POLSAT
Moderator: Łukasz
A jak wyt³umaczyli to w serialu- babci sie kopnê³o w kalendarza?? A Walduœ wyjecha³ do pracy w Irlandi w chrakterze hydra³lika ??? :devil: Fajnie - nie zabrali ekipy ale co tam... wazne ze sie krêciPtr15 pisze:"Œwiat wed³ug kiepskich" bêdzie nie tylko bez babki, ale tak¿e bez Waldusia Kiepskiego. Coœ czuje, ¿e to ju¿ nie bêdzie to samo. A od kiedy Polsat zamierza rozpocz¹Ì emisjê nowych odcinków tego serialu?

Waldusia ju¿ wczeœniej wymienili na takiego wysokiego-ry¿ego.a babka potrafi³a czasem kilka odcinków nie graÌ i tego siê nawet tak nie zauwa¿a³o.ale jej ca³kowity brak nie wró¿y ogl¹dalnoœci.mo¿e w takim razie kiepscy przygarn¹ Nikifora 

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
WidzaÂł ktos moÂże wczorajszy program "Grasz czy nie grasz". OgĂłlnie zmieny sa na u mnie na plus . Nie ma tego nudnego wybierania osoby ktĂłra bedzie graÂła o milion...I fajna nawet ta postac bankiera i ten telefon...jedno co mnie drazni to to ze powiedzieli ze teraz podwyÂższaja kowoty (np. o 200000) co z tego - jak przez to wygrane sa mniejsze bo wieksze prawdopodobienstwo strzaÂłu w duze kwoty...
DziÂś widziaÂłem caÂły odcinek wiĂŞc mogĂŞ coÂś napisaĂŚ o nowej formule. ZacznĂŞ od studia - na fotkach jakby prezentowaÂło siĂŞ lepiej, ale w rzeczywistoÂści na wizji jest gorzej. Wydaje siĂŞ maÂłe koÂło tej platformy siedzieli jacyÂś ludzie wygladaÂło to dziwnie.
Tam powinna byĂŚ raczej wolna przestrzeĂą. Hm... mniejszego pomieszczenia dla bankiera chyba nie daÂło sie zrobiĂŚ.
Znacznie lepiej wyglada studio w wersji SAT.1.
Tak jak myœla³em g³upio bêdzie wygladaÌ ten program z now¹ formu³¹. Wczoraj Pani, która gra³a gada³a teksty typu "5 z³otych proszê. Tylko nie wiêcej." do stra¿niczek walizek. :? W dzisiejszej powtórce (pewnie z czwartku) te¿ to siê zdarza³o. Panie z walizkami nie gorsze "¯ycze ¿eby by³o jak najmniej" itp. Uhh :? Takie momenty mnie strasznie zniechêcaj¹ do dalszego ogl¹dania. Chajzer w ogóle siê nie nadaje do tej wersji.
Gdy dwoniÂł do niego bankier to nic z nim nie rozmawiaÂł tylko kiwaÂł gÂłowÂą. Pare razy powiedziaÂł "Na pewno?". :uhh:
Zdecydowanie na + jest nowa grafika. Znacznie lepsza od poprzedniej i chyba tylko to zmieniÂło siĂŞ na plus.
WczeÂśniej byÂło fajniej.

Tak jak myœla³em g³upio bêdzie wygladaÌ ten program z now¹ formu³¹. Wczoraj Pani, która gra³a gada³a teksty typu "5 z³otych proszê. Tylko nie wiêcej." do stra¿niczek walizek. :? W dzisiejszej powtórce (pewnie z czwartku) te¿ to siê zdarza³o. Panie z walizkami nie gorsze "¯ycze ¿eby by³o jak najmniej" itp. Uhh :? Takie momenty mnie strasznie zniechêcaj¹ do dalszego ogl¹dania. Chajzer w ogóle siê nie nadaje do tej wersji.

