Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

W nanowszym wydaniu Newsweeka , jak co tydzieĂą wywiad Anity i Siennickiego, tym razem z europosÂłem Samoobrony Ryszardem Czarneckim. Jak Wam siĂŞ podoba ten fragment wywiadu ? :lol:
-NiektĂłrzy uwaÂżajÂą Pana za kobieciarza.
-Po prostu lubiĂŞ ludzi.
-Ale z koleÂżankÂą Werner poszedÂłby Pan w tango?
-Nie wiem czy koleÂżanka Werner umie taĂączyĂŚ tango.
..tu moÂżemy byĂŚ jednego pewni, to pytanie z pewnoÂściÂą nie zadawaÂła Anita :lol:
aha lepiej dla niej, Âżeby nie umiaÂła taĂączyc tango, a przynajmniej niech siĂŞ nie przyznaje Czarneckiemu...
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Jestem ciekawy jak zareagowa³a Anita,bo pytanie Siennickiego o tym tangu jest conajmniej g³upie,a odpowiedŸ Czarneckiego - bezczelna.Pewnie przyjê³a to jako ¿arcik niezbyt wysokiego poziomu a póŸniej siê za³ama³a,¿e faceci myœl¹ tylko o jednym.Mro¿ek by siê za g³owê z³apa³... :/
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

aveo pisze:Jestem ciekawy jak zareagowaÂła Anita,bo pytanie Siennickiego o tym tangu jest conajmniej gÂłupie,a odpowiedÂź Czarneckiego - bezczelna.
Jakie pytanie, taka odpowied¿- chocia¿ przyznajê, ¿e w kontekœcie ca³ego wywiadu zareagowa³am na to smiechem. Btw. jest jeszcze fota zrobiona w trakcie wywiadu, co prawda nienajwy¿szych lotów (Anita na drugim planie i nie w centrum ostroœci) ale wrzucê jej skan tu jutro, dzisiaj sorry ale po prostu ju¿ mi siê nie chce odpalaÌ maszyny (czyt. prze³¹czyÌ pod biurkiem kabelek od skanera) :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Przez ten niekoĂączÂący siĂŞ weekend :devil: Newsweeka zakupiÂłam dopiero przed chwilÂą :D
Na szczĂŞÂście Newsweek nie zajÂąc :lol2:

moim zdaniem bardzo szowinistyczny ten fragment wywiadu :x Ja bym siĂŞ obraziÂła na miejscu Anity - niezÂły gagatek z tego Siennickiego :devil:

A tak w ogĂłle, to ciekawe, kiedy Anita ma zamiar wrĂłciĂŚ na wizjĂŞ :mhm:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek
Fot.Nesweek (ostatni numer) od lewej: Ryszard Czarnecki, Anita Werner i PaweÂł Siennicki
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ja jeszcze gazety w rĂŞkach nie miaÂłem, bo mam rĂŞce peÂłne roboty i na ''obieganie'' moich bogiĂą czasu mi nie starcza :/

Fotka wymowna - jej przesÂłanie dla mnie jest jednoznaczne, ale mam jednak nadziejĂŞ, Âże siĂŞ mylĂŞ, Âże ono nie odzwierciedla roli jakÂą Anita odgrywa w tych wywiadach :uhh:

Tak w ogĂłle, to gdzie ona do jasnej cholery znowu siĂŞ zaszyÂła?!!! :twisted: Wakacje siĂŞ koĂączÂą, a ona ani razu nie miaÂła dyÂżuru w DnÂŻ :twisted:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Co za szok :D Anita wrĂłciÂła do pracy :lol2:
Ale chyba niezbyt ucieszona tym faktem, bo na jej twarzy malowaÂło siĂŞ znudzenie :neutral:

No a raport to juÂż w ogĂłle sielanka :devil:
Trudno mi na podstawie obserwacji raportĂłw uwierzyĂŚ, Âże Anita moÂże lubiĂŚ KalczĂŞ :devil:
Ale pozory czĂŞsto mylÂą :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Robisz z igÂły widÂły - ja tam nie widzĂŞ, Âżeby Anita nie darzyÂła sympatiÂą Ani :lol2:

Po prostu majÂą zupeÂłnie odmienne temperamenty :lol2:

Zobaczymy co, jeœli znów bêd¹ razem, poka¿¹ :> Moze padn¹ sobie w objêcia :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Kalcza wydaje mi siĂŞ spokojnÂą,subtelnÂą postaciÂą,a Anita jest energiczna i dynamiczna,co wcale nie znaczy,Âże i ona nie moÂże byĂŚ delikatna.Taka mixtura Anity i Ani K.jest ciekawa,dobrze,Âże nie wybuchowa :D ChociaÂż kto,wie co siĂŞ dzieje po wizji...co siĂŞ dziÂś stanie w raporcie :lol:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Wczoraj w r¹czki wpad³ mi sierpniowy numer Pani, a w nim artyku³ o Martynie Wojciechowskiej, ku memu zaskoczeniu dowiedzia³am siê z niego, ¿e najbli¿sz¹ przyjació³k¹ Martyny jest Anita Werner (dla Was pewnie to ¿adna nowoœÌ :) ) Wka¿dym b¹dz razie z artyku³u mo¿na siê dowiedzieÌ jak¿e wra¿liw¹ i oddan¹ osob¹ jest nasza Anitka :) Poni¿ej wybrane fragmenty :
Anita Werner:- Gdy leÂżaÂła (Martyna) ze zÂłamanym krĂŞgosÂłupem, chciaÂłam sprawiĂŚ, Âżeby siĂŞ przez moment usmiechnĂŞÂła. PrzyniosÂłam jej pluszowe poduszki- z KÂłapouchym i z Prosiaczkiem. Najpierw siĂŞ popÂłakaÂła, ale potem zaczĂŞÂłyÂśmy siĂŞ obie ÂśmiaĂŚ- wspomina Werner. (...)
Martyna jako najwierniejsz¹ przyjació³kê wymienia Anitê Werner. Gdy Martyna by³a w Himalajach , Anita wyprowadza³a jej dwa psy na spacery. Wtedy dostawa³a SMS-y: " Ja i psy ca³ujemy Ciê z ³¹czki. Pepsi z radoœci zjad³a szyszkê"
Ta nasza Anitka to dusza czÂłowiek, pieski wyprowadzi jak trzeba, pluszaczki przyniesie by pocieszyĂŚ :D jeszcze do peÂłni szczĂŞÂścia brakuje nam tylko jej na srebrnym ekranie ostatnio!!
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

