[TVN] Kuba Wojewódzki
Moderator: Łukasz
Program byl sredni, ale to wina gosci, glownie Kwasniewskiej, nie lubie jej zachowania bez sensu i glupiej mimiki, w polszmacie rozniez zdazaly sie odcinki naprawde ciekawe i nudne az do bulu takze na opinie czy lepiej bylo kiedys czy teraz bedzie trzeba poczekac .. za to studio, logo i promocja programu bardzo dobra 

dziÂś byÂł Âświetny program!uÂśmiaÂłem siĂŞ nieÂźle,szczegĂłlnie temat dot.plecĂłw Muchy mnie zabiÂł :hahaha: KwaÂśniewska jest na luzie i naturalna co najwaÂżniejsze.wie,Âże Kuba jest jaki jest,a ona ma poczucie humoru,dystansu,nie bierze wszystkiego do siebie i nie stroi fochĂłw.Ex prezydent ma wporzo cĂłrkĂŞ,choĂŚ grubaskĂŞ :hahaha:
Mam nadziejĂŞ,Âże pozostaÂłe 'odcinki' bĂŞdÂą tak samo dobre jak dziÂś 

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Moim skromnym zdaniem nowy Kuba jest o wiele lepszy od tego Polsatowskiego. WidaĂŚ, Âże pozwolili mu na wiĂŞcej i dziwiĂŞ siĂŞ, Âże nikt tu nie wspomniaÂł o tym bezpardonowym "jechaniu" po rodzicach Oli, co moim zdaniem byÂło bardzo zabawne, choĂŚ ryzykowne. ZresztÂą z MuchÂą teÂż sie nie certoliÂł i to wÂłaÂśnie w jego programach lubie - bezpoÂśrednio i bez owijania w baweÂłnĂŞ.
Niestety jak widaĂŚ trudno wszystkim dogodziĂŚ, a niektĂłrzy nawet twierdzÂą, Âże Majewski ma lepsze Âżarty, choĂŚ nie wiem jak moÂżna lubieĂŚ te czĂŞsto bezpÂłciowe jego komentarze okraszone wkurzajÂącÂą mimikÂą (gdy jest na stojÂąco i coÂś mĂłwi zawsze gÂłupio pochyla gÂłowĂŞ jakby miaÂł garba, a gdy jego goÂście mĂłwiÂą coÂś Âśmiesznego to zawsze przerywa im i -"nie, nie, ale nie, nie [i tutaj powtarza Âżart goÂścia robiÂąc to z innÂą intonacjÂą] - i uwaÂża Âże to jest Âśmieszne).
W moich oczach Majewskiego ratujÂą tylko rozmowy w tÂłoku, a nowy Kuba jest de best, co zresztÂą piszÂą w Wyborczej: http://wirtualnemedia.pl/document,,1729 ... w_TVN.html
Niestety jak widaĂŚ trudno wszystkim dogodziĂŚ, a niektĂłrzy nawet twierdzÂą, Âże Majewski ma lepsze Âżarty, choĂŚ nie wiem jak moÂżna lubieĂŚ te czĂŞsto bezpÂłciowe jego komentarze okraszone wkurzajÂącÂą mimikÂą (gdy jest na stojÂąco i coÂś mĂłwi zawsze gÂłupio pochyla gÂłowĂŞ jakby miaÂł garba, a gdy jego goÂście mĂłwiÂą coÂś Âśmiesznego to zawsze przerywa im i -"nie, nie, ale nie, nie [i tutaj powtarza Âżart goÂścia robiÂąc to z innÂą intonacjÂą] - i uwaÂża Âże to jest Âśmieszne).
W moich oczach Majewskiego ratujÂą tylko rozmowy w tÂłoku, a nowy Kuba jest de best, co zresztÂą piszÂą w Wyborczej: http://wirtualnemedia.pl/document,,1729 ... w_TVN.html
Vanitas vanitatum et omnia vanitas
-
- Początkujący
FajnÂą ma Kuba reklamĂŞ, tylko szkoda, Âże zaprosiÂł KwaÂśniewskÂą.
Dla mnie to ona kojarzy siĂŞ i z III RP ( cĂłrka prezydenta z3rp)
i nieco z IV RP( "gwiazda" najpopularniejszego w tejÂże RP programu rozrywkowego)
i byÂła wczoraj u niego tak beznadziejna, Âże szok.
ÂŻadnego odlotu wiĂŞc nie byÂło:(
Dla mnie to ona kojarzy siĂŞ i z III RP ( cĂłrka prezydenta z3rp)
i nieco z IV RP( "gwiazda" najpopularniejszego w tejÂże RP programu rozrywkowego)
i byÂła wczoraj u niego tak beznadziejna, Âże szok.
ÂŻadnego odlotu wiĂŞc nie byÂło:(
I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
Tylko jaki jest wÂłaÂśnie Kuba WojewĂłdzki - jest bezpoÂśrednio chamski, bez owijania w baweÂłne obraÂża ludzi. Z jednej strony w programie robi sobie polew ze wszystkich a potem wyskakuje z koszulkami z J. Kuroniem.zgred pisze:Moim skromnym zdaniem nowy Kuba jest o wiele lepszy od tego Polsatowskiego. WidaĂŚ, Âże pozwolili mu na wiĂŞcej i dziwiĂŞ siĂŞ, Âże nikt tu nie wspomniaÂł o tym bezpardonowym "jechaniu" po rodzicach Oli, co moim zdaniem byÂło bardzo zabawne, choĂŚ ryzykowne. ZresztÂą z MuchÂą teÂż sie nie certoliÂł i to wÂłaÂśnie w jego programach lubie - bezpoÂśrednio i bez owijania w baweÂłnĂŞ.
Majewski bez porĂłwnania wygrywa z WojewĂłdzkim - klasÂą, oglÂądalnoÂściÂą i sposobem jakim traktuje siĂŞ goÂści, u WojewĂłdzkiego goÂście sÂą zagÂłuszani przez prowadzÂącego, u Majewskiego rozmowa jest o wiele krĂłtsza ale zawsze goÂście majÂą okazjĂŞ powiedzieĂŚ coÂś ciekawego nie muszÂą odpowiadaĂŚ na chamskie Âżarty jak u Kuby.

