W soboty o 21:45 sÂą filmy czesto powtarzane wiĂŞc tam mĂłgÂłby byĂŚ ten program, ale dobrze wiemy, Âże nie bĂŞdzie. :] To jest czas dla filmĂłw jednak. Poza tym wczeÂśniej teÂż musi byĂŚ coÂś ciekawego do oglÂądania. Ja siĂŞ cieszĂŞ, Âże TVN zainwestowaÂł w weekendy przed "Faktami". No coÂż, ale wszystkim siĂŞ nie dogodzi...
A ja myÂślĂŞ, Âże za rok jeszcze zobaczymy "Taniec z gwiazdami".
Niech to DNo jakim jest Taniec z Gwiazdami jak najprĂŞdzej wypadnie z ramĂłwki TVN, a...Dwururka bĂŞdzie ÂświĂŞciĂŚ triumfy
I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
TrochĂŞ nudne i gÂłupie jest to, Âże wszĂŞdzie anty-moher gadasz jakie "Taniec z gwiazdami" to dno itp. MoÂże wreÂście zmienisz pÂłytĂŞ? :?
Szkoda, Âże przesunĂŞli datĂŞ premiery. Mam nadziejĂŞ, Âże tylko o tydzieĂą. :rydzyk: No ale po tym co napisaÂł "Super Express" zaczynam siĂŞ baĂŚ. Jak Szczuka siĂŞ nie zmieni to moÂże to nie wypaliĂŚ. :?
Przypominam, ¿e mamy WolnoœÌ S³owa i mogê sobie mówiÌ co chcê na Taniec z Gwiazdami
Rozumiem, Âże to moÂże byĂŚ dla kogoÂś nudne, ale naprawde to mnie draÂżni i nie mogĂŞ byĂŚ obojĂŞtna wobec tego!
Tyle o tzg, a teraz o Dwururce - juÂż nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ kiedy wystartuje!!!
Ciekawe, jak Kazia sobie poradzi w roli prowadzÂącej talk-show.
I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
Ale czy ja Ci zabraniam mieĂŚ wÂłasne zdanie? Nie, ale napisaÂłem, Âże denerwuje mnie to, Âże w kaÂżdy wÂątku gdzie tylko dodasz posta dopisujesz coÂś na "Taniec z gwiazdami". :?
Co do Kazi to myÂślĂŞ, Âże ona sobie nie poradzi. Jak jeszcze ma takie akcje jak to napisaÂł "Super Express".
Ptr15 pisze:To jak wkoĂącu bĂŞdzie z tÂą "DwururkÂą"? OdwaÂłali ostatnio dzisiejszÂą premierĂŞ wiĂŞc moÂże za tydzieĂą juÂż ten program?
Podobno zastanawiaja siĂŞ czy w ogĂłle nie wstrzymaĂŚ Dwururki ze wzglĂŞdu na rzekome fochy Szczuki i sÂłabÂą frekwencjĂŞ podczas prĂłb czy coÂś w tym stylu. PrzeczytaÂłam o tym w Tele Tygodniu.
wkurza mnie ju¿ TVN z t¹ "Dwururk¹".ci¹gle zmieniaj¹ i zmieniaj¹,a¿ w koùcu stracê czujnoœÌ i sobotê po prostu zignoruje,myœl¹c:skoro wczeœniej nie puœcili,to teraz te¿ nie.ju¿ bym wola³,¿eby TVN puœci³o '2rurkê'za miesi¹c,ale NAPEWNO,a nie tyle motaÌ w programie
anty-moher pisze:Przypominam, ¿e mamy WolnoœÌ S³owa i mogê sobie mówiÌ co chcê na Taniec z Gwiazdami
Owszem-mamy! wiĂŞc TzG jest 'beee' bez Anny Marii Wiktorii.....
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...