aveo pisze:Podoba mi siĂŞ reklama jego programu,gdy zarzuca nogĂŞ na nogĂŞ,jak w nagim instynkcie koleÂś jest zakrĂŞcony
Mi te¿ siê ona podoba. Ale narazie o niczym szczególnym nie informuje jednak "zaraz" powinna siê pojawiÌ ta z goœÌmi. Oczywiœcie jak nagraj¹ pierwszy odcinek...
Mam nadziejĂŞ, Âże szybko zostanie zrobiona strona internetowa Kuby. Stara na interii bĂŞdzie chyba nieaktualna bo wszystkie programy TVN majÂą na Onecie.
Powiem wam Âże Kuby nie lubie a jego program w Polsacie nie podobaÂł mi siĂŞ, ale juÂż sam sposĂłb w jaki reklamuje siĂŞ WojewĂłdzkiego w TVN sprawia, Âże chce siĂŞ go oglÂądaĂŚ - choĂŚby ten jeden odcinek z ciekawoÂści.
Ptr15 pisze:Troche sÂłabe te logo "Kuba WojewĂłdzki". Mam nadziejĂŞ, Âże nie jest jeszcze ostateczne.
Mi te¿ siê œrednio podoba - jak go zobaczy³e to jakos takos niespodoba³o mi sie..te czerwone kó³ko i litery - karzda inna - i jeszcze cieù kuby ...
Mi siê podoba to logo. I raczej jest ostatecznie - tak samo jak to po drugiej stronie. Wydaje mi siê, ¿e cieù Kuby zmieni sie w Z, którego brakuje w logo. Jestem ciekawy jak bêdzie wygl¹daÌ ono w czo³ówce. Mam nadziejê, ¿e nie bêdzie nic zwi¹zanego z Kub¹ - paùstwem...
pawell pisze:Wydaje mi siĂŞ, Âże cieĂą Kuby zmieni sie w Z
To wtedy program nazywaÂłby sie Kuba WojewĂłdzi... Ale napewno teĂą cieĂą sie jakos w litery zemienia...To koÂło troszke mi Top Trendy przypomina I ciekawe jak studio bedzie wyglÂądac - mam nadzijeje Âże nie bedzie to cos a la Szymon - bo takie studio tam nie pasuje... Niediela sie zbliÂża
A ile bedzie trwac ten program - godzine??
A tak pozaty to czytaÂł ktos moÂże wywiad z Kuba w teletygodniu??
Chyba nie zobaczymy. DziÂś byÂła taka sama reklama. :spiewa: Wydaje mi siĂŞ, Âże dopiero w niedzielĂŞ wieczorem przekonamy siĂŞ jak wyglÂąda studio i nowa oprawa.
WidziaÂłem wÂłaÂśnie tĂŞ reklamĂŞ Kuby WojewĂłdzkiego. Dali takie ujĂŞcia Âże widaĂŚ tylko twarze goÂści i prowadzÂącego i nic poza tym. Jedynie co widziaÂłem to kawaÂłek niebieskiego tÂła za KubÂą.