[...]dorzuÌ jeszcze wielb³¹da
Nie mam :uhh: Ale w zamian mam do zaoferowania dwa moje owczarki i kota ... w³asnoœÌ Funcky :devil:
..poniewa¿ w kolejnej relacji o 14.40 mia³a zmarszczone gniewnie brwi i wœciek³oœÌ w oczach
Taaa :devil: Jej srogi wzrok wskazywaÂł na to, Âże chce nam zadziornie przekazaĂŚ jedno, jakby przeÂświetlajÂące kamerĂŞ: ''Co siĂŞ tak gapicie?!!!''

Biada nam, oj biada zapatrzonym :devil:
Przepraszam za to dowcipkowanie

Ale tvn24 daje mi ostatnio tyle powodĂłw do zadowolenia, Âże muszĂŞ coÂś z tÂą radoÂściÂą, ktĂłra mnie rozpiera, zrobiĂŚ – daĂŚ jej upust
..zastanawiajÂące skÂąd w tym studio poznaĂąskim bierze siĂŞ ten wiatr?
JuÂż to rozwaÂżaliÂśmy kiedyÂś

ChoĂŚ przyznajĂŞ, Âże to szalenie intrygujÂące

To moÂże byĂŚ albo przeciÂąg, albo wiatrak

Ale najprawdopodobniej wiatrak

A to dlatego, Âże miszmasz na gÂłowie zaczyna dziaĂŚ siĂŞ w odpowiednich przedziaÂłach czasowych

Agata (albo Asia, bo Artur to raczej nie ma tego problemu :devil: ) mĂłwiÂą, co majÂą do powiedzenia i co jakieÂś 30 sekund szalona wichura przechodzi przez studio i psuje dziewczynom fryzury
..znowu rozwiewaÂł Agatce wÂłosy podczas gdy mĂłwiÂła
To prawda

I dlatego dobrze, ¿e czasami zdarzy im siê nie wy³¹czyÌ tego wiatraka na czas relacji

W dodatku wiaterek powoduje, iÂż Agatka musi swoje piĂŞkne oczĂŞta mruÂżyĂŚ – co mnie do ob³êdu doprowadza :szalony:
A do miny wracajÂąc ...

Skupiony, bystry i przenikliwy wzrok, oczy zwĂŞÂżone, zmarszczone brwi zdradzajÂące natÂłok myÂśli, peÂłna koncentracja, marsowa zaaferowana mina... Rezultat - wspaniaÂła relacja