Program wczorajszy byÂł switny - bardzo kontowersyjny

Bardzo fajne studio - oczywiÂście motywy Kuby przewaÂżaja tak jak w Polsacie. Fajna ta kostaka . Tylko niezagospodarowna przestrzeĂą jest wÂłasnie miedzy ta "kostka " a zdjeciami Kuby

ÂŚwietna - ponad 4 miliony

I tu sie rodzi minus bo ta oprawa graficzna strasznie mi sie nie pdoba :? Ale przecieÂż to nie najwazniejsze w programie

Fajna - w stylu programu

-5 < tylko tak dalje Kuba
orientuje sie ktoÂś jaki tytuÂł ma piosenka z zapowiedzi programu WojewĂłdzkiego - "Kuba w TVN"? motyw w stylu kubanskim...
oczywiscie jestem przekonany z nikt z was nie ma bladego pojĂŞcie co to moze byc wiec mam inne pytanie. gdzie najdogodniej by bylo posÂłac maila, moze wiecie jaki dzial zajmuje sie produkcjÂą takich reklamowek. niestety z [email protected] nikt nie odpisuje.
pozdrawiam i licze na jakis odzew z waszej strony.
oczywiscie jestem przekonany z nikt z was nie ma bladego pojĂŞcie co to moze byc wiec mam inne pytanie. gdzie najdogodniej by bylo posÂłac maila, moze wiecie jaki dzial zajmuje sie produkcjÂą takich reklamowek. niestety z [email protected] nikt nie odpisuje.
pozdrawiam i licze na jakis odzew z waszej strony.
Mi siĂŞ wczorajszy program podobaÂł.
MiÂłe zaskoczenie studiem - duÂże, przestrzenne zupeÂłnie w innym stylu niÂż te polszmatowskie.
TrochĂŞ maÂło wykorzystywane.
Czo³ówka OK myœla³em, ¿e bêdzie gorzej to wygladaÌ. Szczególnie w niej podoba mi siê melodia. :spiewa:
Znacznie lepsza pierwsza czeœÌ programu - rozmowa z Kwaœniewsk¹. Podoba³o mi siê jak gada³a o tym co pisz¹ o niej na forach internetowych - widaÌ po tym, ¿e ma wielki dystans do siebie.
CzêœÌ g³ównie z Much¹ nie by³a z³a. Trochê sztywno i na dodatek ta suknia z któr¹ mia³a problemy trochê rozprasza³a. Natomiast bardzo nie podoba³ mi siê Micha³ Koterski. :? Jego relacje by³y denne, a on sam by³ tak g³upi, ¿e a¿ chcia³o siê prze³aczyÌ na inny kana³. :? Mam nadziejê, ¿e to nie jest sta³y punkt programu. :?
Strona internetowa programu Âświetna. Troszke uboga, ale z czasem bĂŞdzie lepiej. Na forum juÂż sporo komentarzy. :spiewa:
A ogl¹dalnoœÌ znakomita!
Nie spodziewaÂłem siĂŞ, Âże pierwszy odcinek zobaczy tyle ludzi. :tanczy: Moze tak zostaĂŚ. :spiewa: :spiewa:

Znacznie lepsza pierwsza czeœÌ programu - rozmowa z Kwaœniewsk¹. Podoba³o mi siê jak gada³a o tym co pisz¹ o niej na forach internetowych - widaÌ po tym, ¿e ma wielki dystans do siebie.

Strona internetowa programu Âświetna. Troszke uboga, ale z czasem bĂŞdzie lepiej. Na forum juÂż sporo komentarzy. :spiewa:
A ogl¹dalnoœÌ znakomita!

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
On nie jest gÂłupi tylko taki poprostu siĂŞ urodziÂłpawell pisze:Natomiast bardzo nie podobaÂł mi siĂŞ MichaÂł Koterski. :? Jego relacje byÂły denne, a on sam byÂł tak gÂłupi, Âże aÂż chciaÂło siĂŞ przeÂłaczyĂŚ na inny kanaÂł. :? Mam nadziejĂŞ, Âże to nie jest staÂły punkt programu. :?

Widocznie nie oglÂądaÂłeÂś polsatowskiego Kuby > http://www.filmweb.pl/topic/449180/Debe ... D+D+D.html.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!