[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Tymczasem "Taniec z gwiazdami" w wielu miejscach w Polsce 'zawisn¹³' w drugiej po³owie mijaj¹cego tygodnia. Mowa oczywiœcie o billboardach - plakat z logo TVN i nazwiskami gwiazd tej edycji mo¿na zobaczyÌ miêdzy innymi na wielkiej tablicy w okolicy Miêdzynarodowych Targów Poznaùskich.
A przy okazji, mamy kolejny dowĂłd ÂświadczÂący o fenomenie i popularnoÂści tego programu: temat o nim jest najchĂŞtniej odwiedzanym w tym dziale na najwiĂŞkszym forum o TVN (ponad 60 tys. odsÂłon). Tak trzymaĂŚ! :tanczy:

A przy okazji, mamy kolejny dowĂłd ÂświadczÂący o fenomenie i popularnoÂści tego programu: temat o nim jest najchĂŞtniej odwiedzanym w tym dziale na najwiĂŞkszym forum o TVN (ponad 60 tys. odsÂłon). Tak trzymaĂŚ! :tanczy:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Faktycznie. :> Nawet najdÂłuÂższy temat w dziale Telewizja TVN o ciekawostach telemetrycznych ma mniej.Maciek pisze:A przy okazji, mamy kolejny dowĂłd ÂświadczÂący o fenomenie i popularnoÂści tego programu: temat o nim jest najchĂŞtniej odwiedzanym w tym dziale na najwiĂŞkszym forum o TVN (ponad 60 tys. odsÂłon). Tak trzymaĂŚ! :tanczy:

A i nie tylko na billboardach TVN reklamuje IV edycjĂŞ. TakÂże juÂż w telewizji sÂą spoty ze wszystkimi gwiazdami.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

No i wygra³a Cichopek - wiadomo,oni byli faworytami.Wspó³czujê Ma³gorzacie Foremniak.obna¿ona kobieta wbrew swojej woli,to kobieta poni¿ona.pocieszaj¹ce jest to,¿e ona jest aktork¹ i pewnie wczeœniej musia³a siê rozbieraÌ do filmów.to siê nie powinno wydarzyÌ,ale wydarzy³o.chcia³em skoczyÌ na t¹ scene z 2ej strony telewizora i wynieœÌ Foremniak daleko stamt¹d jak Kevin Costner wynosi³ Whitney Houston(mamy problem) w 'bodyguardzie',ale wypersfadowa³ mi to silny,kobiecy g³os :> ju¿ widzê jak¹ z tego sprawê zrobi¹ gazetowe tabloidki.
jury zachowa³o siê szarmancko jak i widownia,w oczach Skrzyneckiej ujrza³em niemy triumf nad Foremniak.kobieca niespe³niona ambicja,zazdroœÌ i zawiœÌ.Skrzynecka to trucizna tego programu.Ale ca³y program na deskach Opery Leœnej to 4ty dzieù Sopot Festiwalu 

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
No niestety Cichopek wygraÂła...
Ale zasÂłuÂżyÂł siĂŞ temu nie tylko jej taniec, ale teÂż to, Âże jest po prostu wszĂŞdzie - w reklamach, kolorowych gazetach, na festiwalach. JuÂż po prostu tego nie wytrzymujĂŞ; jak w pewnym starym dowcipie - bojĂŞ siĂŞ juÂż otwieraĂŚ lodĂłwkĂŞ (a jak tam bĂŞdzie Cichpek
).
A co do MaÂłgosi Foremniak, to rzeczywiÂście szkoda mi jej z powodu tej wpadki z sukienkÂą... Nie wiem czy to tylko moja interpretacja, ale wydawaÂło mi siĂŞ, Âże sÂłuchajÂąc opinii sĂŞdziĂłw czy gadajÂąc ze SkrzyneckÂą, caÂły czas myÂślaÂła o tym co siĂŞ staÂło.
PodsumowujÂąc, mam radĂŞ dla przyszÂłych gwiazd TaĂąca z Gwiazdami: receptÂą na zwyciĂŞstwo jest prawdziwy bÂądÂź udawany romans partnerĂłw.
Dziœ bêd¹ dla was fotki z Fina³u Fiana³ów. Mia³em miejsce w pierszym rzêdzie :tanczy:

