Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Krzysiu :) Nie analizuj tego :) Lepiej wypij z przyjació³mi browara za Polskê :devil:

Zmiana tonu :]
DowiedziaÂłam siĂŞ od mojej znajomej, o czym byÂł wczorajszy materiaÂł Agaty :]
ZacytujĂŞ jÂą:
(...)o wypadku, gdzieÂś z okolic OleÂśnicy, facet potrÂąciÂł dwĂłch chÂłopcĂłw, zwiaÂł z miejsca wypadku zostawiajÂąc w samochodzie pijanego pasaÂżera. OpisujĂŞ Ci tak dokÂładnie ten wypadek poniewaÂż o nim wÂłaÂśnie traktowaÂł materiaÂł Agaty w czwartkowym RW, a wiem z forum, Âże nie widziaÂłaÂś. Bardzo krĂłtki, ale teÂż bardzo przejmujÂący. Agata pokazaÂła nam juÂż, w innych materiaÂłach, Âże potrafi dowcipkowaĂŚ, a tym razem bardzo wzruszajÂący materiaÂł, pokazujÂący m.in. cierpienie rodzicĂłw, ktĂłrych dzieci powaÂżnie ucierpiaÂły w tym wypadku :(
No, to tyle, co udaÂło mi siĂŞ wywĂŞszyĂŚ :]
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

CzeœÌ!!! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Jak siê maj¹ krzewiciele talentu, urody i czaru zdolnej, piêknej i czaruj¹cej Poznanianki, która zdaje siê Was .. znaczy siê nas w ostatnim czasie straszliwie zaniedbuje i doœwiadcza znikniêciem z wizji?
WidzĂŞ, Âże Agatka siĂŞ nie przemĂŞczaÂła w pracy podczas mojej nieobecnoÂści :> Aaaa... niech to - odpoczynek kaÂżdemu siĂŞ naleÂży :lol2:
Przynajmniej w sferze zawodowej ... Co innego zapewne dziaÂło siĂŞ na gruncie towarzyskim ... :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
No, to tyle, co udaÂło mi siĂŞ wywĂŞszyĂŚ
Funcky, skarbie :buzi: , to i tak duÂżo :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Kolega BJ taki uradowany, jakby co najmniej w totku zgarn¹³ g³ówn¹ nagrodê? :D

Ja wÂłaÂśnie przyszedÂłem z informacjÂą o materiale Agatty, ktĂłry zdaje siĂŞ jako jedyny z forumowiczĂłw widziaÂłem, a tu okazaÂło siĂŞ, Âże kontrwywiad zadziaÂłaÂł sprawniej i szybciej ode mnie :lol:

WyraÂżam jednak Âżal z faktu, iÂż taka cisza w TVN24 ze strony Agatty :(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

azbest-ch³op pisze:Kolega BJ taki uradowany, jakby co najmniej w totku zgarn¹³ g³ówn¹ nagrodê? :D
Lepiej ;)
Ale gdybym wygra³ w totka, ju¿ by mnie ... nas tutaj nie by³o ;) Zabra³bym Agatkê w podró¿ i ju¿ byœmy byli w po³owie drogi do odleg³ego l¹du - Ameryki Po³udniowej :lol2:
Wiem, Âże to jest jej marzenie Âżyciowe – ekspedycja do AÂŁ wÂłaÂśnie ... poddaĂŚ siĂŞ, dla nas pĂłki co nieokreÂślonej misji. Agata twierdzi, Âże od lat ma juÂż uÂłoÂżony w gÂłowie plan wyprawy ;) Nie znam tej mapy ;) , ale gdyby siĂŞ zgodziÂła, zaserwowaÂłbym jej wspĂłlnÂą ( :lol2: ) wyprawĂŞ: od Meksyku po ZiemiĂŞ OgnistÂą, AntarktydĂŞ i WyspĂŞ WielkanocnÂą :lol2: OdwiedzilibyÂśmy BoliwiĂŞ, ArgentynĂŞ, Ekwador, PatagoniĂŞ, pokryte Âśniegiem Andy, pustynie w Chile, pod¹¿ali Âśladami InkĂłw w Peru, aÂż do Amazonki ... :lol2: Wycieczki po winnicach, najpiĂŞkniejszych rejonach wspinaczkowych, smakowalibyÂśmy kukurydzianego piwa ''chichy'' :lol2:, podziwialibyÂśmy inkaskie budowle, m.in. osÂławionÂą Sacsayhuaman (tÂł. sexy woman :lol2: ), przebywali wÂśrĂłd dzikich plemion... itd., itd. :lol2:
PóŸniej przyszed³by czas na realizacjê kolejnego marzenia Agatki, czyli na wydanie ksi¹¿ki, która by³aby inspirowana t¹ podró¿¹. Opowiedzia³aby o swej wyprawie :lol2: Oczywiœcie bez w¹tpienia ksi¹¿ka zdoby³a du¿y rozg³os i uznanie i sta³a siê œwiatowym bestsellerem :lol2:

