Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Mandi pisze:Anita siedzi sobie wygodnie na sofie w swoim domu i Âśmieje siĂŞ z tego co wypisujÂą na jej temat :D
JeÂżeli czyta coÂś takiego ;)

Tu nie chodzi o mr TrawĂŞ,tylko o pewnego niezidentyfikowanego osobnika nazywanego kolegÂą Anity.lub kogoÂś innego...wÂłaÂśnie,ale kogo! :P
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

nika pisze:ChÂłopaki, ale co moÂże byĂŚ na rzeczy?? PrzecieÂż Mr Trawa jest Âżonaty ... Wg mnie to oni z Anita siĂŞ po prostu bardzo lubiÂą i lubiÂą siĂŞ pochichraĂŚ z tych samych rzeczy, ja mam wielu takich kumpli i nic nie ma na rzeczy :lol:
:lol: Jak w ogóle komukolwiek mog³o przyjœÌ do g³owy, ¿e mo¿e chodziÌ o Grassa :devil:
JeÂśli jest w Âżyciu Anity coÂś (lub ktoÂś) na rzeczy, to na pewno nie jest to Âżonaty facet ... chyba nie :> :devil:
JeÂżeli czyta coÂś takiego
Zapewniam Was, Âże nie czyta forĂłw :] Co najwyÂżej ktoÂś jej donosi :devil:

Wczoraj faktycznie znów by³a radosna. Nawet te informacje, których nie powinna by³a, odczytywa³a ''g³upawym'' tonem - jak np. tê o desperacie z Izraela :? Na koniec, przy okazji przedstawiania Majewskiego, sprytnie podchwyci³a temat z materia³u o wpadkach. A póŸniej by³a ju¿ tylko radoœÌ z zakoùczenia dy¿uru na wizji :D

:mhm: bĂŞdzie jeszcze dziÂś? Bo musiaÂłbym dyÂżurowe podsumowanie zrobiĂŚ :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

JeÂśli Anitka ma powody do zadowolenia i jest szczĂŞÂśliwa, to ja oczywiÂście jestem szczĂŞÂśliwa razem z niÂą :)
bĂŞdzie jeszcze dziÂś? Bo musiaÂłbym dyÂżurowe podsumowanie zrobiĂŚ
Mam nadziejĂŞ, bo dawno jej juÂż nie widziaÂłam :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Black Jack '62 pisze: Jak w ogóle komukolwiek mog³o przyjœÌ do g³owy, ¿e mo¿e chodziÌ o Grassa :devil:
Ale wstyd! :rozglada: no mi przyszÂło do gÂłowy, nie wiem czemu, ale tak z pobieÂżnego czytania Waszych powyÂżej zamieszczonych wypowiedzi coÂś nie tak zrozumiaÂłam :devil: (call me blondi)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

nika, Âżaden wstyd :D

ProszĂŞ, Anita siĂŞ dziÂś nie pojawiÂła i nie pojawi, wiĂŞc czas na podsumowanie :D

Obrazek

JeÂśli zrobiÂłem jakis b³¹d, to zainteresowanÂą, proszĂŞ o zÂłoÂżenie reklamacji :lol2: PrzyznajĂŞ, Âże doœÌ nieuwaÂżnie ÂśledziÂłem ostatnie poczynania Anity – ktoÂś inny mnie strasznie rozpraszaÂł :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Black Jack '62 pisze:nika, Âżaden wstyd :D

wiĂŞc czas na podsumowanie :D
:
Po podsumowaniu wniosek jest prosty- w sierpniu dokÂładnie dwa razy wiĂŞcej (12) Anita pojawiÂła siĂŞ, aniÂżeli w lipcu (6). Ciekawe jakie wyniki (telemetryczne? :lol: ) przyniesie nam wrzesieĂą ??
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: JeÂśli zrobiÂłem jakis b³¹d, to zainteresowanÂą, proszĂŞ o zÂłoÂżenie reklamacji :lol2: PrzyznajĂŞ, Âże doœÌ nieuwaÂżnie ÂśledziÂłem ostatnie poczynania Anity – ktoÂś inny mnie strasznie rozpraszaÂł :lol2:
Black :> JesteÂś pewien, Âże w lipcu Anita tylko tyle dyÂżurĂłw miaÂła :shock: Ach, to pewnie w lipcu urlopowaÂła :D
Ciekawe jakie wyniki (telemetryczne? ) przyniesie nam wrzesieĂą ??
Nic nie wiem :? Ani kiedy wraca Flash na antenĂŞ, ani kiedy jakiÂś nowy odcinek, czy choĂŚby zajawkĂŞ ( :lol2: ) wyemitujÂą :roll:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Flesz juÂż od jutra, a Dama Pik (zajawki) od najbliÂższej soboty powinny byĂŚ. :> A czy bĂŞdÂą...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Marcin pisze:Flesz juÂż od jutra
Wspaaaaniaaaaleeee :jupi: :devil:
Marcin pisze: a Dama Pik (zajawki) od najbliÂższej soboty powinny byĂŚ. :> A czy bĂŞdÂą...
No, ale kiedy Anita niby miaÂła nagraĂŚ materiaÂły na odcinek :mhm: Nie odnotowaliÂśmy jej znikniĂŞcia na dÂłuÂżej w ostatnim czasie ..... :roll: No, chyba, Âże w lipcu pojechaÂła do....... USA (!) na rozmowĂŞ z Condi :lol2:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

