michaek zamiast zamazywaĂŚ napis konkurencji lepiej byÂś poszperaÂł w archiwach AKPA i odszukaÂł tĂŞ fotkĂŞ :devil:
nika pisze:Wczoraj w r¹czki wpad³ mi sierpniowy numer Pani, a w nim artyku³ o Martynie Wojciechowskiej, ku memu zaskoczeniu dowiedzia³am siê z niego, ¿e najbli¿sz¹ przyjació³k¹ Martyny jest Anita Werner (dla Was pewnie to ¿adna nowoœÌ

)
A to ciekawe zjawisko

Sam byÂłem totalnie zaskoczony, kiedy dowiedziaÂłem siĂŞ, Âże one siĂŞ przyjaÂźniÂą.
Wiemy o tym od czasu wypadku Martyny, w jakiejœ gazecie Martyna wspomina³a o tym, ¿e prawdziwych przyjació³, a dok³adniej przyjació³kê, pozna³a w biedzie - Anita mimo, ¿e wstawa³a o 3-ciej rano (raz w tygodniu, ale¿ poœwiêcenie :devil: ), to opiekowa³a siê Martyn¹ w szpitalu
Hmmm ... :mhm:
Martyna jako najwierniejsz¹ przyjació³kê wymienia Anitê Werner. Gdy Martyna by³a w Himalajach , Anita wyprowadza³a jej dwa psy na spacery. Wtedy dostawa³a SMS-y: " Ja i psy ca³ujemy Ciê z ³¹czki. Pepsi z radoœci zjad³a szyszkê"
Hmmm ... :mhm: Anitka by³a tak dobr¹ przyjació³k¹, ¿e nawet narzeczonym Martyny siê zajê³a

Fotka z marca tego roku
ZakÂładajÂąc, Âże Anita rozmawia z MartynÂą ...

Co Anita moÂże mĂłwiĂŚ Martynie ... :mhm:
Wiem!
Martynko, Leszek uradowany faktem, Âże jesteÂś caÂła i zdrowa, zupeÂłnie bezinteresownie, wÂłaÂśnie podarowaÂł mi Twoje Subaru, ktĂłre od niego dostaÂłaÂś na drugÂą rocznicĂŞ znajomoÂści! :devil:
Ciekawe, czy przyjaŸù Anity i Martyny jest taka ch³odna jak przyjaŸù Anity i Ani? :devil:
Wczoraj w raporcie byÂło wprawdzie juÂż trochĂŞ cieplej, ale i tak chÂłodno