Ojjjjjj, chyba muszĂŞ chyba jutro wypeÂłniĂŚ kupon :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..patrzcie go :o
..egoista!!
..chciaÂłby zabraĂŚ nam AgatkĂŞ i mieĂŚ jÂą tylko dla siebie :devil:

..na szczĂŞÂście ludzie w totka wygrywajÂą rzadko :lol:
..lepiej odkÂładaĂŚ oszczĂŞdnoÂści i chowaĂŚ je w skarbonce Âśwince :lol:
..ale porcelanowej bo z plastikowej Âłatwo kasĂŞ siĂŞ wyjmuje :devil:

..zresztÂą.. wygraj sobie ;)
..có¿ to za ró¿nica .. Agatki i tak nie ma ju¿ od tygodnia :(

Funckyrella pisze:Krzysiu :) Nie analizuj tego :) Lepiej wypij z przyjació³mi browara za Polskê :devil:
..racja 8)
..nic innego nie pozostaje :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..patrzcie go :o
..egoista!!
..chciaÂłby zabraĂŚ nam AgatkĂŞ i mieĂŚ jÂą tylko dla siebie :devil:
Spokojnie 8) Dzieli³bym siê z Wami wszystkimi wra¿eniami (no, prawie wszystkimi :lol2: ) z podró¿y :D Bylibyœcie na bie¿¹co informowani o przebiegu podró¿y :lol2:
..zresztÂą.. wygraj sobie ;)
..có¿ to za ró¿nica .. Agatki i tak nie ma ju¿ od tygodnia :(
Bez histerii, bez zÂłoÂści, bez posmutniaÂłych lic ;)
KiedyÂś w koĂącu znĂłw Agatka bardzo Âładnie siĂŞ prezentuje na peÂłnym ekranie, zwrĂłcona w naszym kierunku swoim boskim obliczem :lol2: :lol2:
Dajmy jej od nas odpocz¹Ì :lol2: Ka¿demu, a zw³aszcza jej odpoczynek siê nale¿y :lol2: Poza kamerami na pewno prowadzi spokojne i bezstresowe ¿ycie - ka¿dy tego potrzebuje, takiej lekkiej odskoczni, zmiany klimatu ... ;)
Czekajmy, czekajmy, a jak siĂŞ juÂż doczekamy bĂŞdziemy znĂłw siĂŞ delektowali ... :lol2: :lol2:

[ Dodano: Pon Wrz 25, 2006 3:35 pm ]
Jeszcze zapomniaÂłem o jednym napisaĂŚ ...
Ten mĂŞÂżczyzna ze zdjĂŞĂŚ, ktĂłre niedawno posÂłaÂł obieÂżyÂświat, to wieloletni przyjaciel Agaty - ''tylko'' albo ''aÂż'' przyjaciel :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze: Bylibyœcie na bie¿¹co informowani o przebiegu podró¿y :lol2:
Twa szczodroœÌ nie zna granic :devil:
Jeszcze zapomniaÂłem o jednym napisaĂŚ ...
Ten mĂŞÂżczyzna ze zdjĂŞĂŚ, ktĂłre niedawno posÂłaÂł obieÂżyÂświat, to wieloletni przyjaciel Agaty - ''tylko'' albo ''aÂż'' przyjaciel :D
Czy tylko, czy aÂż - to szczĂŞÂściarz :tanczy:

Agatta moÂże i nie patrzyÂła w ostatnim czasie w czerwone ÂświateÂłko kamery, ale w zaciszu studia przygotowywaÂła materiaÂł do popoÂłudniowego wydania FaktĂłw 8)

