A za co siĂŞ dostaÂło Polsatowi?Za WojewĂłdzkiego? :opawell pisze: Jak polszmat dostaÂł karĂŞ za to co dostaÂł.
[TVN] Szymon Majewski Show
Moderator: Łukasz
Poszmat dostaÂł karĂŞ za WojewĂłdzkiego i jego pamiĂŞtnÂą rozmowĂŞ ze SzczukÂą. Patrz tu
-
- Początkujący
Szymon po wakacjach powraca w szczytowej formie. DuÂża w tym zasÂługa naprawdĂŞ bardzo udanych goÂści- Kuby i Justyny, ktĂłra potrafiÂła siĂŞ wyluzowaĂŚ u Majewskiego. Sam poczÂątek kiepski, ale program siĂŞ rozkrĂŞcaÂł. DosyĂŚ ostro dziÂś jeÂździli po "SierÂściuchu" i innych. NaprawdĂŞ SMS trzyma poziom
Odnoszê wra¿enie,¿e Pochanke nie za bardzo siê wyluzowa³a :mhm: Mo¿e dlatego,¿e Wojewódzki i Majewski to takie dwa dzieciaki,które Pochanke mog³a by ci¹gn¹Ì za uszy,za to,¿e tak rozrabiaj¹ znêcaj¹c siê nad biedn¹ koalicj¹ :devil: Jej niektóre komentarze w zamierzeniu mia³y byÌ œmieszne,ale nie wysz³y.liczy³em na b³yskotliwego spontana,ale siê przeliczy³em.Piosenka o kartoflu by³a nudna,nie lubie jak refren tak czêsto siê powtarza,bo wiadomo,¿e zmieniÌ siê nie mo¿e.Ale 'koùca nie widaÌ' i 'rozmowy w t³oku' RuleZ!Ta aktorka,która zagra³a Vondraczkow¹ jest kapitalna!Musia³a przejœÌ ostr¹ naukê czeskiego dot. fonetyki tego jêzyka.Polak w³aœciwie nie wie,jakby mówi³ po polsku gdyby by³ z Czech.nie zastanawia siê nad tym.Kwiatkowska,tak ona siê chyba nazywa,stanê³a po drugiej stronie lustra i œwietnie jej to wysz³o.Jedno z najlepszych rozmów w t³oku! 

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Kwiatkowskiej wychodzi wszystko!
A SMS?... PoczÂątek raczej ÂżaÂłosny, niÂż Âśmieszny... Nie wiem jak was, ale mnie te kalosze itd. nie ÂśmieszyÂły. :nie: Potem fajniej, Pochance teÂż mogli jakieÂś logo na brzuchu narysowaĂŚ. :devil: Np. TVP Kultura.
Rozmowy w tÂłoku... hmmm... dobre, ale nie Âświetne. Ta, ktĂłra graÂła SzczypiĂąskÂą chyba nie do koĂąca siĂŞ przestawiÂła z Renaty Beger... :uhh:
Piosenka fajna, KoĂąca nie widaĂŚ teÂż.
A SMS?... PoczÂątek raczej ÂżaÂłosny, niÂż Âśmieszny... Nie wiem jak was, ale mnie te kalosze itd. nie ÂśmieszyÂły. :nie: Potem fajniej, Pochance teÂż mogli jakieÂś logo na brzuchu narysowaĂŚ. :devil: Np. TVP Kultura.

