[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

:devil: Ale Marcin Meller bazgrze. :D Jeszcze DLA jest dobre ( :D ), ale juÂż dalej dziwne litery w ogĂłle nieczytelne. :D M, R, N i ostatnie E w jego nazwisku. :D Kinga natomiast ma bardzo Âładne pismo. :P
marjan pisze:na ostatnich dwĂłch zdjĂŞciach jest ja z Mellerem i
... i ktoÂś trzeci. :twisted: :devil: ;)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Ojej - wiele bym daÂł za autograf Kingi :D Ja narazie mam w swej kolekcji aÂż jeden autograf :lol:
pawell

Wiêc ta gazeta napisa³a prawdê o "nowym" studiu. :roll: Du¿a czêœÌ studia zosta³a odœwie¿ona tylko jedna strona jest ca³kowicie nowa. :> I z tej nowej czeœci dobra jest tylko kuchnia - lepiej wygl¹da ni¿ poprzednio, ale ta zielona kanapa ju¿ mi siê nie podoba. Dziwnie siedzieli goœcie i prowadz¹ce na niej. :? Wygl¹da³o jakby na niej by³o bardzo niewygodnia. :roll: Przez pierwsze minuty programu myœle³em, ¿e tego studia jest tylko tyle. Dopiero póŸniej poszli dalej... Ogólnie teraz moim zdaniem studio wygl¹da ³adniej. :P

No i Âżyrardowski element dziÂś... :D
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Mi sie osobiÂści podobajÂą zminy - fajna kuchnia, Âładna kolorowa scenografia...no i Âładnywidok na Warszawke... wszytsko fajnie ... moze po za tymi licznymi pĂłlkami - bo wtedy studio wyglÂąda ja normalny pokĂłj... swoja drogoa ciekawe czy te zminy beda tez w kawia na lawe....Czyli gazetka mĂłwiÂła prawde
piotr3965
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotr3965 »

Boskie studio napewno lepsze niÂż tamte
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Dzien dobry tvn ma strone intetrnetowa http://www.dziendobrytvn.onet.pl !! :lol:
piotr3965
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

fajniutka stronka :)
Nogi Nogi roztańczone tańczą tańczą jak szalone kto je ma? Właśnie ja Kinga Rusin
gutek8654
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: gutek8654 »

witam :)
wlasnie ogladam program dd tvn i macie tam lipe na maksa( bynajmniej w tym programie co chodza po domach, troche oblatany pomysl no ale coz ) :D :D zwroccie uwage na zegarki ( o ile jeszcze pokaza ;) ) bo jak byli w kuchni to byla tam godzina 10:20 o godz 9:05 ;)
NA ZYWO oczywiscie :D:D
pozdro
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Tam jeast kilka tych zegarków pokazuj¹cych godzinê w ró¿nych miejscach na œwiecie. Pod lub nad zegarkiem jest napisane miasto np. Londyn, Chicago czy Warszawa.
pawell

Nom. :] Nareœcie ruszy³a strona tak d³ugo oczekiwana. :P Ogólnie jest OK. £adnie siê prezentuje - grafika dobra. :P Tylko niektóre dzia³y jeszcze chyba nie dopracowane - np. KAMERY - s¹ 2 okna, ale niestety nic nie chce sie otworzyÌ. :( Szkoda, bo bardzo chcia³bym to zobaczyÌ. :> Mo¿e póŸniej. :D A w dziale MULTIMEDIA nie ma wygaszaczy i muzyki... :roll:

A gutek'owi8654 chodziÂło chyba o zegar w kuchni Liszowskiej. :roll: Ja tam nie zwrĂłciÂłem na to uwagi wiĂŞc nie wiem. :P
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Strona bardzo fajna, dopracowana. OpÂłacaÂło siĂŞ na niÂą czekaĂŚ. Jedynie ta tapety takie nie za bardzo :/ LiczyÂłem na coÂś lepszego. Program dziÂś teÂż dobry, powoli zaczynam tolerowaĂŚ MoÂłek w DD TVN :D Jednak szkoda, ze nie ma Kingi i Marcina :/
italianaa
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: italianaa »

Ja chce KingĂŞ i Marcina! .... na szczĂŞÂście bĂŞdÂą juÂż za tydzieĂą :tanczy:
alexander89
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: alexander89 »

Czy dziala wam muzyka z czo³ówki ktora mozna sciagnac z oficjalnej stronki DDTVN?
Podpisz petycje w sprawie amerykańskiej opery o miłości, romansach, dramatach i magii.
http://www.petitionspot.com/petitions/passionswpolsce
piotr3965
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

dzia³a lecz trwa zaledie 25 sekund a nie 2,5 min a dziœ na stronie ddtvn dodali wpadki z ddtvn s¹ super wiêkszoœÌ z King¹ i Marcinem :)
Nogi Nogi roztańczone tańczą tańczą jak szalone kto je ma? Właśnie ja Kinga Rusin
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Rzeczywiscie fajne te wpadki :lol: Stronak sie rozwija ... :P
ODPOWIEDZ