Materia³ nie byle jaki, o trudnym wyborze (jeœli jest taka mo¿liwoœÌ) jakiego dokonuj¹ kobiety podczas wybierania sposobu rodzenia dzieci: naturalnym a tzw. cesarskim ciêciem.
ByÂło o wszystkim o plusach i minusach: o powikÂłaniach, o danych statystycznych...
Najbardziej podobaÂła mi siĂŞ koĂącowa konkluzja Agatty: natura wie najlepiej :brawa:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Agatta moÂże i nie patrzyÂła w ostatnim czasie w czerwone ÂświateÂłko kamery, ale w zaciszu studia przygotowywaÂła materiaÂł do popoÂłudniowego wydania FaktĂłw 8)
No i to jest wÂłaÂśnie Panie i Panowie wielka okazja do ÂświĂŞtowania, dlatego Âże dziÂś Agatka poraz pierwszy wypowiedziaÂła magiczne sÂłowa: ''...dla FaktĂłw Agata Tomaszewska'' :tanczy:
A nie muszê chyba nikomu przupominaÌ, ile¿ to razy dla Faktów w³aœnie zbiera³a materia³y ca³ymi dniami, a póŸniej kto inny siê pod nimi podpisywa³ ... :>
DziÂś byÂło inaczej - pod materiaÂłem podpisaÂła siĂŞ ona :)
Temat - ten ogĂłlny, czyli narodziny dziecka - wdziĂŞczny :P Nie pozostaje nic innego jak ... :lol:

Ale byliÂśmy Âświadkami rĂłwnieÂż innego pierwszego raza :D Anita pierwszy raz wypowiedziaÂła imiĂŞ i nazwisko Agatki :szalony: Nawet dobrze jej poszÂło :lol2: A juÂż myÂślaÂłem, Âże nie doÂżyjĂŞ tej chwili :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:
No i to jest wÂłaÂśnie Panie i Panowie wielka okazja do ÂświĂŞtowania, dlatego Âże dziÂś Agatka poraz pierwszy wypowiedziaÂła magiczne sÂłowa: ''...dla FaktĂłw Agata Tomaszewska'' :tanczy:
..zabawne :
a ja wÂłaÂśnie chciaÂłem pochwaliĂŚ siĂŞ Âże przed kwadransem widziaÂłem materiaÂł Agatki w RW :uhh:
..dlaczego dzis nie oglÂądaÂłem FaktĂłw :hmm:
..w zwiÂązku z tym ja sÂłyszaÂłem tylko 'Agata Tomaszewska, tvn24' ;)
.. materiaÂł Âświetny 8)
]..Âżeby nie byÂło ;)
..zacz¹³em podejrzewaÌ ¿e coœ siê œwiêci(³o)kiedy zobaczy³em 'faktowe' plansze w materiale ;)
Ten mĂŞÂżczyzna ze zdjĂŞĂŚ, ktĂłre niedawno posÂłaÂł obieÂżyÂświat, to wieloletni przyjaciel Agaty - ''tylko'' albo ''aÂż'' przyjaciel
..a to skÂąd znowu wiesz :>
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Black Jack '62 pisze:[
A nie muszê chyba nikomu przupominaÌ, ile¿ to razy dla Faktów w³aœnie zbiera³a materia³y ca³ymi dniami, a póŸniej kto inny siê pod nimi podpisywa³ ... :>
DziÂś byÂło inaczej - pod materiaÂłem podpisaÂła siĂŞ ona :)
Brawo dla Agatki! :brawa: :brawa:
Narreszcie, szkoda tylko, Âże przegapiÂłam tÂą wiekopomnÂą dziÂś chwilĂŞ, bo niestety nie oglÂądaÂłam FaktĂłw, ale zaraz, zaraz moÂże puszczÂą jeszcze ten jej materiaÂł w serwisie pĂłzno wieczornym :D To nie to samo co zobaczyĂŚ we Faktach z logo tvn w prawym naroÂżniku ekranu, ale zawsze coÂś... 8)
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Black Jack '62 pisze:[Ale byliÂśmy Âświadkami rĂłwnieÂż innego pierwszego raza :D Anita pierwszy raz wypowiedziaÂła imiĂŞ i nazwisko Agatki :szalony: Nawet dobrze jej poszÂło :lol2: A juÂż myÂślaÂłem, Âże nie doÂżyjĂŞ tej chwili :devil:
To ona "robi" w Popo³udniowych? :shock: Ogladalam g³ówne wydanie i nie by³o ani s³owa o narodzinach dziecka a podobno Fakty o 16.00 to tylko zapowiedŸ materia³ów, które bêd¹ wieczorem. :shock:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Mo¿e to by³ jakiœ zaleg³y materia³, z innego dnia, albo jeszcze go w g³ównych nie podchwycili, ale to dziwne, bo w Agaty materiale by³y te¿ fragmenty z Wa-wy ...... :roll:
''...dla FaktĂłw Agata Tomaszewska''
Agatka niedawno pisaÂła (i dementowaÂła), Âże dopiero czeka na premierĂŞ w popoÂłudniowych ...... iiii cudownie, wspaniale, wreszcie ten debiut nastÂąpiÂł :jupi:
nika pisze: Brawo dla Agatki! :brawa: :brawa:
Brawo, brawo :brawa: nika dawno ciĂŞ nie byÂło :)
obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:Ten mĂŞÂżczyzna ze zdjĂŞĂŚ, ktĂłre niedawno posÂłaÂł obieÂżyÂświat, to wieloletni przyjaciel Agaty - ''tylko'' albo ''aÂż'' przyjaciel
..a to skÂąd znowu wiesz :>
SÂąsiadka na pewno postawiÂła mu tarota :lol2: :lol2:
..w zwiÂązku z tym ja sÂłyszaÂłem tylko 'Agata Tomaszewska, tvn24'
A najwaÂżniejsze jest i tak usÂłyszeĂŚ ,,Agata Tomaszewska'', poniewaÂż, kiedy tego nie sÂłyszymy, odczuwamy intelektualny niedosyt :< :uwaga:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Funckyrella pisze: nika dawno ciĂŞ nie byÂło :)

