I przegraliÂśmy

dziœ wszystko. NiedoœÌ, ¿e sesja by³a spadkowa, podwy¿ka stóp % za wysoka, to jeszcze siatkarze rozpoczeli mecz za póŸno, Wisla za wczeœnie straci³a gola, a ja za póŸno zacze³am nagrywaÌ Bilans :? . Co za dzieù jak siê wali to wszystko naraz. A wracaj¹c do sportu to ogl¹da³am ca³y mecz Wis³y i nie mam do nich pretensji, obrona zagra³a dziœ œwietnie m.in G³owa, Radek Majdan, K³osik, Baszczu uchronili nas od mocniejszej pora¿ki, biedny Franek jego wzrost nie pozwoi³ mu siê przebiÌ i zawistni Legioniœci bêd¹ pisaÌ, ze nic nie pokaza³ itd., ¯uraw, Gora, Mauro te¿ dobry mecz zagrali, niestety zabrak³o troche szczêœcia, m³ody Olek Kwiek te¿ ³adnie zagral bêd¹ z niego ludzie oj bêd¹, sêcdzia by³ bardzo stronniczy - nigdy za nim nie przepada³am

, jak kartki to tylko WiÂśle i to jeszcze ÂŻurawiowi, KukieÂłce i Markowi Zienczukowi

, ale jak Real fulowaÂł to nie widziaÂł,

; trudno widocznie nie w tym roku dana nam by³a LM, a szkoda, bo Wis³a w tak wzmocniomym sk³adzie mog³a tam sie dostaÌ, gdyby trafi³a na kogoœ innego- jak pech to pech. Ale teraz mamy Puchar UEFA i tu powinniœmy zajœÌ wysoko

. Bardzo Âładnie zachowali siĂŞ kibice WisÂły - to sÂą wspaniali ludzie, az mi sie pÂłakaĂŚ, ze szczĂŞÂścia chciaÂło jak Gora strzeliÂł gola i kibice WisÂły siĂŞ bardzo cieszyli- jestem dumna, ze kibicuje WiÂśle- ledwo mĂłwie po tym meczu

. Zobaczymy jak Legia ,Amica i Lech sobie poradzÂą na pewno bĂŞdÂą mieli ciĂŞÂżkie mecze. Nie cierpiĂŞ komentarzy, Âże jakby Legia graÂła z Realem to by wygrali,

, najpierw to niech z jakimis sÂłabiakami naszej ligi i ligi gruziĂąskiej wygrajÂą dostadnio, to potem pogadamy

, Legia to by umoczyÂła z 14-0

. ZawioÂła sobie dobrze radziÂł w studiu- Borek nie dorasta mu do piĂŞt

.
A teraz przejdÂźmy do siatkarzy. Zawiedli mnie bardzo, nie oglÂądaÂłam meczu, ale widzialam poczÂątek Âświetne zagrywki Murka i jestem zdziwiona jak moÂżna byÂło to przegraĂŚ!!

. Tak dobrze grali na pocz¹tku, w drugim secie ³eb w ³eb, ale w trzecim to ju¿ opadli ca³kowice. Nie moge zrozumiec co siê sta³o, przestraszyli siê, ¿e mog¹ wygraÌ z mistrzem œwiata Brazyli¹. Od czego ten Goœciniak tam jest ?!. Teraz jak wróc¹ do Polski czek ich a zw³aszcza Goœciniaka lincz na lotnisku radze im wyjœÌ tylnym wyjœciem. I po raz kolejny TVP pokaza³a jak zale¿y im na kibicach!!, wstyd po prostu wstyd takie przerzucanie meczu na inny kana³ niech sie zdecyduj¹