OSTRZEZENIA
Moderator: Łukasz
OSTRZEZENIA
Czy jak ktos dostanie ostrzezenie to ono po jakims czasie znika czy zostaje na zawsze??
-
- Czasem tu wpada
Nie zgadzam sie z moderotorem Âże mĂłj post byl nie uzasadniony i nie potrzebny !!!!
A to ostrzeÂżenie jest dla mnie absurdalne i Âśmieszne !!!!
JeÂśli nie podobaÂła ci sie moja prosba o capsa terra x to jej nie czytaj !!!!
Po pierwsze nie byla do ciebie skierowana ,
po drugie nie rozumiem czy na forum w danym poÂście nie moÂżna podziekowac za capsa ???
po trzecie -postawiÂłes mnie na szali razem z monnsterem ,ktĂłry na tym forum pisaÂł nieprawdziwe informacje.
ÂŻÂądam przeprosim i usuniecia ostrzeÂżenia ,bo nie spotkaÂłem siĂŞ z sytuÂłacjÂą aby kogolwiek karano za proÂśbĂŞ i podziĂŞkowania !!!!!
A to ostrzeÂżenie jest dla mnie absurdalne i Âśmieszne !!!!
JeÂśli nie podobaÂła ci sie moja prosba o capsa terra x to jej nie czytaj !!!!
Po pierwsze nie byla do ciebie skierowana ,
po drugie nie rozumiem czy na forum w danym poÂście nie moÂżna podziekowac za capsa ???
po trzecie -postawiÂłes mnie na szali razem z monnsterem ,ktĂłry na tym forum pisaÂł nieprawdziwe informacje.
ÂŻÂądam przeprosim i usuniecia ostrzeÂżenia ,bo nie spotkaÂłem siĂŞ z sytuÂłacjÂą aby kogolwiek karano za proÂśbĂŞ i podziĂŞkowania !!!!!
NOWA ERA W TVN
Nie. JeÂżeli ktoÂś daÂł capsa, to proszĂŞ bardzo. Wypowiedzi w stylu: "dziĂŞkujĂŞ" sÂą absolutnie zbĂŞdne i zdania na ten temat nikt zmieniaÂł nie bĂŞdzie.
Takich postĂłw na forum siĂŞ nie pisze. A nawet gdyby, to naleÂżaÂłby Ci siĂŞ warn za caÂłoksztaÂłt. I nikt nie powiedziaÂł Âże musisz siĂŞ z nim zgadzaĂŚ.Pieknie dziĂŞkuje pochanke -fanie !!!!
Za ten caps z jakubem !!!!!
-
- Czasem tu wpada
WiĂŞc odrazu trzeba dawaĂŚ ostrzeÂżenia !!!!
Wiesz Marcin jako moderator moÂżesz to robic bo masz takie uprawnienia ,ale zastanĂłw sie czy za podziĂŞkowania nawet w troche dÂłuÂższej formiei trzeba akurat przyklejaĂŚ tÂą informacjĂŞ z ostrzeÂżeniem ??? !!!!
Jak dla mnie to siĂŞ zwyczajnie czepiasz !!!!!!!!
Wiesz Marcin jako moderator moÂżesz to robic bo masz takie uprawnienia ,ale zastanĂłw sie czy za podziĂŞkowania nawet w troche dÂłuÂższej formiei trzeba akurat przyklejaĂŚ tÂą informacjĂŞ z ostrzeÂżeniem ??? !!!!
Jak dla mnie to siĂŞ zwyczajnie czepiasz !!!!!!!!
NOWA ERA W TVN