A co do MaÂłgosi Foremniak, to rzeczywiÂście szkoda mi jej z powodu tej wpadki z sukienkÂą... Nie wiem czy to tylko moja interpretacja, ale wydawaÂło mi siĂŞ, Âże sÂłuchajÂąc opinii sĂŞdziĂłw czy gadajÂąc ze SkrzyneckÂą, caÂły czas myÂślaÂła o tym co siĂŞ staÂło.
PodsumowujÂąc, mam radĂŞ dla przyszÂłych gwiazd TaĂąca z Gwiazdami: receptÂą na zwyciĂŞstwo jest prawdziwy bÂądÂź udawany romans partnerĂłw.
Dziœ bêd¹ dla was fotki z Fina³u Fiana³ów. Mia³em miejsce w pierszym rzêdzie :tanczy:
O jakiej wpadce z sukienka mówicie. Nie ogl¹da³em wczorajszego fina³u wiêc prosze o szczegó³y w sprawie Gosi Foremniak.
P.S To p. Foremniak naleÂżaÂła sie krysztaÂłowa kula, poniewaÂż ona jako czterdziestoletnia kobieta taĂączyÂła rĂłwnie dobrze jak inni o 15 lat mÂłodsi.
[ Dodano: Wto Wrz 05, 2006 3:25 pm ]
Wczorajszy Fina³ Fina³ów Taùca z Gwiazdami obejrza³o ponad 5 milionów ludzi. Œrednia wynios³a 5,25 mln.
P.S To p. Foremniak naleÂżaÂła sie krysztaÂłowa kula, poniewaÂż ona jako czterdziestoletnia kobieta taĂączyÂła rĂłwnie dobrze jak inni o 15 lat mÂłodsi.
[ Dodano: Wto Wrz 05, 2006 3:25 pm ]
Wczorajszy Fina³ Fina³ów Taùca z Gwiazdami obejrza³o ponad 5 milionów ludzi. Œrednia wynios³a 5,25 mln.
Tochê moim zdaniem za d³ugi by³ Fina³ Fina³ów "Taùca z gwiazdami".
Ale jednak ogl¹da³em ca³oœÌ. Ogólnie by³o fajnie.
Bardzo dobry pomysÂł aby na poczÂątku daĂŚ urywki z rĂłznych edycji. :brawa: DziĂŞki TVN za to.
Hehe niektĂłre edycje byÂły Âśmieszne - szczegĂłlnie arabska lub tym podobna.
TaĂące ciekawe i duÂżo ich byÂło to +. Widzowie w Operze LeÂśnej dobrze siĂŞ bawili i chyba przed telewizorami teÂż - wystarczy popatrzeĂŚ na wyniki - ponad 5 mln i udziaÂł w tym czasie niemal 40%.
TVN mia³ dobry pomys³ ¿eby zrobiÌ takie show. Jeszcze do tego do³o¿yli siê jurorzy, którzy siê "k³ócili".
Fajny kadr z kamery, która kr¹¿y³a na parkiecie mo¿e takie coœ wykorzystali by w studiu? W RTL-owskiej edycji jest taki podobny...
I reklam tego wieczoru nie byÂło jakoÂś duÂżo.

TaĂące ciekawe i duÂżo ich byÂło to +. Widzowie w Operze LeÂśnej dobrze siĂŞ bawili i chyba przed telewizorami teÂż - wystarczy popatrzeĂŚ na wyniki - ponad 5 mln i udziaÂł w tym czasie niemal 40%.

Fajny kadr z kamery, która kr¹¿y³a na parkiecie mo¿e takie coœ wykorzystali by w studiu? W RTL-owskiej edycji jest taki podobny...

I reklam tego wieczoru nie byÂło jakoÂś duÂżo.

Nuda, nuda i jeszcze raz nuda
Wczorajszy fina³ fina³ów (jak¿e ma³o atrakcyjny!) utwierdzi³ mnie w przekonaniu, ¿e kolejnej, ju¿ czwartej edycji nie warto ogl¹daÌ (i ja nie zamierzam..) - ile¿ mo¿na na litoœÌ bosk¹ taùczyÌ do jednej i tej samej muzyki (której s³uchanie naprawdê mo¿e ju¿ dra¿niÌ i dra¿ni)? :devil: S³uchaÌ ¿artów Huberta i gadania Kasi?
Ja ju¿ nie mogê, d³u¿ej nie wytrzymam.. (i nie w³¹czê TVN w niedzielê o godz. 20). Nie interesuj¹ mnie ju¿ ucz¹ce siê taùca gwiazdki, po prostu program zwyczajnie zacz¹³ mnie "mêczyÌ".. Taka powtórka z rozrywki.
Aczkolwiek PolakĂłw jeszcze nie, wczorajsze 40 proc. udziaÂły podczas emisji (fenomen, Âżeby w godz. 20:15 -23:30 na poczÂątku tygodnia zgromadziĂŚ takÂą iloÂśc widzĂłw) i widownia - 5,25 mln cieszÂą, TVN ktĂłry byÂł numerem 1. (24,5 proc. udziaÂłu w ciÂągu caÂłej doby) rĂłwnieÂż.. Sopocka widownia bawiÂła siĂŞ znakomicie (i sÂłusznie), dobrze, Âże KaÂśka Cichopek wygraÂła, zasÂłuÂżyÂła (i tak jej nie lubiĂŞ)
ZapowiadajÂą piÂątÂą edycjĂŞ..
Ech 

