Poki nie beda mieli podpisanych umow, poty udzial zadnego z naszej trojki nie jest zagwarantowany.
Michal, a jakie jeszcze miales niusy od znajomka, co to sie mialy sprawdzic?
[ Dodano: Sob Sie 26, 2006 2:22 am ]
"Od 18 wrzeÂśnia 2006 roku powrĂłcÂą takÂże nowe odcinki programu rozgrywajÂącego siĂŞ na sali sÂądowej - "SĂŞdzia Anna Maria WesoÂłowska". "
no oczywiscie ze czekamy na italianee trzeba wszystko skonsultowac z nia
a z drugiej strony tak sie zastanawiam ze po co by ÂŁatka byl na Jesiennej ramowce nowej edycji skoro mialby odejsc ?
moze narazie nie martwmy sie na zapas. pozyjemy zobaczymy
aaaaaaaaaaa nowe odcinki doiero od 18 no nieeeeee czemu tak pozno
£ata nie mo¿e tak po prostu odejœÌ Serial straci ogl¹dalnoœÌ i wogle bez niego bêdzie nuda...
" Nie ma takiego miasta - Londyn! Jest Lądek, Lądek Zdrój, tak...
- Ale Londyn - miasto w Anglii.
- To co mi pan nic nie mówi?!
- No mówię pani właśnie." /''Miś''
A wiĂŞc zacznĂŞ od tych sprawdzajÂących siĂŞ newsĂłw :
1. Prok BiĂączak juÂż jest kompletnie wyautowany, podobno w TVN majÂą problem co zrobiĂŚ z tymi odcinkami ktĂłre zostaÂły nagrane z jego udziaÂłem a nie zostaÂły jeszcze puszczone, wedÂłu mojego ÂźrĂłdÂła bĂŞdzie tak, Âże po 18 wrzeÂśnia [ĂłjdÂą najpierw wszystkie te "biĂączakowe" odcinki, a potem dopiero z Prok ÂŁatÂą
2. Jak do tej pory sprawdziaÂły siĂŞ wszystkie terminy nagraĂą z ÂŁatÂą, wiem Âże we wrzeÂśniu bĂŞdzie on na pierwszej i trzeciej sesji nagraniowej
3. Wiem o ziomalka, Âże ma byĂŚnowy Prok, ale nie wiadomo cvzy juÂżkogoÂś znalezli.
To tyle tego co siĂŞsprawdziÂło, mam jeszcze parĂŞ plotek, ale nie wiem czy to prawda....
A jeszcze jedno MichaÂł: ÂŁata prawo karne na Uniwersytecie WrocÂławskim wykÂładaÂł?
Pytam, bo moja mama tam pracuje, wiĂŞc moÂże bym siĂŞ czsegoÂś dowiedziaÂła
Matko, jak on jako wyk³adowca jest tak samo ostry jak jako prokurator, to wspó³czuje studentom...
" Nie ma takiego miasta - Londyn! Jest Lądek, Lądek Zdrój, tak...
- Ale Londyn - miasto w Anglii.
- To co mi pan nic nie mówi?!
- No mówię pani właśnie." /''Miś''
Kochane ludki
1. NIe mam widomoÂści kto bĂŞdzie w innych odcinkach krĂŞconych we wrzeÂśniu
2. ÂŁata prowadziÂł ĂŚwiczenia z tego prawa karnego, z tego co wiem, to nie sÂą wykÂłady dla wszystkich studentĂłw tylko zajĂŞcia dla mniejszej grupy
to tyle na dziÂś, jak siĂŞ czegoÂś dodatkowego dowiem to dam wam wszystkim znaĂŚ.