Fakty - szukam nagrania
Moderator: Łukasz
Fakty - szukam nagrania
Czy ktoÂś ma moÂże nagrane Fakty z godz. 19.00 z piÂątku 28 kwietnia???
Fakty- szukam nagrania!
Ja ja szukam nagraĂą FaktĂłw od 1 kietnia 2005r. do 8 kwietnia 2005r. mam pÂłyte Gdy Âświat wsztrzymaÂł oddech ale tam niema caÂłych faktĂłw tvn.
Hej
Fakty TVN o 19.00 na TVN i iTVN zapraszają Justyna Pochanke,Grzegorz Kajdanowicz i Piotr Marciniak oraz gwiazda polskiej telewizj KAMIL DURCZOK
Fakty TVN o 19.00 na TVN i iTVN zapraszają Justyna Pochanke,Grzegorz Kajdanowicz i Piotr Marciniak oraz gwiazda polskiej telewizj KAMIL DURCZOK
A ja mam do Was wielkÂą proÂśbĂŞ. Chodzi o to, Âże dzisiaj prawdopodobnie bĂŞdzie rozmowa ze mnÂą w "Faktach", nakrĂŞcona w moim liceum w Poznaniu. NaprawdĂŞ bardzo zaleÂżaÂłoby mi na pamiÂątce w postaci nagrania.
Czy znalaz³aby siê na tym forum jakaœ wspania³omyœlna osoba, która mog³aby nagraÌ materia³ o szkolnym monitoringu (taki by³ w³aœnie temat tego wywiadu)? Serdecznie liczê na Wasz¹ pomoc. :rydzyk: Mo¿e np. £ukasz mia³by tak¹ mo¿liwoœÌ? Naprawdê by³oby wspaniale.

Czy znalaz³aby siê na tym forum jakaœ wspania³omyœlna osoba, która mog³aby nagraÌ materia³ o szkolnym monitoringu (taki by³ w³aœnie temat tego wywiadu)? Serdecznie liczê na Wasz¹ pomoc. :rydzyk: Mo¿e np. £ukasz mia³by tak¹ mo¿liwoœÌ? Naprawdê by³oby wspaniale.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Fakty popuÂłodniowe
Czy ma ktoÂś nagranie z FaKTĂW, w ktĂłrych spadÂła kamera? StaraÂłem siĂŞ oglÂądaĂŚ FAKTY POPOÂŁUDNIOWE, ale wydania, gdy podczas lotu spadÂła kamera nie widziaÂłem. Wczoraj w materiale o wpadkach telewizyjnych byÂł tylko fragment. Czy mĂłgÂłby ktoÂś udostĂŞpniĂŚ? BĂŞdĂŞ wdziĂŞczny.
fafek2
zapewne chodzi o to nagranie
wpadki telewizyjne jest takÂże spadajÂąca kamera i nieco wystraszona Patrycja tym faktem
15MB, 2 min 50 sek
wpadki telewizyjne jest takÂże spadajÂąca kamera i nieco wystraszona Patrycja tym faktem
15MB, 2 min 50 sek
DziĂŞki, ale to udaÂło mi siĂŞ nagraĂŚ. Chodzi mi o konkretnie o to wydanie FAKTĂW od poczÂątku do tego momentu.redix pisze:zapewne chodzi o to nagranie
15MB, 2 min 50 sek
fafek2
Fakty z 11.09.2006
Czy ktoœ z Was ma mo¿liwoœÌ zgrania "Faktów" z dzisiaj? (11.09.2006) Bêd¹ one z ca³¹ pewnoœci¹ traktowaÌ o 5. rocznicy zamoachów na WTC.
JeÂśli ktoÂś bĂŞdzie zgrywaÂł, to bardzo proszĂŞ, dajcie znaĂŚ, ba ja dziÂś nie mogĂŞ oglÂądaĂŚ "FAKTĂW"

JeÂśli ktoÂś bĂŞdzie zgrywaÂł, to bardzo proszĂŞ, dajcie znaĂŚ, ba ja dziÂś nie mogĂŞ oglÂądaĂŚ "FAKTĂW"

-
- Czasem tu wpada