PoniewaÂż poprzedniego posta pisaÂłem jeszcze nie widzÂąc kadrowania i belek, wiĂŞc teraz napiszĂŞ swojÂą opinie na ich temat.
W kadrze wyglÂąd tej scenografii jest znacznie gorszy niÂż wyglÂąd caÂłego "studia". :/ Przypomina mi to trochĂŞ serwis biznesowy w starym wydaniu, tam teÂżz byÂły monitorki za takÂą ÂściankÂą ze szkÂła mlecznego(czy co to tam jest).
A co do belek to nie wiem, czy w ogóle jest sens o nich pisaÌ. Powiedzenie, ¿e s¹ brzydkie i nieczytelne to doœÌ delikatny komentarz. Dla mnie wygl¹daja , jakby ktoœ je robi³ w Paincie u¿ywaj¹c funkcji wytnij. S¹ takie jakby "posklecane" z kilku kawa³ków. :nie:
Ale porównujac ta scenografiê i poprzedni¹ mo¿na powiedzieÌ, ze jest to ogromny krok :devil:, a wrêcz wkroczenie w XXII wiek :devil: A mianowicie g³ównym motywem nie s¹ ju¿ kochane telewizorki. :devil: Zast¹piono je plazmami lub LCD(nie wnikam czym) urytymi za przepiêkn¹ bia³¹ œciank¹. :devil:
Ale kompletn¹ pomy³ka jest dla mnie ta czo³ówka. ju¿ stara by³a lepsza, tam by³ przynajmniej jakiœ przewodni motyw muzyczny, tu natomiast jakieœ szmery.
Ocena ogĂłlna
2+( to tak w ramach amnestii)
I jeszcze specjalna ocena dla OrÂłosia
=1 I tu nawet amnestia nie pomoÂże.

Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...