Aczkolwiek PolakĂłw jeszcze nie, wczorajsze 40 proc. udziaÂły podczas emisji (fenomen, Âżeby w godz. 20:15 -23:30 na poczÂątku tygodnia zgromadziĂŚ takÂą iloÂśc widzĂłw) i widownia - 5,25 mln cieszÂą, TVN ktĂłry byÂł numerem 1. (24,5 proc. udziaÂłu w ciÂągu caÂłej doby) rĂłwnieÂż.. Sopocka widownia bawiÂła siĂŞ znakomicie (i sÂłusznie), dobrze, Âże KaÂśka Cichopek wygraÂła, zasÂłuÂżyÂła (i tak jej nie lubiĂŞ)

ZapowiadajÂą piÂątÂą edycjĂŞ..

Obiecane zdjêcia z Fina³u Fina³ów.
NiektĂłre sÂą rozmazane lub niewyraÂźne ale nie miaÂłemczasu ich obrabiaĂŚ.
ZdjĂŞcia z innych imprez tvn TUTAJ
NiektĂłre sÂą rozmazane lub niewyraÂźne ale nie miaÂłemczasu ich obrabiaĂŚ.
ZdjĂŞcia z innych imprez tvn TUTAJ
Przecie¿ steadycam jest wykorzystywany od pocz¹tku w TzG, jak i wielu innych programach TVN (ZTCP pierwszy raz na TVN wykorzystano go w BigBrotherze, by³ na dworze z Wojciechowsk¹ i chyba w studio).pawell pisze:Fajny kadr z kamery, która kr¹¿y³a na parkiecie mo¿e takie coœ wykorzystali by w studiu? W RTL-owskiej edycji jest taki podobny...
Steadycam tak siĂŞ nazywa ta kamera? Fajnie wiedzieĂŚ.
Jednak Adam3k'u nie o to mi chodziÂło. Wiem, Âże ta kamera jest w "TaĂącu z gwiazdami" i w wielu innych programach TVN.
ChodziÂło mi o sposĂłb w jaki siĂŞ poruszaÂła - gdy juÂż uczestnicy zataĂączyli.

Steadycam to nazwa urz¹dzenia które dzia³a na zasadzie przeciwwagi (na górze kamera, na dole ciê¿arki* i wszystko wywa¿one "co by nie hula³o"). Kamerzysta ubiera kamizelkê z wysiêgnikiem na którym jest taki steadycam (ca³oœÌ troche wa¿y, wiêc na kamizelkê przechodzi czêœÌ ciê¿aru) i mo¿e biegaÌpawell pisze:Steadycam tak siê nazywa ta kamera? Fajnie wiedzieÌ.Jednak Adam3k'u nie o to mi chodzi³o. Wiem, ¿e ta kamera jest w "Taùcu z gwiazdami" i w wielu innych programach TVN.
ChodziÂło mi o sposĂłb w jaki siĂŞ poruszaÂła - gdy juÂż uczestnicy zataĂączyli.
![]()

KoĂącowy efekt jest Âświetny, nic nie trzĂŞsie a obraz sprawia wraÂżenie jakby kamera pÂłyneÂła.
* W wersjach "full wypas" funkcjĂŞ ciĂŞÂżarka speÂłnia monitor na ktĂłrym kamerzysta widzi obraz albo np. bateria do kamery.

Marjan zrobiÂł teÂż zdjĂŞcie ze steadycamem: http://eros.vlo.gda.pl/~marjan/foty/tzg ... _2565.html
kwoli scislosci - system nazywa sie STEADICAM - a nie STEADYCAMAdam3k pisze:Steadycam to nazwa urz¹dzenia które dzia³a na zasadzie przeciwwagi (na górze kamera, na dole ciê¿arki* i wszystko wywa¿one "co by nie hula³o"). Kamerzysta ubiera kamizelkê z wysiêgnikiem na którym jest taki steadycam (ca³oœÌ troche wa¿y, wiêc na kamizelkê przechodzi czêœÌ ciê¿aru) i mo¿e biegaÌpawell pisze:Steadycam tak siê nazywa ta kamera? Fajnie wiedzieÌ.Jednak Adam3k'u nie o to mi chodzi³o. Wiem, ¿e ta kamera jest w "Taùcu z gwiazdami" i w wielu innych programach TVN.
![]()
Dobry kamerzysta moÂże biec naprawdĂŞ szybko, ale to raczej do obejrzenia jest w filmach niÂż w programach a tym bardziej w TaĂącu
![]()
KoĂącowy efekt jest Âświetny, nic nie trzĂŞsie a obraz sprawia wraÂżenie jakby kamera pÂłyneÂła.

popularne - i troiche tansze urzadzenia robi tez GLIDECAM - http://www.glidecam.com/ - sa tu tez filmiki demo