szczuka
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
WojewĂłdzki w TVNie- to chyba najlepsza niespodzianka na jesieĂą tego roku (mam nadziejĂŞ, Âże nie tylko na ten jeden sezon) - jego show byÂł jednym z nielicznych programĂłw oglÂądanych przeze mnie w Polsacie, teraz z przyjemnoÂściÂą bĂŞdĂŞ go oglÂądac pod nowym logiem A Âże bezczelny, arogancki zapatrzony w siebie bufon??- ten typ tak ma i za to go lubiĂŞ, on sprzedaje siebie w taki sposĂłb, Âże ja to w ciemno kupujĂŞ. Adios Kuba za 2 tygodnie !!
nika pisze: A Âże bezczelny, arogancki zapatrzony w siebie bufon??- ten typ tak ma i za to go lubiĂŞ, on sprzedaje siebie w taki sposĂłb
Chyba macie ze sobÂą coÂś wspĂłlnego tylko nie wiemco czy jesteÂście aroganccy ? czy jesteÂście buffonami ale nic nie waÂżne... Ciesze siĂŞ Âże go widzĂŞ w TVN !
Czyli TVN po wakacyjnej klêsce inwestuje i powoli ma zamiar siê podnosiÌ Tylko siê cieszyÌ! Ja oczywiœcie strasznie siê cieszê, ¿e Kuba Wojewódzki do³¹czy do TVNowskiej "paczki" Teraz mo¿e byÌ ju¿ tylko lepiej...
Ten pajac w TVN.Tiaa..No dobra,jak TVN chce byÌ the best.Ciekawe ile musieli za niego 'zabuliÌ'.Wojewódzki mia³ prowadziÌ koncert Top Trêêdy,ale z powodów rodzinnych nie móg³ pojawiÌ sie w Operze Leœnej.Jak nie wiadomo o co chodzi,to idzie o kasê...Woj.próbuje robiÌ z siebie kretyna,infantylnego i aroganckiego 40letniego wiecznego dzieciaka.W rzeczywistoœci przyczepiaj¹c sobie metkê pajacuj¹cego prowadz¹cego,udaje mu siê uzyskaÌ wiêcej odpowiedzi na swoje pytania,dziêki stylowi 'pó³-¿artem-pó³-serio'.Przebieg³y z niego lis. Osobiœcie nie podoba mi siê jego show,kiedy przegina i jest,¿e siê wyra¿ê wprost:upierdliwy i tym samym mêcz¹cy i nudny.Nikt inny z showmanów nie ma tak sarkastycznego i cynicznego stylu prowadzenia,¿e przyjemnie ogl¹daÌ COŒ INNEGO.
PodobaÂło mi siĂŞ jak zostaÂł potraktowany przez DodĂŞ.NaleÂżaÂło mu siĂŞ za gombrowiczowskie - upupianie i robienie gĂŞby :devil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
aveo pisze:Ten pajac w TVN.Tiaa..No dobra,jak TVN chce byĂŚ the best.Ciekawe ile musieli za niego 'zabuliĂŚ'.WojewĂłdzki miaÂł prowadziĂŚ koncert Top TrĂŞĂŞdy,ale z powodĂłw rodzinnych nie mĂłgÂł pojawiĂŚ sie w Operze LeÂśnej.Jak nie wiadomo o co chodzi,to idzie o kasĂŞ...
z powodĂłw rodzinnych? Przeciez WojewĂłdzki mĂłwiÂł, Âże nie wystapil, bo mu zabroniono zartowac z PiS-u. Skoro Polsat zaczal go juz cenzurowac, nic dziwnego, ze poszukal sobie innej stacji.
Ten czÂłowiek absolutnie nie pasuje do tvn-Majewskiemu konkurencji nie przyspoÂży .
Majewski to mistrz w swojej klasie a ten -brakuje mi s³ów :nie: :nie: :nie:
zadra pisze:z powodĂłw rodzinnych? Przeciez WojewĂłdzki mĂłwiÂł, Âże nie wystapil, bo mu zabroniono zartowac z PiS-u.
ByÌ mo¿e póŸniej wyjaœni³,jaki by³ prawdziwy powód jego nieobecnoœci na TT.Ogl¹da³em Trêdowatych,pokazali Woj.na tle jakiegoœ drzewa,gdzie mówi³,¿e z powodów rodzinnych nie wyst¹pi. :>
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...