s³odki artyku³ :devil: Anita ma z³ote serce,Pepsi hehe,fajne imiê :lol: Dla mnie to nowoœÌ,¿e jej najlepsz¹ przyjació³k¹ jest Martyna..Widzê,jak ma³o jeszcze wiem o Anicie..

Na srebrnym ekranie w rap.wiecz.moÂżna byÂło zobaczyĂŚ AnitĂŞ i AniĂŞ K.

Obrazek

podpis powinien byÌ taki:Wa³êsa,Grass albo ja.Dziœ to by³a Kalcza...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

aveo pisze:Pepsi hehe,fajne imiĂŞ :lol:
Takie to imiĂŞ...koncernowe :lol:
aveo pisze:Na srebrnym ekranie w rap.wiecz.moÂżna byÂło zobaczyĂŚ AnitĂŞ
no to mamy peÂłniĂŞ szczĂŞÂścia :tanczy:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

aveo pisze:Dla mnie to nowoœÌ,¿e jej najlepsz¹ przyjació³k¹ jest Martyna.
nika pisze:ku memu zaskoczeniu dowiedzia³am siê z niego, ¿e najbli¿sz¹ przyjació³k¹ Martyny jest Anita Werner (dla Was pewnie to ¿adna nowoœÌ :) )
Nie bêde ukrywa³, ¿e nie jest dla mnie nowoœci¹ przyjaŸù Anity i Martyny.
Ale widzê, ¿e dla niektórych to nowoœÌ, wiêc dobry wujek Micha³ ma dla Was prezent. :D
Obrazek
A co do Raportu to jakoÂś mam pustkĂŞ w gÂłowie. MoÂżnaby powiedzieĂŚ, Âże wleciaÂł do mnie jednym uchem, a wyleciaÂł drugim. :uhh: Nie postaraÂły siĂŞ panie. :grozi:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

michaek zamiast zamazywaĂŚ napis konkurencji lepiej byÂś poszperaÂł w archiwach AKPA i odszukaÂł tĂŞ fotkĂŞ :devil:
nika pisze:Wczoraj w r¹czki wpad³ mi sierpniowy numer Pani, a w nim artyku³ o Martynie Wojciechowskiej, ku memu zaskoczeniu dowiedzia³am siê z niego, ¿e najbli¿sz¹ przyjació³k¹ Martyny jest Anita Werner (dla Was pewnie to ¿adna nowoœÌ :) )
A to ciekawe zjawisko :) Sam byÂłem totalnie zaskoczony, kiedy dowiedziaÂłem siĂŞ, Âże one siĂŞ przyjaÂźniÂą.
Wiemy o tym od czasu wypadku Martyny, w jakiejœ gazecie Martyna wspomina³a o tym, ¿e prawdziwych przyjació³, a dok³adniej przyjació³kê, pozna³a w biedzie - Anita mimo, ¿e wstawa³a o 3-ciej rano (raz w tygodniu, ale¿ poœwiêcenie :devil: ), to opiekowa³a siê Martyn¹ w szpitalu :)

Hmmm ... :mhm:
Martyna jako najwierniejsz¹ przyjació³kê wymienia Anitê Werner. Gdy Martyna by³a w Himalajach , Anita wyprowadza³a jej dwa psy na spacery. Wtedy dostawa³a SMS-y: " Ja i psy ca³ujemy Ciê z ³¹czki. Pepsi z radoœci zjad³a szyszkê"
Hmmm ... :mhm: Anitka by³a tak dobr¹ przyjació³k¹, ¿e nawet narzeczonym Martyny siê zajê³a :lol2: Fotka z marca tego roku :lol2:

Obrazek

ZakÂładajÂąc, Âże Anita rozmawia z MartynÂą ... ;) Co Anita moÂże mĂłwiĂŚ Martynie ... :mhm:
Wiem! :D Martynko, Leszek uradowany faktem, Âże jesteÂś caÂła i zdrowa, zupeÂłnie bezinteresownie, wÂłaÂśnie podarowaÂł mi Twoje Subaru, ktĂłre od niego dostaÂłaÂś na drugÂą rocznicĂŞ znajomoÂści! :devil:

Ciekawe, czy przyjaŸù Anity i Martyny jest taka ch³odna jak przyjaŸù Anity i Ani? :devil:
Wczoraj w raporcie byÂło wprawdzie juÂż trochĂŞ cieplej, ale i tak chÂłodno ;)
alien
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: alien »

Dodam tylko Âże fotka z posta Michaeka pochodzi ze strony http://www.anita-werner.tv.pl
I wypadaÂło by tego nie zamazywaĂŚ :]
Jak rĂłwnieÂż podaĂŚ ÂźrĂłdÂło...
ODPOWIEDZ