:devil: Ale Marcin Meller bazgrze. Jeszcze DLA jest dobre ( ), ale juÂż dalej dziwne litery w ogĂłle nieczytelne. M, R, N i ostatnie E w jego nazwisku. Kinga natomiast ma bardzo Âładne pismo.
marjan pisze:na ostatnich dwĂłch zdjĂŞciach jest ja z Mellerem i
Wiêc ta gazeta napisa³a prawdê o "nowym" studiu. Du¿a czêœÌ studia zosta³a odœwie¿ona tylko jedna strona jest ca³kowicie nowa. :> I z tej nowej czeœci dobra jest tylko kuchnia - lepiej wygl¹da ni¿ poprzednio, ale ta zielona kanapa ju¿ mi siê nie podoba. Dziwnie siedzieli goœcie i prowadz¹ce na niej. :? Wygl¹da³o jakby na niej by³o bardzo niewygodnia. Przez pierwsze minuty programu myœle³em, ¿e tego studia jest tylko tyle. Dopiero póŸniej poszli dalej... Ogólnie teraz moim zdaniem studio wygl¹da ³adniej.
Mi sie osobiÂści podobajÂą zminy - fajna kuchnia, Âładna kolorowa scenografia...no i Âładnywidok na Warszawke... wszytsko fajnie ... moze po za tymi licznymi pĂłlkami - bo wtedy studio wyglÂąda ja normalny pokĂłj... swoja drogoa ciekawe czy te zminy beda tez w kawia na lawe....Czyli gazetka mĂłwiÂła prawde
witam
wlasnie ogladam program dd tvn i macie tam lipe na maksa( bynajmniej w tym programie co chodza po domach, troche oblatany pomysl no ale coz ) zwroccie uwage na zegarki ( o ile jeszcze pokaza ) bo jak byli w kuchni to byla tam godzina 10:20 o godz 9:05
NA ZYWO oczywiscie :D
pozdro
Tam jeast kilka tych zegarków pokazuj¹cych godzinê w ró¿nych miejscach na œwiecie. Pod lub nad zegarkiem jest napisane miasto np. Londyn, Chicago czy Warszawa.
Nom. :] Nareœcie ruszy³a strona tak d³ugo oczekiwana. Ogólnie jest OK. £adnie siê prezentuje - grafika dobra. Tylko niektóre dzia³y jeszcze chyba nie dopracowane - np. KAMERY - s¹ 2 okna, ale niestety nic nie chce sie otworzyÌ. Szkoda, bo bardzo chcia³bym to zobaczyÌ. :> Mo¿e póŸniej. A w dziale MULTIMEDIA nie ma wygaszaczy i muzyki...
A gutek'owi8654 chodziÂło chyba o zegar w kuchni Liszowskiej. Ja tam nie zwrĂłciÂłem na to uwagi wiĂŞc nie wiem.
Strona bardzo fajna, dopracowana. OpÂłacaÂło siĂŞ na niÂą czekaĂŚ. Jedynie ta tapety takie nie za bardzo :/ LiczyÂłem na coÂś lepszego. Program dziÂś teÂż dobry, powoli zaczynam tolerowaĂŚ MoÂłek w DD TVN Jednak szkoda, ze nie ma Kingi i Marcina :/