Kinga Rusin
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Kiedy rano obudzi³em siê o 8:20 nie otwiera³em oczu ale TV w³¹czy³em. Kiedy po 8:30 us³ysza³em g³os Kingi oczy otwar³y siê a ja cieszy³em siê ,¿e dziœ Kinga mnie budzi. Nie posiadam siê ze szczeœcia ,¿e zobacze j¹ w TzG4.
Podpisz petycje w sprawie amerykańskiej opery o miłości, romansach, dramatach i magii.
http://www.petitionspot.com/petitions/passionswpolsce
http://www.petitionspot.com/petitions/passionswpolsce
DziÂś w "Co za tydzieĂą" byÂła relacja z konferencji prasowej przed IV edycjÂą "TaĂąca z gwiazdami".
PóŸniej prowadz¹cy Olivier Janiak odwiedzi³ te¿ pary - pierwsz¹ z nich by³a Kinga i Stefano Terrazzino.
Niestety nie wiem o czym rozmawiali, bo musia³em wyjœÌ. Potem dali te¿ urywek z treningu gdzie le¿¹c¹ Kingê ci¹gn¹³ jej partner. 

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

A sÂą powtĂłrki "Co za tydzieĂą" ??
Co do dzisjeszego odcinka...hm...rzeczywiÂście
nie chcĂŞ siĂŞ robiĂŚ plotkarkÂą z rynku
ale odniosÂłem nieodparte wraÂżenie, Âże rzeczywiÂście coÂś na rzeczy jest...CoÂś siĂŞ dzieje miĂŞdzy KingÂą a Mellerem
Tylko co siĂŞ dzieje...tego nikt nie wie
"Moja droga partnerko" mogÂło siĂŞ odnosiĂŚ zarĂłwno do ich stosunkĂłw w programie jak i ... .
Dobra - nic wiĂŞcej nie mĂłwiĂŞ bo chyba za bardzo siĂŞ posuwam w domysÂłach.
OgĂłlnie program OK i oby Kingi jak najwiĂŞcej w telewizorku :tanczy:
Co do dzisjeszego odcinka...hm...rzeczywiÂście

"Moja droga partnerko" mogÂło siĂŞ odnosiĂŚ zarĂłwno do ich stosunkĂłw w programie jak i ... .
Dobra - nic wiĂŞcej nie mĂłwiĂŞ bo chyba za bardzo siĂŞ posuwam w domysÂłach.
OgĂłlnie program OK i oby Kingi jak najwiĂŞcej w telewizorku :tanczy:
ZIMA
OczywiÂście i to duÂżoTVN_FAN pisze:A sÂą powtĂłrki "Co za tydzieĂą" ??

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Ale ja wcale nie mówiê, ze oni maj¹ romansNuNa_89 pisze:Czy jak ludzie siê do siebie ³adnie odzywaj¹, ogólnie s¹ dla siebie mili i wspó³pracuj¹ ze sob¹, od razu musz¹ mieÌ romans? Mnie siê wydaje, ¿e nie. Kinga z Marcinem s¹ tylko kumplami, ale ka¿dy s¹dzi wed³ug siebiePozdrawiam :*

Ale teÂż wg mnie obecnie (duÂżego porĂłwnania nie ma bo tylko 2 wydania

ZIMA