Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

NEL500 pisze: WÂłasnie wczoraj wrĂłciÂła z wakacji a w pracy pojawi siĂŞ w Âśrode.
Oo i to jest jakaÂś konkretna informacja, a co wiĂŞcej moÂżna ja bĂŞdzie zweryfikowaĂŚ :)
W kaÂżdym bÂądÂż razie dziĂŞki za info NEL500, czekamy zatem do Âśrody...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

A ja sobie sÂłucham na okrÂągÂło szlagieru Kazika Staszewskiego -spalam siĂŞ :red:

Mam proÂśbĂŞ ,Âżeby ktoÂś inny podpytywaÂł Nel500-tylko nie ja . W siemianowicach powiedzieli Âże jak spaliÂłeÂś siĂŞ ze wstydu to idz siĂŞ utop.LiczĂŞ na was . :rydzyk:

[ Dodano: PiÂą Sie 18, 2006 3:10 pm ]
JuÂż tylko jedno ostatnie pytanie.... gdzie Joasia studiowaÂła.....uciekam
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

W œrodê...Ok. :mhm: Bêdê na ni¹ polowa³ i zcapsujê j¹ od stóp do g³ów.Jeœli zasi¹dzie w krzeœle prezenterskim to wtedy,nie bêdzie to mo¿liwe :P Hm,ja mam bardzo konkretne pytanie do NEL500,które mo¿e wydaÌ siê bezczelne,choÌ nie to mam naprawdê w zamiarze.Czy Asia jest solo? :lol2: Z góry przepraszam,jeœli posun¹³em siê za daleko.Pytam jedynie z ciekawoœci.Nie jestem fanem Asi,takim na 100%,nie mam ¿ó³tych papierów itd.Nie bêdê ju¿ nigdy zadawa³ tego pytania,je¿eli nie odpowiesz.
Ok,naciskam enter,poszÂło w eter.... :rozglada:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

DziĂŞki AVEO Âże wyskoczyÂłeÂś z tym pytaniem gdyÂż ja bym nie miaÂł odwagi-najwyÂżej siĂŞ tobie dostanie. :rydzyk:
Ja mam inne pytania;
1 czy Asia jest naturalnÂą brunetkÂą (siostra jest )
2 czy ma zwierzaki ( pewnie nie ma czasu )
3 czy mieszka na staÂłe w (nieszczĂŞsnych ) siemiatyczach
4gdzie byÂła na wakacjach
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

NEL500 pisze: WÂłasnie wczoraj wrĂłciÂła z wakacji a w pracy pojawi siĂŞ w Âśrode.
ÂŚroda.No ciekawe zobaczymy ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Nela500 przestaÂła siĂŞ pokazywaĂŚ na forum :mhm: :nie: :mhm: :nie:
Bardzo moÂżliwe Âże ukrywa jakieÂś mroczne sekrety o Joasi i obawia siĂŞ Âże niechcÂący siĂŞ wygada :mhm: :mhm:
Dzisiaj Âśroda i gdzie ta Joasia :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

No wÂłaÂśnie!ÂŚroda i co?NEL500 coÂś krĂŞci :P

[ Dodano: Czw Sie 24, 2006 12:59 am ]
Krynia Krynia Krynia - come back!! :rydzyk: :rydzyk:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

aveo pisze:No wÂłaÂśnie!ÂŚroda i co?NEL500 coÂś krĂŞci :P

:
no teÂż cos mi tu dymi , aczkolwiek jest jeszcze jedna opcja, ale...
no wÂłasnie, ale jak wypowiem ja gÂłosno to moÂże byc tak, Âże NEL500 chwyci siĂŞ tego jak tonÂący brzytwy, Âżeby miec jakies usprawiedliwienie...
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Hm,to mo¿e dajmy NEL500 szansê i poczekajmy na Kryniê do DZIŒ! :devil: :P Tymczasem ja Kryni dam usprawieliwienie ;) Nie ma na razie nowego materia³u,aby go podjê³a.Krynia w WaWie urzêduje,a tam wszystko wydaje siê byÌ ju¿ 'obstawione'.Ostatnio przypominam sobie jak relacjonowa³a ulewne deszcze w stolicy,postawi³a bytelkê,która zd¹¿y³a nape³niÌ siê deszczem i... opatrzy³a swoj¹ relacjê komentarzem dot.tej butelki...Wiêc wiesz nika,Kryni powrót nie bêdzie taki ³atwy ;)

ps.Ale ja naprawdĂŞ chcĂŞ,Âżeby wrĂłciÂłaaaaaa ;(
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Krynia pojawiÂła siĂŞ dziÂś na wizji 8) ...relacjonowaÂła ciag dalszy telenoweli o Macierewiczu
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Niedawno jecha³am w Krakowie tramwajem a przede mn¹ siedzia³a jakaœ m³oda blondynka. Nasunê³o mi siê skojarzenie z Joasi¹, ale po chwili uzmys³owi³am sobie, ¿e ona raczej pewnie nie korzysta z us³ug komunikacji miejskiej bo by biedaczka nie mia³a wtedy jak wysi¹œÌ zasypana proœbami o autograf... :devil: :lol:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

