:tanczy: Ju¿ za chwileczke ju¿ za momencik... Wakacje Niektórzy maj¹ dziœ zakoùczenie tak jak Marcineq, a pewnie wiêkszosÌ planowo czyli jutro w tym ja. :/ Ale odrazu mozna iœÌ z³o¿yc papiery do szkó³ ponadgimnazjalnych.
Cieszycie siĂŞ, prawda :>
Macie jakieÂś plany :>
Jak wam up³yn¹³ ten rok szkolny :>
WiĂŞc ja siĂŞ bardzo cieszĂŞ choĂŚ mam juÂż wakacje od ok. 2 tygodni. PrzyczynÂą tego byÂły nudy w sql i bardzo maÂła liczba uczniĂłw ledwo przekraczajÂąca 5 osĂłb na klasĂŞ. I muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże to sÂą pierwsze takie wakacje na ktĂłre czekaÂłem z wielkÂą niecierpliwoÂściÂą - jak nigdy.
Co do planów to jak zwykle nie mam. Prawdopodobnie jak co roku bêd¹ to parodniowe wypady za miasto i spotkania z przyjació³mi aby po wspominaÌ 3 ubieg³e lata w gimnazjum oraz oczywiœcie bêdê pisa³ i pisa³. Cieszycie siê no nie? :devil: :devil:
Natomiast rok szkolny mi min¹³ doœÌ szybko, ale na bardzo ciê¿kiej pracy - szczególnie w II semestrze. W I sobie trochê wszystko ola³em co widaÌ po ocenach - na koniec s¹ one znacznie lepsze.
To ja siĂŞ wypowiem, Âżeby CiĂŞ wkurzyĂŚ, Âże moje wakacje w tym roku trwajÂą ponad 4 miesiÂące. Bo zaczĂŞÂły siĂŞ 25 maja, a skoĂączÂą ostatniego dnia wrzeÂśnia. :devil:
:> Eee tym mnie nie wkurzyÂłeÂś - no moÂże trochĂŞ Ci zazdroszczĂŞ, Âże aÂż tyle masz wolnego, ale za 3 lata (jak dobrze pĂłjdzie) ja bĂŞdĂŞ miaÂł tak samo dÂługie wakacje. A wtedy Ty (jak pĂłjdziesz na studia) bĂŞdziesz miaÂł sesje, egzaminy, wykÂłady itp. aÂż do gorÂącego, upalnego lipca. :devil: Potem poprawki we wrzeÂśniu i troche innych spraw. MĂłwiÂą, Âże studenci nie majÂą wakacji... :devil:
P.S. myÂślaÂłem, ze bedzie wiĂŞkszy ruch w temacie. :uhh:
Dobrze, ¿eby by³ ruch w temacie Ja ten tydzieù robie sobie wolny. Potem musze siê powa¿nie zaj¹Ì moj¹ stron¹ WWW, a potem musze powtórzyÌ s³ownictwo i gramatykê francusk¹ (to dopiero rozrywka :/ ) i angielski bo w tym roku mia³em sam francuski No ale to najwy¿ej dwie godzinki dziennie a reszta to b³ogie lenistwo No i zapomnia³em dodaÌ ¿e bêdê mia³ teraz du¿o wiêcej czasu na pisanie na forum
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Co do moich dwĂłch miesiĂŞcy wolnoÂści od nauki, to w planach mam wyjazd na "last minute" gdzieÂś daleko z rodzicielami, a poÂźniej, miĂŞdzy 17 a 27 sierpnia bĂŞdĂŞ w GÂłuchoÂłazach na kursie pianistycznym .
Podczas wakacji mam zamiar zacz¹Ì uczyÌ siê graÌ na gitarze i przed zmian¹ szko³y podszkoliÌ siê z niemieckiego .
Ja tam najbardziej zazdroszczĂŞ opierniczania siĂŞ nauczycielom za pieniĂŞdze :devil: CaÂły czas nie mogĂŞ siĂŞ pogodziĂŚ z takÂą niesprawiedliwoÂściÂą :devil:
:: Kamil pisze:Ja tam najbardziej zazdroszczĂŞ opierniczania siĂŞ nauczycielom za pieniĂŞdze :devil: CaÂły czas nie mogĂŞ siĂŞ pogodziĂŚ z takÂą niesprawiedliwoÂściÂą :devil:
Jak zostaniesz nauczycielem to inaczej zaÂśpiewasz . . .
Ja wyjeÂżdÂżam juÂż jutro na obĂłz jĂŞzykowy dwa tygodnie do Zakopanego. Potem tydzieĂą w domu i znowu na dwa tygodnie do rodziny w Borach Tucholskich. Jeszcze miĂŞdzy 15 a 25 czerwca jadĂŞ na Hel. W ostatnim tygodniu sierpnia zacznÂą siĂŞ juÂż zajĂŞcia przygotowujÂące do egzaminu..wrrr...:/ i to mi niestety przypomina o dziesiĂŞciu miesiÂącach ciĂŞÂżkiej pracy.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
ja w tym roku wyjazdzam z dziewczyna na wszasy nad morze do oÂśrodka wypoczynkowego w Juracie... .. potem sunrise... a sierpiern niestety pracuje ... no i wrzesien .. i sql .. :/
Waaaakacje, waaaaakacje i po wakacjach. Qrcze bardzo szybko to zleciaÂło - przynajmniej mi. To juÂż ostatnie minuty ostatniego dnia odpoczynku, a jutro powrĂłt do smutnych i przygnĂŞbiajÂących zajĂŞĂŚ w szkole. No jeszcze jutro nie, ale we wtorek. Ale nie martwmy siĂŞ za 10 miesiĂŞcy znĂłw waaaakacje. :devil: Ja jestem tylko ciekawy czy Giertych do nich DO - TRWA(M). :devil:
Ojej jak pomysle ze jutro pierwszy dzieĂą w szkole.... Masakra....czemu te 2 miechy tak szybko leca a nastepne 10 juz tak wolno... moÂże giertych przedÂłuzy wakacje jeszcze z miesiÂąc... :devil: :devil:
onet.pl pisze:Policja w Wieluniu zatrzymaÂła 22-letniego mĂŞÂżczyznĂŞ, ktĂłry zadaÂł Âśmiertelne ciosy noÂżem swojej sympatii. Do tragedii doszÂło na szkolnym korytarzu w jednym z wieluĂąskich liceĂłw.
Jak poinformowaÂła w poniedziaÂłek PAP rzecznik Komendy WojewĂłdzkiej Policji w ÂŁodzi Magdalena ZieliĂąska, 18-letnia dziewczyna przyszÂła do liceum na inauguracjĂŞ roku szkolnego. W szkole pojawiÂł siĂŞ teÂż o cztery lata starszy chÂłopak, prawdopodobnie jej sympatia. MĂŞÂżczyzna miaÂł ze sobÂą bukiet kwiatĂłw.
"Oboje zaczêli rozmawiaÌ ze sob¹, ale w pewnej chwili dosz³o miêdzy nimi do k³ótni. Mê¿czyzna wyci¹gn¹³ nó¿, zada³ dziewczynie kilka ciosów i uciek³. Pomimo natychmiastowej pomocy ranna zmar³a" - powiedzia³a Zieliùska. Po pewnym czasie mê¿czyzna zatelefonowa³ na policjê i przyzna³, ¿e to on uderzy³ swoj¹ kole¿ankê. Zosta³ zatrzymany.