Rozmowy w tÂłoku... hmmm... dobre, ale nie Âświetne. Ta, ktĂłra graÂła SzczypiĂąskÂą chyba nie do koĂąca siĂŞ przestawiÂła z Renaty Beger... :uhh:
Piosenka fajna, KoĂąca nie widaĂŚ teÂż.
Moim zdaniem p.Pochanke nie wyluzowa³a siê daltego ¿e ma pracê dziennikarsk¹ prowadzi 24 godziny fakty itd.. dziwnie by to wygl¹da³o jak œmia³a by siê mocno z polityków a potem rozmawia³a by z nimi o polityce by³o by to dziwneaveo pisze:Odnoszê wra¿enie,¿e Pochanke nie za bardzo siê wyluzowa³a :mhm: Mo¿e dlatego,¿e Wojewódzki i Majewski to takie dwa dzieciaki,które Pochanke mog³a by ci¹gn¹Ì za uszy,za to,¿e tak rozrabiaj¹ znêcaj¹c siê nad biedn¹ koalicj¹ :devil: Jej niektóre komentarze w zamierzeniu mia³y byÌ œmieszne,ale nie wysz³y.liczy³em na b³yskotliwego spontana,ale siê przeliczy³em.Piosenka o kartoflu by³a nudna,nie lubie jak refren tak czêsto siê powtarza,bo wiadomo,¿e zmieniÌ siê nie mo¿e.Ale 'koùca nie widaÌ' i 'rozmowy w t³oku' RuleZ!Ta aktorka,która zagra³a Vondraczkow¹ jest kapitalna!Musia³a przejœÌ ostr¹ naukê czeskiego dot. fonetyki tego jêzyka.Polak w³aœciwie nie wie,jakby mówi³ po polsku gdyby by³ z Czech.nie zastanawia siê nad tym.Kwiatkowska,tak ona siê chyba nazywa,stanê³a po drugiej stronie lustra i œwietnie jej to wysz³o.Jedno z najlepszych rozmów w t³oku!
Zgadzam siĂŞ z Marcinem poczatek ÂżaÂłosny. :uhh: Prawie nic we wczorajszym odcinku nie byÂło Âśmiesznego nad czym ubolewam.
Z caÂłego programu wybiÂł siĂŞ teleturniej "KoĂąca nie widaĂŚ" szczegĂłlnie zagadka chyba nr 2 z programu interaktywnego "Salon gier" czy gry.
Pani telewidzka mnie rozwaliÂła.
A potem "Rozmowy w tÂłoku" takie sobie (SzczypiĂąska w ogĂłle mi nie przypominaÂła prawdziwej SczypiĂąskiej). TroszkĂŞ ciekawy byÂł nowy punkt programu - PRAWI I SPRAWIEDLIWI. KoĂącĂłwka z OmmenÂą najlepsza.
A i koniec - SZCZUKI walki. :devil: :devil:
I gdzie byÂły te zmiany studia? Chyba chodziÂło tylko o nowe fotele, inne kadrowanie poczatku, "KoĂąca nie widaĂŚ" i "RozmĂłw w tÂłoku".
Nowa lektorka? Hmm... moim zdaniem nie pasuje. Tam powinien byĂŚ mocny gÂłos - dobry byÂł poprzedni.
Mam nadziejĂŞ, Âże za tydzieĂą wszystko wrĂłci do normy i bĂŞdzie tak Âśmiesznie jak przez przerwÂą...

I gdzie byÂły te zmiany studia? Chyba chodziÂło tylko o nowe fotele, inne kadrowanie poczatku, "KoĂąca nie widaĂŚ" i "RozmĂłw w tÂłoku".

Mam nadziejĂŞ, Âże za tydzieĂą wszystko wrĂłci do normy i bĂŞdzie tak Âśmiesznie jak przez przerwÂą...
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Mo¿e torszke przesadzam ale wczorajszy docinek by³a s³abiutki.. pocz¹tek szczególnie...A potem tak srednio... Justynka fajna - ale nie umia³a sie znalŸÌ w tym programie ( czego nie mozna by³o powiedzieÌ o Kubie) np. nie smia³a sie z Giertycha prawie wcale jako " bezstronnicza" prezenterka.. A co do Kuby to on mnie najbardziej rozbawi³ w ca³ym programie...
Prawi i Sprawiedliwi - niczego sobie choc lepiej byÂło by Prawie i Sprawidliwi zamiast prawi...
Rozmowy tez takie sobie - a kochaneczka premiera i Vondraczkowa - wogĂłle nie podobne...
mam nadzieje ze nastepne programy beda lepsze
a co do studio to rzeczywiÂście wielkie zmiany

Prawi i Sprawiedliwi - niczego sobie choc lepiej byÂło by Prawie i Sprawidliwi zamiast prawi...

Rozmowy tez takie sobie - a kochaneczka premiera i Vondraczkowa - wogĂłle nie podobne...
mam nadzieje ze nastepne programy beda lepsze
a co do studio to rzeczywiÂście wielkie zmiany

Nowa odsÂłona strony "Szymon Majewski Show" >>> http://www.szymon.onet.pl Znacznie lepsza od poprzedniej.
A za tydzieĂą Stachursky i Daniel Olbrychski. WiĂŞc to chyba bĂŞdzie tradycja, ze zdobywca sÂłowika publicznoÂści pojawi siĂŞ u Szymona.
Poza tym dlaczego dwaj panowie? 

A za tydzieĂą Stachursky i Daniel Olbrychski. WiĂŞc to chyba bĂŞdzie tradycja, ze zdobywca sÂłowika publicznoÂści pojawi siĂŞ u Szymona.

Ostatnio zmieniony wtorek 12 wrz 2006, 19:43 przez pawell, łącznie zmieniany 1 raz.

Wydaje mi siĂŞ, Âże gdzieÂś to byÂło w tym temacie. :> Poszukaj moÂże znajdziesz.
A jak nie to moÂże napisz do redakcji "Szymon Majewski Show" z tym pytaniem >>> http://szymon.onet.pl/kontakt.html