W tramwajach w Krakowie majÂą skomplikowane kasowniki.Pewnie zanim bym ten bilet skasowaÂł,to juÂż by wysiadÂła..Najbardziej wyszukanym autografem jest : CAPS :lol2:

Tak,taaak Krynia w akcji :tanczy: WidziaÂłem jÂą w RW.dÂługo i wyraÂźnie mĂłwiÂła,wÂłosy bledsze niÂż ÂświeÂżo opalona skĂłra i wyraz twarzy niewinnej reporterki o gÂłosie wytrwanej prezenterki ;) I tym razem ma porzÂądny materiaÂł!PrzecieÂż Kalcza przez ostatnie dni zajmowaÂła siĂŞ sprawÂą Macierewicza.WiĂŞc Krynia nie zejdzie juÂż tak Âłatwo z anteny :szalony:
W RW Anita do niej:'Asiu powiedz...'.Mo¿e te zdrobnienie to znak,¿e panie za sob¹ przepadaj¹.Któ¿ to wie...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

DzieĂą poÂślizgu ale siĂŞ udaÂło - byÂła ,i nie wiem czy zauwaÂżyliÂście zaatakowaÂła jÂą mucha jak relacjonowaÂła . Ksywa Krynia bardzo mi siĂŞ podoba , mam nadziejĂŞ Âże siĂŞ przyjmie.KryĂąka chyba byÂła w ciepÂłych krajach -chodzi o opaleniznĂŞ. co kryĂąka mogÂła by robiĂŚ w krakowie :mhm: :mhm:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

adam pisze:. Ksywa Krynia bardzo mi siĂŞ podoba , mam nadziejĂŞ Âże siĂŞ przyjmie:

ojcem chrzestnym ksywki jest sam aveo :brawa:
a z tym dniem poœlizgu to jest tak, ¿e mog³a ona byÌ w œrodê w pracy, ale niekoniecznie na wizji, w koùcu ilez to razy by³o tak z Agat¹? by³a w pracy ( bo co niektórzy, a to j¹ widzieli w okienku na Starym Rynku, albo s³yszeli jej g³os w jakims materiale) a w relacji jej nie by³o ani widu ani s³ychu. Z tym, ¿e to jest tak jak powiedzia³am, NEL500 w³aœnie mo¿e tym argumentem siê usprawiedliwiaÌ, ale mo¿e byc te¿ tak, ¿e jest wiarygodna i w³asnie tak mog³o tez byÌ jak spekulujê. No có¿ moze bedzie znowu jakas okazja to damy jej jakies bojowe zadanie zeby sie mog³a wykazaÌ " jak to jest naprawdê" :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:DzieĂą poÂślizgu ale siĂŞ udaÂło - byÂła ,i nie wiem czy zauwaÂżyliÂście zaatakowaÂła jÂą mucha jak relacjonowaÂła .
Kiedy to byÂło adam?W raporcie popoÂłudniowym,wieczornym - pamiĂŞtasz moÂże?? :szalony:
adam pisze:co kryĂąka mogÂła by robiĂŚ w krakowie
no jak to co :> OdwiedziĂŚ "PiwnicĂŞ pod Baranami" :roll:

nika,masz racjê,mo¿liwe,¿e w pracy pojawi³a siê w œrodê,s³usznie.ja myœla³em,¿e nie znalaz³a nadaj¹cego siê materia³u,wiêc zrobili jej psikusa.a w czw.przydzielili j¹ do sprawy M.Z reszt¹ w¹tek z nim w roli g³ównej bêdzie siê ci¹gn¹³,ku uciesze reporterów,w tym oczywiœcie bohaterki tego w¹tku :lol2:

No i dziÂś sprawÂą mr M zajĂŞÂła siĂŞ Agata Adamek,ktĂłra dzielnie pod parasolem,w strugach deszczu zdawaÂła wieczorny raport!MoÂże skoro Krynia ;) wrĂłciÂła,to zawita w serwisach weekendowych.Trzeba by byÂło jakieÂś capsy porobiĂŚ wreszcie :P

[ Dodano: Sob Sie 26, 2006 4:01 pm ]
i siĂŞ capsy porobiÂło :tanczy:

Obrazek

Obrazek

Piaskowy Âżakiet doskonale pasuje do blond wÂłosĂłw i chyba niebieskich oczu?Do tego biel - teÂż Âświetnie.Biel to taki futurystyczny kolor ;) Porada non-stop w piasek siĂŞ ubiera :P ;)

Obrazek

Obrazek

vÂłala!szkoda,Âże nie zrobili zbliÂżenia.Krynia dostaÂła typowo warszawski materiaÂł,podrzĂŞdny do sprawy M,a teraz kiedy jest po urlopie to nam tym bardziej nie ucieknie :D
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