:
Ano juz jestem, byÂłam na tygodniowym wypoczynku u znajomych w gĂłrach- niestety nikt tam nie odbieraÂł tvn24 :evil: i z netem to samo........
P.S. Z tym tarotem mnie zaciekawiliÂście, bo ja Wam powiem, Âże to jest nawet dobry sposĂłb :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:SÂąsiadka na pewno postawiÂła mu tarota :lol2: :lol2:
..tak :?: :!:
..tarot .. :devil:
..to mo¿e niech Black uda siê do s¹siadki ¿eby wywró¿y³a kiedy Agatka w koùcu pojawi siê na naszych ekranach :?:
A najwaÂżniejsze jest i tak usÂłyszeĂŚ ,,Agata Tomaszewska'', poniewaÂż, kiedy tego nie sÂłyszymy, odczuwamy intelektualny niedosyt :< :uwaga:
P.S. Z tym tarotem mnie zaciekawiliÂście, bo ja Wam powiem, Âże to jest nawet dobry sposĂłb :D
..dobry sposĂłb na intelektualnego gÂłoda :D
..bo ta przerwa trwa juÂż zdecydowanie zbyt dÂługo :!:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

..tarot ..
Taaaa, a jako Âże moja sÂąsiadka uwaÂża, Âże wrĂŞczanie za tego typu usÂługi pieniĂŞdzy jest w zÂłym guÂście, wrĂŞczyÂłem jej butelkĂŞ czerwonego wina Cabernet Sauvignon :lol2:
Z kart wywró¿y³a mi nie tylko, to, o czym ju¿ pisa³em, czyli przyjaŸù miêdzy tym dwojgiem, ale równie¿ wypowiedzia³a zdanie mówi¹ce o tym, ¿e jutro (czyli dziœ) zobaczê bosk¹ posturê kobiety ze snów o piêknych, a zarazem tajemniczych jak wszechœwiat oczach w oknie z widokiem na rynek ... :lol2: Zapyta³em jeszcze: a jesteœ pewna, ¿e pojawi siê w oknie, a nie np. przy kominku? :devil:
;) PomyÂślaÂłem sobie, wiedzÂąc o dzisiejszym procesie: Agata bĂŞdzie miaÂła relacjĂŞ po procesie, w ktĂłrym przesÂłuchiwana byÂła prof. Aldona Kamela-SowiĂąska ... :>
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Chyba zaraz udam siê po zwrot trunku :lol: Ale zapewne odzyskam ju¿ chyba tylko sam¹ butelkê, bo jeœli dobrze pamiêtam, ca³¹œmy wczoraj z jej zawartoœci opró¿nili :lol:
ODPOWIEDZ