Aktualne sprawy forum
Moderator: Łukasz
aha.w takim razie funkcja 'dodano' jest bezpieczniejsza,kumam.bĂŞdĂŞ musiaÂł siĂŞ dostosowaĂŚ,ale to nie zmienia faktu,Âże niekomfortowo mi jest czytaĂŚ posty w trybie dodano-dodano,kiedy codziennie sÂą nowe i powinny byĂŚ teoretycznie jako newsy na stronie 'zaÂłogi',no ale praktycznie widzĂŞ,Âże nie da siĂŞ tego zmodyfikowaĂŚ,wielka szkoda...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Witam po dÂłuÂższej nieobecnoÂści.
Co prawda czytujê forum w miarê regularnie, jego poziom idzie w dó³. Z sentymentem wspominam czasy Kamuii, Aro, Faustusa, Arrow'a, £ukasza. Przynajmniej poziom dyskusji by³, choÌ czasem burzliwy i podyktowany emocjami, w miarê na poziomie. A teraz, co widzê? Dyskusjê nt. piêknoœci loga Discovery Historia, czy nazwy kana³u sportowego... Nie chcê siê powtarzaÌ, ale czy o jakoœci kana³u œwiadczy nazwa lub logo? Poniek¹d tak, ale w ca³oœci to znikomy udzia³. Czy niektóre, szczególnie m³ode osoby, nie s¹ w stanie zrozumieÌ, ¿e decyzje, czy to o projekcie loga, czy to o nazwie kana³u, podejmowuj¹ osoby, które zjad³y zêby na tego typu rozmowach?! Kontestowanie ich jest dowodem niedojrza³oœci i bardzo powierzchownego patrzenia na sprawê.
ÂŻyczĂŞ trochĂŞ wiĂŞcej rozumu i szerszego spojrzenia na konkretny problem...
Pozdrawia Kubs
Co prawda czytujê forum w miarê regularnie, jego poziom idzie w dó³. Z sentymentem wspominam czasy Kamuii, Aro, Faustusa, Arrow'a, £ukasza. Przynajmniej poziom dyskusji by³, choÌ czasem burzliwy i podyktowany emocjami, w miarê na poziomie. A teraz, co widzê? Dyskusjê nt. piêknoœci loga Discovery Historia, czy nazwy kana³u sportowego... Nie chcê siê powtarzaÌ, ale czy o jakoœci kana³u œwiadczy nazwa lub logo? Poniek¹d tak, ale w ca³oœci to znikomy udzia³. Czy niektóre, szczególnie m³ode osoby, nie s¹ w stanie zrozumieÌ, ¿e decyzje, czy to o projekcie loga, czy to o nazwie kana³u, podejmowuj¹ osoby, które zjad³y zêby na tego typu rozmowach?! Kontestowanie ich jest dowodem niedojrza³oœci i bardzo powierzchownego patrzenia na sprawê.
ÂŻyczĂŞ trochĂŞ wiĂŞcej rozumu i szerszego spojrzenia na konkretny problem...
Pozdrawia Kubs
MAKEPOVERTYHISTORY
Zmieni³em kilka rzeczy w konfiguracji forum. Najwa¿niejsze to wy³¹czenie ikony tematów i postów oraz wy³¹czenie opisu tematów, a tak¿e w³¹czenie statystyk:
http://www.tvn.tivi.pl/forum/statistics.php
http://www.tvn.tivi.pl/forum/statistics.php
Mam pytanie, które kiedyœ ju¿ zada³am, ale nie uzyska³am satysfakcjonujacej odpowiedzi. Otó¿ istnieje opcja automatycznego logowania siê za ka¿dym razem gdy wchodzi sie na tê stronê tak by nie trzeba by³o wklepywaÌ has³a. Klika³am juz wiele razy na wspomnian¹ funkcjê, ale i tak muszê zawsze powtarzaÌ ten sam rytua³. Czy naprawdê nie da siê tego obejœÌ?
Ja mam na takie cos zawsze ten sam sposób: zaloguj siê i wrzuÌ stronke do ulubionych, powinna Ci siê od tego czasu otwierac zawsze juz z zalogowaniem. U mnie i u innych osób, któe mia³y problemy z automatycznym logowaniem ten sposób sie sprawdzi³. A jak nie dzia³a- to nie wiem co poradziÌ Ci dalej...Mandi pisze:Mam pytanie, które kiedyœ ju¿ zada³am, ale nie uzyska³am satysfakcjonujacej odpowiedzi. Otó¿ istnieje opcja automatycznego logowania siê za ka¿dym razem gdy wchodzi sie na tê stronê tak by nie trzeba by³o wklepywaÌ has³a. Klika³am juz wiele razy na wspomnian¹ funkcjê, ale i tak muszê zawsze powtarzaÌ ten sam rytua³. Czy naprawdê nie da siê tego obejœÌ?
WÂłaÂśnie o to chodzi, Âże mam tĂŞ stronĂŞ dodanÂą do ulubionych a i tak muszĂŞ wklepywaĂŚ hasÂła.nika pisze:Ja mam na takie cos zawsze ten sam sposĂłb: zaloguj siĂŞ i wrzuĂŚ stronke do ulubionych, powinna Ci siĂŞ od tego czasu otwierac zawsze juz z zalogowaniem. U mnie i u innych osĂłb, ktĂłe miaÂły problemy z automatycznym logowaniem ten sposĂłb sie sprawdziÂł. A jak nie dziaÂła- to nie wiem co poradziĂŚ Ci dalej...

Czy ja mogê prosiÌ Administratora aby zmieni³ w Panelu Administracyjnym mo¿liwoœÌ wklejania avatarów o maksymalnej wielkoœci 300 x 150 ??
Zapraszam :]
http://www.samw.mojeforum.net
http://www.samw.mojeforum.net