No ale pamiĂŞtasz niusa o marnej oglÂądalnoÂści Damy Pik? :> Anita mĂłwiÂła wtedy, Âże program wraca juÂż po wakacjach. :uhh:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No, pamiêtam :lol2: A nawet napiszê wiêcej :D Sama tê marn¹ ogl¹dalnoœÌ programowi wró¿y³am :D
No, ale gdyby TVN24 miaÂła martwiĂŚ siĂŞ wynikami oglÂądalnoÂści, to musiaÂłaby (wg danych wskazujÂących na wyniki oglÂądalnoÂści poszczegĂłlnych programĂłw :lol2: ) caÂły czas SzkÂło kontaktowe emitowaĂŚ, rezygnujÂąc z pozostaÂłych programĂłw.
Myœlê, ¿e bardziej niskimi wynikami ogl¹dalnoœci powinien np. pan biznesmen M³odkowski siê martwiÌ, który z g³ównym wydaniem Faktów musi siê mierzyÌ ;)

ChoĂŚ przyznajĂŞ, Âże miaÂłam nadziejĂŞ, iÂż z DP raczej zrezygnujÂą ...... :neutral: A Anita znĂłw weÂźmie siĂŞ za newsy ........
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Marcin pisze:Flesz juÂż od jutra...
..czyli od dzis ;)
..a to dlatego Anita W. siedzi w tym miejscu gdzie zwykle przygotowywaÂła Fakty popoÂłudniowe :D

..no nie da siĂŞ ukryĂŚ Âże wakacje siĂŞ skoĂączyÂły :(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A co tam robiÂła na tym stanowisku :> JadÂła, piÂła, pisaÂła i wydzwaniaÂła? :lol2:

Wróci³ flash :jupi: Wróci³a Anita do miejsca, w którym lubi pracowaÌ najbardziej, pewnie g³ównie dlatego, ¿e wystêpuje w samotnoœci :lol2: Z jak¹ dum¹ obwieszcza³a, ¿e prowadzi pierwsze po wakacjach wydanie :lol2: Wróci³ te¿ mundurek :hmm: wróÌ ... ¿akiecik b³êkitny :devil: Tematycznie oczywiœcie bardzo "edukacyjnie" z ma³¹ kryminaln¹ szkoln¹ domieszk¹, czyli morderstwem z zawodem mi³osnym w tytule - czego to ludzie nie zrobi¹ w imiê nieodwzajemnionej mi³oœci :shock:
NastrĂłj u Anity od jakiegoÂś czasu niezmiennie wyÂśmienity – dziÂś znĂłw tak jakby uÂśmiech nie chciaÂł zejœÌ jej z twarzy :) To mniĂŞ cieszy :lol2:
"Jestem paĂąstwu winna jeszcze na zakoĂączenie pogodĂŞ" i powiedziaÂła do zobaczenia jutro o 16 :jupi: Nic dziwnego, Âże Anita ma dobry nastrĂłj – jutro znĂłw czeka jÂą tylko 12 minut pracy na wizji, od ktĂłrej to pracy tak stroni :devil:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

no jak to stroni ;) Poœwiêca siê dla swojego karcianego programu,który ma cienk¹ ogl¹dalnoœÌ.Trafi³a doskonale z pomys³em i nie kumam czemu ludzie tego nie chc¹ ogl¹daÌ :evil: Napewno wol¹ wybraÌ Ciao Darwin,albo Let's Dance :/ No i dobrze,¿e zapar³a siê i kontynuuje realizacje Damy Pik 8)
A teraz caÂły TVN moÂże podziwiaĂŚ AnitĂŞ,gwiazdĂŞ TVN24 i niesamowite reporterki tejÂże stacji :lol2: A w ogĂłle to nie miaÂłem jeszcze okazji podziwiaĂŚ jej w Faktach PopoÂłudniowych,pierwsze-ÂświeÂżo po przerwie-najlepsze wydania nie dane byÂły pokazaĂŚ siĂŞ moim oczom... :(
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No widzĂŞ, Âże od poniedziaÂłku Anita rzuciÂła siĂŞ w wir pracy :D I kto tu napisaÂł, Âże stroni od pojawiania siĂŞ na wizji – a te 12 minut to niby co jest? Praca w podziemiu? :devil:
Niestety nie jest mi dane podziwiaĂŚ kunsztu dziennikarskiego Anity, ale na pocieszenie dodam, Âże nie tylko jej pracy to siĂŞ tyczy ;)
ODPOWIEDZ