Starsze seriale w TVN
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Starsze seriale w TVN
Co wy na to by telewizja TVN kupiÂła jakieÂś prawa do starszych seriali... zarazem kultowych
mam na myÂśli allo allo, czy Co ludzie powiedzÂą bardzo lubiĂŞ ten humor... Macie jeszcze jakieÂś propozycje na starszy serial komediowy ??? PomijajÂąc komedie chciaÂłbym takÂże by na antene TVN 7 wrĂłciÂł mĂłj serial gdy jak miaÂłem 15 lat oglÂądaÂłem kaÂżdy odcinek z zapartym tchem, mianowice jest to Czy boisz sie ciemnoÂści Co wy na to ???

Emil...
Trabanty Rulez !
Trabanty Rulez !
Re: Starsze seriale w TVN
'Allo,Allo' to podstawa!Z 'co ludzie powiedzÂą' byÂłoby ciĂŞÂżko,bo to specyficzny humor,tak samo z 'hotel zacisze'.
ChciaÂłbym zobaczyĂŚ na TVN 'wojnĂŞ domowÂą' i 'dom'.na 'w labiryncie','radio romans i '40latka' nie czujĂŞ siĂŞ na siÂłach
LubiĂŞ satyrĂŞ na PRL,pamiĂŞtam kolejki po chleb i kartki - koszmar!
Mogliby 'puÂściĂŚ' oryginalnÂą 'nianiĂŞ' z Fran Drescher,ale to raczej awykonalne...
O czym byÂło 'czy boisz siĂŞ ciemnoÂści'?

ChciaÂłbym zobaczyĂŚ na TVN 'wojnĂŞ domowÂą' i 'dom'.na 'w labiryncie','radio romans i '40latka' nie czujĂŞ siĂŞ na siÂłach

Mogliby 'puÂściĂŚ' oryginalnÂą 'nianiĂŞ' z Fran Drescher,ale to raczej awykonalne...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Re: Starsze seriale w TVN
A macie jakies propozycje kiedy oni niby mieliby to puszczaĂŚ?? Chyba musieliby zaÂłozyĂŚ osobna stacjĂŞ , proponujĂŞ nazwĂŞ: TVN OldGoodTimesaveo pisze:'Allo,Allo' to podstawa!Z 'co ludzie powiedzÂą' byÂłoby ciĂŞÂżko,bo to specyficzny humor,tak samo z 'hotel zacisze'.![]()
ChciaÂłbym zobaczyĂŚ na TVN 'wojnĂŞ domowÂą' i 'dom'.na 'w labiryncie','radio romans i '40latka' nie czujĂŞ siĂŞ na siÂłachLubiĂŞ satyrĂŞ na PRL,pamiĂŞtam kolejki po chleb i kartki - koszmar!

-
- Nowicjusz