Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

obieÂżyÂświat pisze:..

..widzicie tan gadÂżet jaki wpiĂŞÂła sobie (czy jak tam to siĂŞ mĂłwi) we wÂłosy :lol2:
..she looks so sweet & so cute :P
Ten gadÂżet wyglÂąda mi na opaskĂŞ, kto wie czy sobie jej nie zaÂłozyÂła, by podtrzymaĂŚ wÂłosy po tym jak we wczesno porannych relacjach na dworze wiatr je rozwiewaÂł na wszystkie strony Âświata :D
Kurcze , Agaty jest dziœ pe³no, chyba od samego rana widzia³am j¹ juz w co najmniej 3 relacjach, a dzieù doiero dobieg³ do po³owy :tanczy: czekamy na dalsze ³¹czenia....
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Patryjoci (nie poprawiaĂŚ :D ) zaszaleli z konrencyjami tudzieÂż relacji nie byÂło tak wiele wcale ;)
..to znaczy Âże byÂła jeszcze jakaÂś relacja poza tymi dwiema ktĂłre poniÂżej zobrazowaÂłem
A by³a :D To by³a bodaj dziewi¹ta godzina doby, serwis informacyjny Poranka TVN24. Wnioskuje, ¿e nie widzia³eœ, ale nie podaj w og³upia³¹ rozpacz ;) Tylko byœ siê zdenerwowa³ jakbyœ widzia³, co ta wichura wyprawia³a bezkarnie z w³osami Agatty :devil:
Poza tym jeœli widzia³eœ relacjê w piêtnastej z 30 minutami godzinie doby, to mo¿esz czuÌ siê zheablilitowanym t¹ wspania³¹, sensacyjn¹ i bezb³êdn¹ relacj¹ :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..po tych sÂłowach zaÂłamaÂłem siĂŞ :(
Kurcze , Agaty jest dziÂś peÂłno,
..po tych odetchn¹³em z ulg¹ bo przez kilka godzin nie mog³em czuwaÌ przy tvn24 :/
Patryjoci (nie poprawiaĂŚ ) zaszaleli z konrencyjami tudzieÂż relacji nie byÂło tak wiele wcale
..no to ja juÂż nie wiem nic :neutral:

..a nie - wiem Âże cpasy mam :lol2:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Poza tym jeÂśli widziaÂłeÂś relacjĂŞ w piĂŞtnastej z 30 minutami godzinie doby
..Âże co proszĂŞ? :lol:

[ Dodano: Wto Wrz 05, 2006 4:07 pm ]
..zapomniaÂłem dodaĂŚ Âże zaniemĂłwiÂłem podczas relacji z rp :D ..z prostej przyczyny - nie jestem przyzwyczajony do tego Âże Agata mĂłwi tak szybko :szalony:

..i o jeszcze jednym zapomniaÂłem :D
..o capsach nieco mniej 'gorÂących' od poprzednich ;)
..Agata w rozmowie z p. dyr :arrow: Obrazek

..i juÂż po :arrow: Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

O Bo¿e :D Ten ostatni caps :D NASZE PRACE :o Ta œcienna szkolna gazetka :D Te drzewa ... przypomnia³o mi siê, ile dni pani od plastyki próbowa³a mi wyperswadowaÌ, ¿e nie maluje siê w ten sposób drzew :D ¯e korona musi wspó³graÌ z pniem, a nie wygl¹daÌ tak, jakby wyrasta³a ze skrzyni :hahaha:
Ale, co widzĂŞ jeszcze, na obrazku pod spodem, inne dziecko Âświetnie wybrnĂŞÂło z sytuacji :D WykadrowaÂło malunek tak, Âże widaĂŚ na obrazku sam pieĂą bez korony :D Szkoda, Âże ja taki pomysÂłowy w pierwszej klasie podstawĂłwki nie byÂłem :devil: Ale malowaÂłem za to prawie tak samo Âładne pieski – z krĂłtkimi nogami i ogromnym tuÂłowiem :lol2:
To byÂła bodaj dziewiÂąta godzina doby, serwis informacyjny Poranka TVN24
;( Czyli Ania KalczyĂąska rozmawiaÂła z AgatÂą - nie widziaÂłem ;(

