Brygida Grysiak
Moderator: Łukasz
To ja moÂże wyjaÂśniĂŞ te trochĂŞ skomplikowane liczby i litery (nie wszyscy muszÂą je rozumieĂŚ).
Eutelsat to satelita
16°E to pozycja na której znajduje siê satelita
Resztê ró¿nych znaczków wpisujemy do naszego tunera. Oczywiœcie jeœli mamy antenê skierowanê w³aœnie na EUTELSATa
Ja niestety mam tylko ukÂład HOT BIRD + ASTRA (i raczej nie wcisnĂŞ jeszcze jednego konwertera miĂŞdzy te dwa).
Dodam jeszcze ¿e nie tylko TVN czy TVN24 nadaj¹ na tym satelicie relacje swoich reporterów. Jeœli siê poszuka to mo¿na znaleŸÌ równie¿ reporterów TVP. To fantastyczna sprawa bo mo¿na zaobserwowaÌ to co reporter mówi przed wejœciem na antenê. Czasem mo¿na boki zrywaÌ
Eutelsat to satelita
16°E to pozycja na której znajduje siê satelita
Resztê ró¿nych znaczków wpisujemy do naszego tunera. Oczywiœcie jeœli mamy antenê skierowanê w³aœnie na EUTELSATa
Ja niestety mam tylko ukÂład HOT BIRD + ASTRA (i raczej nie wcisnĂŞ jeszcze jednego konwertera miĂŞdzy te dwa).
Dodam jeszcze ¿e nie tylko TVN czy TVN24 nadaj¹ na tym satelicie relacje swoich reporterów. Jeœli siê poszuka to mo¿na znaleŸÌ równie¿ reporterów TVP. To fantastyczna sprawa bo mo¿na zaobserwowaÌ to co reporter mówi przed wejœciem na antenê. Czasem mo¿na boki zrywaÌ

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Osoby zainteresowane dosyÂłami, przekazami wiecej infomacji znajdÂą tu: http://jackysat.atspace.com/podstr/feed.htm . Nie piszĂŞ nic wicej, aby nie odbiegaĂŚ od tematu tego wÂątku.
To zeskanuj ten artykuÂł jeÂśli moÂżesz. :rydzyk:daniel79 pisze:Brygida jest w najnowszej "Pani" w artykule "Autentyczni" bardzo Âładna fotka
[ Dodano: Wto Sie 08, 2006 12:26 am ]
Z Brygidy zrobili w Gali takÂą typowÂą wiejskÂą babĂŞ.

WÂłaÂśnie w Gali Âładnie wyszÂła :brawa: MogÂłem wczeÂśniej tutaj pisywaĂŚ o Brydzi WspaniaÂłej,ale ona jest podobna do mojej byÂłej,wiĂŞc bojĂŞ siĂŞ,Âże nawet nie bĂŞdĂŞ siĂŞ staraÂł byĂŚ bezstronny...
Brydzia dziÂś miaÂła dosyĂŚ dÂługÂą wypowiedÂź.
Okazuje siĂŞ,Âże dÂługo moÂżna mĂłwiĂŚ o Lepperze...
Brydzia by³a niedawno,chyba w zesz³y ³ikend prezenterk¹,ale tego nie capsn¹³em :rozglada:
i w ogĂłle robiÂła materiaÂł o Jasnej GĂłrze...i fajnie to wychodzi w sumie :hmm:

Brydzia dziÂś miaÂła dosyĂŚ dÂługÂą wypowiedÂź.

Okazuje siĂŞ,Âże dÂługo moÂżna mĂłwiĂŚ o Lepperze...
Brydzia by³a niedawno,chyba w zesz³y ³ikend prezenterk¹,ale tego nie capsn¹³em :rozglada:

i w ogĂłle robiÂła materiaÂł o Jasnej GĂłrze...i fajnie to wychodzi w sumie :hmm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
ArtykuÂł o Brygidzie w Pani s'il vous plait 

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt: