[TVN] Szymon Majewski Show
Moderator: Łukasz
Podczas konferencji prasowej w sprawie ramowki TVN'u zapowiedzino ze zmieni siĂŞ scenografia i dojdzie jakiÂś nowy punkt programu - ma ktos moÂże jakieÂś przecieki co to moÂże byĂŚ??
A co do Romka to nawet gdy wystapi w SMS to i tak bedzie sztywniak ( jak zawsze)
Ale i tak z przyjemnoÂścia oglÂądne pierwszego ministra oÂświaty IV RP w programie szymka :tanczy:

A co do Romka to nawet gdy wystapi w SMS to i tak bedzie sztywniak ( jak zawsze)

podmark pisze:Tym nowym elementem bĂŞdzie wybĂłr Superbohatera... WÂśrĂłd kandydatĂłw pojawi siĂŞ miĂŞdzy innymi Shrek.Greg Haus pisze:zapowiedzino ze dojdzie jakiÂś nowy punkt programu
Dzieki serdeczne za wiadomoÂśc

[ Dodano: Wto Sie 22, 2006 2:26 pm ]
podmark pisze:Tym nowym elementem bĂŞdzie wybĂłr Superbohatera... WÂśrĂłd kandydatĂłw pojawi siĂŞ miĂŞdzy innymi Shrek.Greg Haus pisze:zapowiedzino ze dojdzie jakiÂś nowy punkt programu
Dzieki serdeczne za wiadomoÂśc

Nie s¹dzê, ¿eby ju¿ coœ nakrêcili. Zawsze SMS by³ robiony z tygodnia na tydzieù, bo za³o¿enie chyba jest takie, ¿e program ma pokazywaÌ bie¿¹ce wydarzenia, czyli z ubieg³ego tygodnia, a premiera nowej serii jest chyba dopiero 11 wrzeœnia.
No chyba Âże byÂły jakieÂś prĂłby kamerowe...
No chyba Âże byÂły jakieÂś prĂłby kamerowe...
TVN zaczyna reklamowaĂŚ takÂże nowe odcinki "Szymon Majewski Show" - reklama jest wykonana w podobnym stylu jak "Kuby WojewĂłdzkiego". 
Jest jakiœ kiosk, a przed nim spora powierzchnia chodnika. Na nim s¹ liœcie. Przychodzi jakiœ koleœ (potem okazuje siê, ¿e to Szymon Majewski) i zaczyna sprzataÌ. PóŸniej chyba wraca sie do kiosku, a na chodniku znów pe³no liœci, ale tak¿e jest stosik gazet. I w pierwszej gazecie by³a chyba fota Szymona i po tym lektor mówi "Œwie¿a dostawa Szymona do 11 wrzeœnia w TVN". Mniej wiêcej tak to wygl¹da.

Jest jakiœ kiosk, a przed nim spora powierzchnia chodnika. Na nim s¹ liœcie. Przychodzi jakiœ koleœ (potem okazuje siê, ¿e to Szymon Majewski) i zaczyna sprzataÌ. PóŸniej chyba wraca sie do kiosku, a na chodniku znów pe³no liœci, ale tak¿e jest stosik gazet. I w pierwszej gazecie by³a chyba fota Szymona i po tym lektor mówi "Œwie¿a dostawa Szymona do 11 wrzeœnia w TVN". Mniej wiêcej tak to wygl¹da.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Pewnie was zainteresuje:
http://www.akpa.pl/btest/imprezy.php?id=2605&typ=1
"Z nowymi pomysÂłami i nowÂą energiÂą do pracy wrĂłciÂł z wakacji Szymon Majewski. Jego pierwszymi goœÌmi po letniej przerwie i w nowej scenografii w programie “Szymon Majewski Show “ byli Justyna Pochanke oraz Kuba WojewĂłdzki, ktĂłry niedawno opuÂściÂł Polsat i przeszedÂł do stacji TVN. “ChciaÂłem skorzystaĂŚ z okazji, Âże zaczynamy nowy sezon i jesteÂśmy razem w jednej stacji - zdradziÂł nam Szymon. - ChciaÂłem KubĂŞ trochĂŞ przeciÂągn¹Ì przez fale, przyklepaĂŚ, przystawiĂŚ pieczÂątkĂŞ i pokazaĂŚ, Âże jest nasz“. Podczas wspĂłlnego wieczoru w studiu obaj panowie tryskali humorem i wprost przeÂścigali siĂŞ w zabawianiu publicznoÂści. DostaÂło siĂŞ braciom KaczyĂąskim, premierowi Giertychowi i nie tylko. “NiektĂłrzy kupujÂą jakiegoÂś Zidenne‘a, Âżeby waliÂł z dyni, a Szymon zatrudnia mnie, bo chce wystartowaĂŚ od poczÂątku z najmocniejszej tonacji. Najlepsi niech wspierajÂą najlepszych” - wyznaÂł nam skromnie Kuba. “ByÂło dobrze, bo jest duÂżo nowych rzeczy i za pierwszy program wystawiam sobie cztery z plusem. A na przyszÂłoœÌ pomys³ów na pewno nam nie zabraknie i bĂŞdzie wesoÂło” - zapewniÂł nas Szymon Majewski."
http://www.akpa.pl/btest/imprezy.php?id=2605&typ=1
"Z nowymi pomysÂłami i nowÂą energiÂą do pracy wrĂłciÂł z wakacji Szymon Majewski. Jego pierwszymi goœÌmi po letniej przerwie i w nowej scenografii w programie “Szymon Majewski Show “ byli Justyna Pochanke oraz Kuba WojewĂłdzki, ktĂłry niedawno opuÂściÂł Polsat i przeszedÂł do stacji TVN. “ChciaÂłem skorzystaĂŚ z okazji, Âże zaczynamy nowy sezon i jesteÂśmy razem w jednej stacji - zdradziÂł nam Szymon. - ChciaÂłem KubĂŞ trochĂŞ przeciÂągn¹Ì przez fale, przyklepaĂŚ, przystawiĂŚ pieczÂątkĂŞ i pokazaĂŚ, Âże jest nasz“. Podczas wspĂłlnego wieczoru w studiu obaj panowie tryskali humorem i wprost przeÂścigali siĂŞ w zabawianiu publicznoÂści. DostaÂło siĂŞ braciom KaczyĂąskim, premierowi Giertychowi i nie tylko. “NiektĂłrzy kupujÂą jakiegoÂś Zidenne‘a, Âżeby waliÂł z dyni, a Szymon zatrudnia mnie, bo chce wystartowaĂŚ od poczÂątku z najmocniejszej tonacji. Najlepsi niech wspierajÂą najlepszych” - wyznaÂł nam skromnie Kuba. “ByÂło dobrze, bo jest duÂżo nowych rzeczy i za pierwszy program wystawiam sobie cztery z plusem. A na przyszÂłoœÌ pomys³ów na pewno nam nie zabraknie i bĂŞdzie wesoÂło” - zapewniÂł nas Szymon Majewski."
O TYM, KIM JESTEŚ, NIE DECYDUJE TO, KIM CHCESZ BYÆ, TYLKO TO, CO ROBISZ ...
Taaa dziÂś o tym pisze szmatÂławiec "Fakt". WidaĂŚ sÂą bardzo oburzeni, bo piszÂą, Âże Majewski jest juÂż maÂło Âśmieszny, Âże zaprasza WojewĂłdzkiego. :?
Jest teÂź fota - na gaciach WoejewĂłdzki ma napisane ROMAN, a na brzuchu logo TRWAM (jak pierwszy raz byÂł to byÂło logo polszmatu).
Bardzo siĂŞ cieszĂŞ, Âże zaprosili Justyne Pochanke. :brawa:
Jest teÂź fota - na gaciach WoejewĂłdzki ma napisane ROMAN, a na brzuchu logo TRWAM (jak pierwszy raz byÂł to byÂło logo polszmatu).
Bardzo siĂŞ cieszĂŞ, Âże zaprosili Justyne Pochanke. :brawa:

No, mam nadziejĂŞ, Âże KRRiT nie zacznie dobieraĂŚ siĂŞ do TVNu ...CZY KRRiT ZDZIERÂŻY ÂŻARTY MAJEWSKIEGO I WOJEWĂDZKIEGO?
Dziennikarzom "Super Expressu" udaÂło siĂŞ odkryĂŚ, co pokaÂże TVN w pierwszym powakacyjnym odcinku programu "Szymon Majewski Show". BĂŞdzie skandal! - twierdzi gazeta.
Od pocz¹tku wiadomo by³o, ¿e œci¹gniêty do TVN Kuba Wojewódzki (42 l.) nie stêpi swojego jêzyka i nadal bêdzie szarga³ œwiêtoœci, wyg³asza³ kontrowersyjne opinie i nabija³ z nadêtych polityków. Podobnie jak Szymon Majewski (38 l.) w swoim show - pisze "Super Express". Tote¿ nie dziwi, ¿e to w³aœnie Wojewódzki jest pierwszym goœciem programu Majewskiego po wakacyjnej przerwie. I ¿e obaj panowie id¹ na ca³oœÌ.
W programie, którego emisja przewidziana jest na poniedzia³ek 11 wrzeœnia, Wojewódzki z Majewskim w doœÌ ostrym tonie dworuj¹ sobie z ekipy rz¹dz¹cej.
GoÂściem programu byÂła rĂłwnieÂż dziennikarka TVN, prezenterka "FaktĂłw", Justyna Pochanke.
Jak pisze "Super Express", zaczê³o siê od tego, ¿e Majewski jako gospodarz zaprezentowa³ siê w piêknym wyjœciowym stroju z kamizelk¹ i gustownym kapelusiku. Ró¿owe poùczoszki i z³ote buciki na obcasie dope³ni³y ca³oœci.
Kuba nie chciaÂł byĂŚ gorszy - dlatego zaskoczyÂł wszystkich swojÂą spodniÂą garderobÂą, czyli majtkami w z wielkim napisem "Roman".
Nastêpnie zadeklarowa³ chrzeœcijaùsk¹ mi³oœÌ do konkurencyjnej stacji telewizyjnej, prezentuj¹c niezwyk³y tatua¿ na brzuchu.
- Ciekawe, do czego dojdzie, gdy Kuba zaprosi Szymona do swojego programu. A mo¿e powinni po³¹czyÌ swe si³y i zrobiÌ jeden wspólny show? Tego jednak KRRiTv mo¿e ju¿ nie zdzier¿yÌ. Kasa TVN tak¿e, gdy przyjdzie p³aciÌ kary. - konkluduje "Super Express".

No nie tylko dziennikarzom "Super Expressu" udaÂło siĂŞ o odkryĂŚ.
MyÂślĂŞ, Âże jednak KRRiT tego nie zdzierÂży. :devil: Jak polszmat dostaÂł karĂŞ za to co dostaÂł.
To pewnie TVN za ten Âżart oberwie chyba, Âże wytnie w co wÂątpiĂŞ.
A studio chyba tak duÂżo siĂŞ nie zmieniÂło. MaÂłe te foty i tak maÂło widaĂŚ.

MyÂślĂŞ, Âże jednak KRRiT tego nie zdzierÂży. :devil: Jak polszmat dostaÂł karĂŞ za to co dostaÂł.

A studio chyba tak duÂżo siĂŞ nie zmieniÂło. MaÂłe te foty i tak maÂło widaĂŚ.