Zdecydowanie na + jest nowa grafika. Znacznie lepsza od poprzedniej i chyba tylko to zmieniÂło siĂŞ na plus.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Nie wiem, czy juÂż ktoÂś o tym pisaÂł (nigdzie nie widziaÂłem), wiĂŞc ja to zrobie.
Ciekawe, ciekawe... :mhm:
Najbardziej mnie ciekawi jakie bêd¹ , jeœli w ogóle bed¹ te "szybkie dzia³ania", jakie to bêda te "nazwiska dobrze znane na miêdzynarodowym rynku medialnym" i w jakim stopniu wp³ynie ta ca³a zmiana na ramówkê Polsatu i jej jakoœÌ.
MoÂże coÂś wiĂŞcej napisze poÂźniej bo nie mam teraz zbyt duÂżo czasu.
Tu link do artyku³uonet.pl pisze: RTL Group - telewizyjne ramiê niemieckiego Bertelsmanna - ma do koùca wrzeœnia wy³¹cznoœÌ w negocjacjach w sprawie zakupu 25 proc. akcji telewizji Polsat wartoœci blisko miliarda z³otych.
Zygmunt Solorz, w³aœciciel Polsatu i jeden z najbogatszych Polaków (magazyn "Forbes" szacuje jego maj¹tek na 2 mld dol.), mia³ pracowite lato. Si³owa³ siê z instytucjami finansowymi o kontrolê nad Elektrimem, o czym by³o g³oœno w mediach. Kr¹¿y³ te¿ pomiêdzy Warszaw¹, Luksemburgiem i Gßtersloh w Niemczech, ale powody tych podró¿y utrzymywano w tajemnicy.
Wed³ug informacji "GW" negocjowa³ z jednym z najwiêkszych koncernów medialnych Bertelsmann sprzeda¿ akcji Polsatu. W Gßtersloh jest siedziba niemieckiego giganta, w Luksemburgu siedziba nale¿¹cej do niego telewizyjnej spó³ki RTL Group.
Szczegó³y s¹ ju¿ uzgodnione. Otwarte pozostaj¹ jedynie sprawy personalne, bo Niemcy chc¹ mieÌ swoich przedstawicieli nie tylko w radzie nadzorczej Polsatu (co ju¿ zosta³o uzgodnione), ale i w zarz¹dzie spó³ki (w tej sprawie strony wci¹¿ prowadz¹ negocjacje).
BĂŞdÂą to nazwiska dobrze znane na miĂŞdzynarodowym rynku medialnym. Sfinalizowanie transakcji ma nastÂąpiĂŚ pod koniec roku lub w styczniu 2007 r. - wynika z informacji gazety.
Zagraniczny wspó³w³aœciciel ma dostarczyÌ Polsatowi know-how. - Polsat znalaz³ siê dziœ w sytuacji, która wymaga szybkich dzia³aù. Coraz czêœciej przegrywa starcia z TVN, który nie tylko rozwija swoj¹ g³ówn¹ stacjê, ale równie¿ szybko buduje kana³y tematyczne - mówi rozmówca "GW".
Z informacji gazety wynika, ¿e strony ustali³y wartoœÌ Polsatu na blisko 4 mld z³. Zatem nabywca 25 proc. akcji zap³aci ok. 1 mld z³. Nie bêdzie p³aciÌ wiêcej, gdy¿ na razie kupuje pakiet mniejszoœciowy, a kontrola pozostaje w rêkach Zygmunta Solorza.
Wejœcie inwestora bran¿owego zapocz¹tkuje g³êbsze zmiany w³asnoœciowe. Drugim etapem ma byÌ debiut telewizji na warszawskiej gie³dzie, najprawdopodobniej po wakacjach 2007 r. Inwestorzy mieliby wtedy kupiÌ nowe akcje warte ok. 1 mld z³.
Docelowo Solorz ma kontrolowaĂŚ 55 proc. akcji, inwestor - 25 proc., a reszta bĂŞdzie rozdrobniona w rĂŞkach graczy gieÂłdowych.
GW
Ciekawe, ciekawe... :mhm:
Najbardziej mnie ciekawi jakie bêd¹ , jeœli w ogóle bed¹ te "szybkie dzia³ania", jakie to bêda te "nazwiska dobrze znane na miêdzynarodowym rynku medialnym" i w jakim stopniu wp³ynie ta ca³a zmiana na ramówkê Polsatu i jej jakoœÌ.
MoÂże coÂś wiĂŞcej napisze poÂźniej bo nie mam teraz zbyt duÂżo czasu.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
No w³aœnie co z t¹ "Prowokacj¹"? Wiesz wydaje mi siê, ¿e tego programu nie bêdzie, albo pojawi sie póŸniej. W ostatni wtorek sierpnia program by³ wpisany z programy telewizyjne, ale nie by³o go w polszmacie, a teraz na najbli¿szy tydzieù w ¿adnym dniu nie widzê tej pozycji...Greg Haus pisze: A kiedy na polsacie leci Porwokacja - bo chcia³bym zobaczyc?? mo¿e ktoœ juz to oglada³ ??

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Dzieki wam za odpowiedÂź.. wÂłasnie cos mi nie graÂło z ta prowokacja.. Chyba ten program prowokacja to jedna wielka prowokacje . Ma byc to go nie ma gdy nie ma nie byc to pewnie bedzie itp. CaÂły polszmatek... TVN jak nie jest gotowe z jakims programem to przynajmniej nie zpowiada go w innym terminie niz jest.. :?Ptr15 pisze:CoÂś Polsat w bambuko robi z tym programem "Prowokacja". OkaÂże siĂŞ, Âże bĂŞdzie od paÂździernika. :devil:
Czego najlepszym przykÂładem jest "Kuba WojewĂłdzki" :devil:Greg Haus pisze:TVN jak nie jest gotowe z jakims programem to przynajmniej nie zpowiada go w innym terminie niz jest.. :?
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!