ÂŻyĂŚ... czy pracowaĂŚ? Oto jest pytanie!
ZarĂłwno ÂżyĂŚ, jak i pracowaĂŚ

WierzĂŞ, Âże Agata potrafi pogodziĂŚ obie te kwestie
A teraz w czym rzecz: pracowaÌ umie, chêci ma, czerpie przyjemnoœÌ ze swojej pracy, laury zbiera... trudno uwierzyÌ, ¿e ONA nigdy wczeœniej przed TVN24 nie mia³a stycznoœci z telewizyjn¹ kamer¹
Albo ma talent, albo taka zdolna i bardzo szybko siĂŞ uczy

I to, i to - razem wziête i przemno¿one przez nieskoùczonoœÌ
I tak co dzieĂą: gasnĂŞ. NawaÂł pracy... nie piszĂŞ. ... nawaÂł pracy... Pocieszenie: nie martw siĂŞ...jeszcze trochĂŞ (;
Rozumiem CiĂŞ doskonale :] Znam to rozdzierajÂące duszĂŞ uczucie

Ale tak juÂż musi chyba byĂŚ, Âże Âżycie w przewaÂżajÂącej, czy jak kto woli przeraÂżajÂącej czĂŞÂści, skÂłada siĂŞ z wyrzeczeĂą :/
Za to zalegÂłoÂści nadrobiÂłeÂś wybitnie
Zatrwo¿y³em siê jednak, kiedy przed pó³noc¹ ujrza³em J¥ na ekranie swojego telewizora na lotnisku w Poznaniu, wiedz¹c, ¿e ca³y dzieù spêdzi³a w Ostrowie!!!
A jednak masz nad nami przewagĂŞ, bo myÂśmy Agaty na lotnisku w tv nie widzieli
SÂłusznie mawiajÂą o dziennikarzach: niewolnicy radia i telewizji, zaczynajÂący pracĂŞ, gdy jeszcze robotnicy i chÂłopi ÂśpiÂą snem sprawiedliwych, a koĂączÂący jÂą, kiedy inni wstajÂą. Do tej pory myÂślaÂłem, Âże to wyolbrzymienie... ale to szczera prawda!
Eeeee ... to raczej nie do koĂąca tak

Po pierwsze, nie mamy powodĂłw by martwiĂŚ siĂŞ o AgatkĂŞ, bo dziewczyna mÂłoda, zdrowa, silna, peÂłna energii i piĂŞkna, wiĂŞc trudom i tempu pracy podoÂła ... podoÂłaÂła

Po drugie, ten wyjÂątkowy tygodniowy Agaty dyÂżur na wizji, a zwÂłaszcza Âśrodowy - rekordowo dÂługi, zdarzyÂł siĂŞ jak do tej pory tylko raz - ku naszemu ogromnemu niepocieszeniu

Dotychczas narzekaÌ tylko mo¿na by³o na nisk¹ czêstotliwoœÌ pojawiania siê Agaty

Niewiadomo, czy takie ÂświĂŞto jak w minionym tygodniu dane nam bĂŞdzie jeszcze kiedyÂś przeÂżywaĂŚ ...
PiÂątek – Jarocin. WpasowaÂła Agata klimat festiwalowy. Oto bowiem perfekcyjna zaÂłoga, zÂłoÂżona z ponĂŞtnej dziennikarki i fachowego operatora, zaserwowaÂła nam maÂłe show w stacji informacyjnej (: Agata ma w sobie coÂś z "show-woman" – wiedziaÂłem to od poczÂątku (;
Jak do tej pory to moje ulubione nagranie

W ogĂłle lubiĂŞ, kiedy w relacji wystĂŞpuje ukryty, poÂśredni bohater –wiatr

Podoba mi siĂŞ to, co robi z wÂłosami Agaty, a w tej relacji dodatkowo bezwstydnie targaÂł jej sukienkÂą

Lato to jest jednak wspaniaÂła pora, takÂże, a moÂże przede wszystkim na reporterkĂŞ

20-kilku stopniowa temperatura, wolna przestrzeù, œwie¿e powietrze daj¹ tyle inspiracji i pomys³ów na efektowne relacje

Szkoda, Âże lato siĂŞ koĂączy ... i urlopy parlamentarzystĂłw teÂż :?
Jest typem osoby, ktĂłra bardzo dobrze czuje siĂŞ wÂśrĂłd innych ludzi.
Tak, to prawda

W wywiadzie wspomina o tym, Âże to, co fascynuje jÂą w zawodzie reporterki to m.in..
aktywnoœÌ i bezpoœredni kontakt z ludŸmi
Prywatnie jest chyba bardzo towarzyska,
Pewnie jest towarzyska

ZnĂłw powoÂłam siĂŞ na wywiad

W wywiadzie wspomina, Âże wolny czas spĂŞdza aktywnie – sportowo i towarzysko

Przyjació³mi z pewnoœci¹ zewsz¹d otoczona
W pewnym momencie (oby nie za póŸno) orientujesz siê, ¿e ¿ycie sta³o siê prac¹, a praca ¿yciem.
S¹ ludzie, którzy potrafi¹ znaleŸÌ z³oty œrodek

Miejmy nadziejĂŞ, Âże Agata do tych ludzi naleÂży
ChcĂŞ wreszcie TVN24 podaÂł nam odpowiedniÂą dawkĂŞ tajemniczoÂści i mistycznego uroku Agaty!
SÂłusznie uÂżyÂłeÂś (niestety) czasu przeszÂłego