Ja to tak jakby jestem, a w³aœciwie by³em na œcie¿ce wojennej z Agat¹ :D Posz³o o jedno s³owo ... a w³aœciwie to kilka s³ów ... sprzed kilku dni, ale nie bêdê tego rozpamiêtywa³ tutaj na forum :D Nie mogê ju¿ d³u¿ej pozostawaÌ w opozycji do takiego profesjonalizmu i piêkna :P Strasznie mnie mêczy to milczenie, muszê to z siebie wyrzuciÌ. Muszê wyrzuciÌ z siebie mój zachwyt nad Agat¹ :szalony:
Jak tak zliczam, to relacje widziaÂłem trzy i ... tu nie wiem, ilu nie widziaÂłem, bo jakoÂś tak niejasno siĂŞ wyraÂżacie :devil:
RelacjĂŞ w poÂłudnie poÂłowicznie widziaÂłem :D
Materialistka Agata – jak mogÂła uÂświadamiaĂŚ paniÂą dyrektor, Âże jest prawdopodobieĂąstwo, iÂż nie dostanie za wykonywanÂą pracĂŞ wynagrodzenia :D ToÂż to nasza reporterka ulubiona nie wie, Âże zawĂłd nauczyciela to zawĂłd dla ludzi z pasjÂą, ktĂłrzy dla samej satysfakcji sÂą gotowi nauczaĂŚ :lol2:
Agatka zarobi³a u mnie jeszcze parê plusów po dzisiejszym raporcie, kiedy ju¿ w pierwszej odpowiedzi udzieli³a informacji, o które Grass mia³ j¹ póŸniej zapytaÌ :lol2: A ten oczywiœcie zrobi³ z siebie durnia i maj¹c wczeœniej przygotowane pytanie zada³ je, roztrz¹saj¹c jeszcze, ¿e bezcelowym ju¿ tak na dobr¹ sprawê siê sta³o ;) Ale nic to, nie wiem kto by³ wiêkszym winowajcom ca³ej (no praktycznie niezauwa¿alnej) sytuacji, ale Agatko :buzi: za to, ¿e dziêki Tobie wysz³o, ¿e prezenter, a nie tylko reporter, te¿ jest zobligowany do twórczego myœlenia :D
Ten gadÂżet wyglÂąda mi na opaskĂŞ, kto wie czy sobie jej nie zaÂłozyÂła, by podtrzymaĂŚ wÂłosy po tym jak we wczesno porannych relacjach na dworze wiatr je rozwiewaÂł na wszystkie strony Âświata :D
MyÂślĂŞ, Âże przed wiatrem to Agata schroniÂła siĂŞ w budynku szkoÂły, a ten gadÂżet to tak dla szpanu wÂłoÂżyÂła 8) GadÂżet skÂądinÂąd zniewalajÂący i zniewalajÂąco dodajÂący jej zniewalajÂącego uroku :P
Poza tym jeœli widzia³eœ relacjê w piêtnastej z 30 minutami godzinie doby, to mo¿esz czuÌ siê zheablilitowanym t¹ wspania³¹, sensacyjn¹ i bezb³êdn¹ relacj¹
Tak, to by³a sensacyjna wiadomoœÌ, ¿e w szkole pojawi³a siê policja :D No, póŸniej okaza³o siê, ¿e to tylko wójt przyjecha³ do szko³y z obstaw¹ i oby³o siê bez rozlewu krwi :D Ten wójt to jakiœ niepowa¿ny facet :? Nie chcia³ z Agatk¹ rozmawiaÌ :D
Szkoda, ¿e ja nie jestem ¿adnym samorz¹dowcem albo urzêdnikiem wy¿szej rangi :D Podejmowa³bym tylko i wy³¹cznie kontrowersyjne decyzje, tylko po to, ¿eby móc sobie pogadaÌ z Agat¹ przed kamerami i bez ich udzia³u :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Ten ostatni caps :D NASZE PRACE
AÂż do tego stopnia CiĂŞ zainspirowaÂł :lol: :lol:
tu nie wiem, ilu nie widziaÂłem, bo jakoÂś tak niejasno siĂŞ wyraÂżacie
Nie podejmujĂŞ prĂłby podsumowania, bo pewnie coÂś i tak mnie ominĂŞÂło ;)

WpadÂłem tylko, Âżeby oznajmiĂŚ, iÂż Agatta caÂły czas przebywa w tej placĂłwce i jakiÂś czas temu ponownie byÂła relacja, tym razem w raporcie wieczornym 8)
Agatta miaÂła ''Âświetnych'' rozmĂłwcĂłw :lol: Podziwiam jÂą za to jak zgrabnie spuentowaÂła rozmowĂŞ i za to jak zgrabnie wyglÂądaÂła w tych biaÂłych spooooodniaaaaach :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:o Alem byÂł zaskoczony jak jÂą zobaczyÂł :o
:o A ucieszyÂłem siĂŞ ogromnie :D
Uciecha tym wiĂŞksza, ze rozmowa byÂła ... jakby tu jÂą okreÂśliĂŚ :mhm: ... oryginalna :D
No có¿¿¿ ... Ci dwaj panowie, ojcowie niezbyt przyzwyczajeni do telewizyjnych wyst¹pieù, ma³o tego, przejêci losem dzieci i szko³y, trochê zapêtlali siê w wypowiedziach ;)
Podziwiam jÂą za to jak zgrabnie spuentowaÂła rozmowĂŞ [...]
O tak :D PiĂŞknie przedÂłuÂżyÂła myÂśl, ktĂłrÂą z kolei swojÂą wypowiedÂź zakoĂączyÂł rozmĂłwca :D
i za to jak zgrabnie wyglÂądaÂła w tych biaÂłych spooooodniaaaaach :D
Zaiste :lol2:

:mhm: Czy¿by planowali tam w tym Siedlimowie zasiedzieÌ siê do jutra - ciekawe, czy jest tam jakiœ hotel? :lol2: Mo¿e jaki agroturystyczny dzia³acz udzieli ekipie schronienia :D No, no, afera ju¿ uros³a do rangi krajowej i dziêki tvn24 dotar³a nawet do ministerstwa :D Kto wie, któ¿ w tym Siedlimowie mo¿e siê jutro zjawiÌ :D Wszak wybory tu¿ tu¿ :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Thomas
Początkujący
Początkujący

Post autor: Thomas »

ÂŁadniutka ta Agatka :P
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

£adniutka to zbyt skromnie :d Trzeba poszukaÌ jakiegoœ g³êbszego okreœlenia :D Ale chyba wsztstkie ju¿ pad³y w tym miejscu :D

Nadszed³ nowy dzieù i nowe relacje, ale z poznaùskiego studia :D Czyli po wczorajszym nocym wyst¹pieniu jednak ekipa wróci³a do Poznania. Najwierw Agata w ósmej godzinie doby w serwisie opowiedzia³a o szkole, a w dziewi¹tej godzinie doby równie¿ w serwisie o po¿arze w Koninie. A z tego co zd¹¿y³em zaobserwowaÌ jeszcze jedna sprawa pojawi³a siê - ch³opiec w Lubusku spad³ z dachu.
Takie nieprzyjemne tematy ;) Ale Agata Âłagodzi ich wymowĂŞ :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..alllle ranek :tanczy:
..znĂłw zamiast Âśniadanka przyjemniej byÂło posiliĂŚ siĂŞ widokiem Agaty :D
..mimo ¿e pewnie póŸno wczoraj wróci³a i dzis musia³a wczeœnie wstaÌ nie by³o po niej widaÌ nie by³o s³ychaÌ zmêczenia: m³odoœÌ - si³a - energia - piêkno!!! :lol2:

..nie mogÂłem wczoraj z wami podyskutowaĂŚ bo komputer mi siĂŞ zbuntowaÂł :twisted:
..dopiero przed momentem przywrĂłciÂłem go do porzÂądku :arrow:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

ChoĂŚ nieobecna ciaÂłem i sÂłowem pisanym, cieszĂŞ razem z wami waszym szczĂŞÂściem :buzi:

I tu rĂłwnieÂż przykÂładna zapracowana dziennikarka :D Ci Polacy to istne mrĂłwki, pracujÂą do upadÂłego :D Ufam wam bezgranicznie i wierzĂŞ w kaÂżde sÂłowo, ktĂłreÂście tu napisali, wiĂŞc ogromne brawa dla Agatki za jej wysiÂłek i poÂświĂŞcenie w sÂłuÂżbie maÂłym spoÂłecznoÂściom :brawa: Szkoda tylko, Âże minister edukacji tak maÂło zainteresowany sprawami swojego resortu i w dodatku przyznaje siĂŞ w wywiadzie dla TVN24, Âże stacji nie oglÂąda :devil: Agata dwoiÂła siĂŞ i troiÂła, a jej relacje i apele nie dotarÂły do uszu i ÂświadomoÂści osoby, do ktĂłrej powinny byÂły dotrzeĂŚ :/ no, ale z tego co wiem, jakiÂś wiceminister w raporcie wczoraj wyznaÂł, Âże z relacji TVN24 wie o problemie tej maÂłej szkoÂły, wiĂŞc nie jest aÂż tak Âźle :D

Co do dzisiaj, to szykuje siĂŞ na forum pÂłacz i zgrzytanie zĂŞbĂłw. Wiem, Âże Black na 100% telewizji nie oglÂądaÂł :/

p.s. zazdrosnym kobiecym okiem spoglÂądam na AgatĂŞ ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Co do dzisiaj, to szykuje siĂŞ na forum pÂłacz i zgrzytanie zĂŞbĂłw. Wiem, Âże Black na 100% telewizji nie oglÂądaÂł
A wÂłaÂśnie, Âże nie masz racji :D
Ju¿ mia³em za 15 ósma wychodziÌ z domu, kiedy to Marta Kuligowska ( :buzi: ) na zakoùczenie serwisu zapowiedzia³a, ¿e w serwisie o ósmej bêdzie mowa o szkole w Siedlimowie ... i zosta³em d³u¿ej w domu, dziêki czemu widzia³em jedn¹ relacjê :jupi: Dziêki temu te¿spóŸni³em siê w umówione miejsce, ale niech to diabli ... :devil:
Agatka piĂŞknie streÂściÂła wszystkie fakty przeszÂłe, aktualne i przyszÂłe, przy czym wyglÂądaÂła naprawdĂŞ rewelacyjnie i olÂśniewajÂąco. A trzeba dodaĂŚ, Âże na sen czasu raczej miaÂła maÂło, wiĂŞc pod sÂłowami obieÂżyÂświata obiema rĂŞkami siĂŞ podpisujĂŞ :D
Dobrze teÂż, Âże wiedziaÂłem o koĂączÂącym siĂŞ procesie Zyty gilowskiej, to przynajmniej nie nastawiaÂłem siĂŞ na relacje po 13-stej ;) ÂŻyÂłem w ÂświadomoÂści, Âże przynajmniej od tej godziny nic bliskiego memu sercu mnie nie mija :D ChoĂŚ los p. profesor bardzo leÂżaÂł mi na sercu i cieszĂŞ siĂŞ z wyroku oczywiÂście :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Kto wie, któ¿ w tym Siedlimowie mo¿e siê jutro zjawiÌ :D Wszak wybory tu¿ tu¿ :D
..ale chyba nikt nie sÂądziÂł Âże sam Roman Giertych :lol:
..a w Âślad za nim Agata :lol2:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

..no jeÂśli kaÂżda sprawa prowadzona przez AgatkĂŞ zakoĂączy siĂŞ happy endem to zacznĂŞ podejrzewaĂŚ jÂą o nadprzyrodzone moce :lol2:

..choĂŚ ja i tak od pierwszego spojrzenia widzĂŞ w niej anioÂła :aniol:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

obieÂżyÂświat pisze:
Kto wie, któ¿ w tym Siedlimowie mo¿e siê jutro zjawiÌ :D Wszak wybory tu¿ tu¿ :D
..ale chyba nikt nie sÂądziÂł Âże sam Roman Giertych :lol:
..a w Âślad za nim Agata :lol2:

:
ÂŁo Matko Boska! Agata i RĂłmcio w tym samym budynku .. :hyh: No to sobie Roman nabiÂł pare punktĂłw dziÂś.
..a Agatki znowu dzis peÂłno :tanczy: i peÂłen profesjonalizn!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ja myÂślaÂłem, Âże pierwszy tam pojawi siĂŞ Lepper – mimo wszystko :lol2:

Ale tu niestety wychodzi niska skutecznoœÌ i pozostawanie w cieniu oœrodków regionalnych wzglêdem g³ównego oœrodka stacji :/
Co z tego, ze Agata ca³y dzieù wymachiwa³a szabelk¹, kiedy to nie przynios³o upragnionego zwyciêstwa :? Dopiero, kiedy urzêduj¹ca w Wa-wie Magda mog³a wytoczyÌ ciê¿kie dzia³a, bezpoœrednio wymierzyÌ strza³ w Giertycha i ... trafiony. No, ale tak widocznie póki co musi byÌ ;) To nie zmienia faktu, ¿e Agata mo¿e siê czuÌ g³ówn¹ wspó³autork¹ sukcesu 8) (chocia¿ z dotrzymywaniem danych obietnic przez Gierycha ró¿nie bywa :devil: )
I nawet tak jakby bardziej ochoczo obdarowaÂła nas – widzĂłw uÂśmiechem :)

Mam jeszcze gorÂącÂą nadziejĂŞ, Âże nie trudziÂła siĂŞ i nie pojechaÂła tam na tylko jednÂą relacjĂŞ :>
Jedyna mo¿liwoœÌ to RW :roll:
Pewnie, gdyby nie finaÂł procesu lustracyjnego, relacji byÂłoby trochĂŞ wiĂŞcej :( MoÂże nawet rozmowĂŞ na Âżywo z ministrem by przeprowadziÂła :> I poczuÂła co to znaczy byĂŚ (sporo) niÂższym od rozmĂłwcy :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

nika pisze:ÂŁo Matko Boska! Agata i RĂłmcio w tym samym budynku .. :hyh: No to sobie Roman nabiÂł pare punktĂłw dziÂś.
..mam nadziejĂŞ Âże to ironia :hyh:
..mnie na swojÂą stronĂŞ Âżadnymi kampanijnymi sztuczkami Giertych nie przeciÂągnie :D
..a Agatki znowu dzis peÂłno :tanczy: i peÂłen profesjonalizn!
..ja wiem czy tak peÂłno ;) ..trzy relacje rano + jedna krĂłciutka w raporcie popoÂłudniowym to przepych nie jest :?
..ale jak wzi¹Ì dzieù dzsiejszy to wczoraj mieliœmy raj ;)

ps. dopiero dzis zauwaÂżyÂłem Âże Agatka ma nowÂą marynareczkĂŞ :D
..a jednak tamta ktĂłrÂą kiedyÂś nazwaÂłem czarnÂą to mogÂła byĂŚ ta wÂłaÂśnie tylko do nastĂŞpnego wejÂścia Agatka wÂłoÂżyÂła brÂązowÂą :D
..do tej pory myÂślaÂłem Âże najpiĂŞkniej kolor jej oczu podkreÂśla kolor brÂązowy a teraz okazuje siĂŞ zĂŞ zdetronizowaÂł go kolor czarny :P
ODPOWIEDZ