Jejq ,napradê ta grafika wprawi³¹ mnie w zachwyt! Cudowne ³¹czenie kolorów, ta dynamicznoœÌ- nie mam s³ów , ¿eby to opisaÌ!Naprawdê gratulujê wspania³ej roboty!! :brawa:
No to nie wiem co w tej TVP robiÂą, Âże tak ludzi oszukujÂą. :nie: ÂŚmiaĂŚ mi teraz siĂŞ chce po tym jak wyczytaÂłem w pewnej gazecie z wywiadu z OrÂłosiem jak siĂŞ cieszyÂł na te zmiany... :hahaha:
P.S. na tej stronie co podaÂł MACIEK23 jest bardzo fajny projekt - podoba mi sie i mĂłgÂłaby tak wyglÂądaĂŚ oprawa tego serwisu...
no i co? nowej oprawa jak nie by³o tak nie ma! albo to jeden wielki ¿art albo po prostu nie zd¹¿yli. i jak na razie nic sie nie zapowiada ¿eby jakiekolwiek zmiany w teleexpresie nast¹pi³y! :nie:
nika pisze:Wpadka OrÂłosia- czyli "czarny sen" kaÂżdego prezentera..
Dobre.... Ale siĂŞ speszyÂł .. i co chwile tylko : Przepraszam paĂąstwa bardzo...
Policja zatrzymaÂła 40-letniego Jacka K. , ktory we wtorek.... caÂła Europa minuta ciszy....Przepraszam bardzo za zamieszanie...caÂła Europa minutÂą ciszy...
A¿ mi siê go ¿al zrobi³o. Ja bym pad³ tam na zawa³. Inna sprawa ¿e ja sam pisa³bym sobie zapowiedzi i wczeœniej mniej wiêcej stara³bym siê ich nauczyÌ. Tak to jest jak zamiast dziennikarzy newsowych program informacyjny prowadz¹ konferansjerzy festiwali itp. Co nie zmienia faktu ¿e a¿ z przykroœci¹ ogl¹da³em ten kawa³ek teleexpressu. A ciekawi mnie dlaczego po skoùczonej zapowiedzi nie puœcili materia³u tylko pozwolili mu brn¹Ì dalej
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Wspó³czujê Or³osiowi...W Teleex.opowiada fajnie fajne - anegdoty i on mnie chyba najbardziej potrafi zainteresowaÌ teleexpressem.Or³oœ jest ponoÌ perfekcjonist¹,jak o nim kole¿anka mówi³a w "mamy ciê".perfekcyjnie zawali³...
Wasze komentarze dotyczÂące jego gwiazdorstwa juÂż bardziej mi pasujÂą do Kammela,ktĂłry juÂż w ogĂłle jest ÂżaÂłosny jako "dziennikarz".....
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
O, jest w koùcu ta nowa scenografia, bo studiem tego nazwaÌ nie mo¿na. Jest te¿ nowa czo³ówka, wg mnie gorsza od starej. Co do studia to spodziewa³em siê gorszego.
Masakra!
Czo³ówka okropna (tam w ogóle jakaœ muzyka by³a w tle?), md³a, nijaka.
Studio okropne, ciemne i nieÂładne.
Belki natomiast nieczytelne i brzydkie. A informacje dopiero zaczê³y siê o 17.05. Wczeœniej 3 razy czo³ówkê dawali, by³o 2minutowe opóŸnienie i podniecenie Or³osia. :uhh: