[TVN] Szymon Majewski Show
Moderator: Łukasz
RwT
No, niestety, dziesiejsze "Rozmowy w tÂłoku" bardzo sÂłabe. To byÂł jednak Kalisz, a szkoda, bo wlaÂściwie bardziej przypominaÂł KamiĂąskiego. Zreszta wyraÂźnie nie mieli pomysÂłu na tĂŞ postaĂŚ, jedynie, ze sie poci.
caÂła reszta teÂż gorzej niÂż zwykle, wszystko zbyt dosÂłowne
caÂła reszta teÂż gorzej niÂż zwykle, wszystko zbyt dosÂłowne

Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
Poza paroma elementami program staje siĂŞ - moim zdaniem - coraz gorszy!
¯arty g³upsze, nie œmieszne ze smukiem wspominam II edycjê programu gdzie by³o wiêcej rzeczy... Gdyby nie "Rozmowy w t³oku" to by na prawdê nie by³o co w tym programie ogladaÌ. Ogl¹dalnoœÌ mówi sama za siebie - poni¿ej 3 mln i spada. SMS to nie jest to co kiedyœ.
ÂŻeby nie byÂło, Âże wszysto jest zÂłe to mogĂŞ napisaĂŚ, Âże zaskoczyÂł mnie Szymon pokazujÂąc sie nago od tyÂłu.
Dobre teÂż kolejne SNN - chyba to juz bedzie staÂły punkt programu.
Gawryluk dobre.
I szkoda, Âże na koĂącu juÂż nie ma takich fajnych filmikĂłw zapowiadanych wczesniej np. "Kot Leonarda" jak to byÂło wczeÂśniej. Zamiast tego tablica i dopisywanie...

ÂŻeby nie byÂło, Âże wszysto jest zÂłe to mogĂŞ napisaĂŚ, Âże zaskoczyÂł mnie Szymon pokazujÂąc sie nago od tyÂłu.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Szymon Show by³ lepszy w zesz³ym tyg.,ale ten te¿ niczego sobie.³¹czenie z Sex Kolanko pierwszorzêdne.czekam na interpretacje kolejnych reporterów :devil: Mo¿e by tak Kolendê-Zalesk¹ :devil:
Krawczyk i Daniec,gdyby nie prowadz¹cy to nudnawo by by³o,pomimo,¿e Daniec to komik.parodiowa³ na ¿ywo Senyszyn,ale nie wysz³o mu stanowczo :/ Wiedzia³em,¿e odpowiedŸ bêdzie brzmia³a OCHUI,bo to by³o juz dawno w 'Szkle Kontaktowym'.z reszt¹ prof.Snszn wygra³a g³ówn¹ nagrodê szk³a - lustro najœmieszniejszego polityka i uplasowa³a siê z konkretn¹ przewag¹ g³osów :devil:
Podoba³ mi siê '¿enuj¹cy dowcip prowadz¹cego'.¿enuj¹cy,ale b³yskotliwy,fonetyczna gra s³ów,nawet Krawczyk zab³ysn¹³ swoim niemieckim
Szkoda,Âże w romowach w tÂłoku tak maÂło Szczuki,w sumie nie wiem po co jÂą wykorzystali,skoro jej wystĂŞp byÂł Âśladowy...
Dobrze,¿e pojawiaj¹ siê nowe twarze,nie przyjê³y siê jak twarze Leppera czy Beger,ale dobrze,¿e szukaj¹ sobie miejsca.Kalisz na ¿ywo jest lepszy ni¿ ten wczoraj sparodiowany.Kamiùski i Kalisz mo¿e posiadaj¹ podobieùstwa w wygl¹dzie zewnêtrznym,ale ich zachowanie,sposób mówienia i bycia sporo siê ró¿ni¹.Kalisz umie powiedzieÌ coœ œmiesznego,a Kamiùski to buc.
CHOJARSKA byÂła the best!Ta aktorka gra Gronkiewicz i ZytĂŞ.Rydzyka chyba nawet teÂż :mhm: ona jest fenomenalna!!Najlepsza postaĂŚ w poniedziaÂłkowym programie SMShow
Krawczyk i Daniec,gdyby nie prowadz¹cy to nudnawo by by³o,pomimo,¿e Daniec to komik.parodiowa³ na ¿ywo Senyszyn,ale nie wysz³o mu stanowczo :/ Wiedzia³em,¿e odpowiedŸ bêdzie brzmia³a OCHUI,bo to by³o juz dawno w 'Szkle Kontaktowym'.z reszt¹ prof.Snszn wygra³a g³ówn¹ nagrodê szk³a - lustro najœmieszniejszego polityka i uplasowa³a siê z konkretn¹ przewag¹ g³osów :devil:
Podoba³ mi siê '¿enuj¹cy dowcip prowadz¹cego'.¿enuj¹cy,ale b³yskotliwy,fonetyczna gra s³ów,nawet Krawczyk zab³ysn¹³ swoim niemieckim

Szkoda,Âże w romowach w tÂłoku tak maÂło Szczuki,w sumie nie wiem po co jÂą wykorzystali,skoro jej wystĂŞp byÂł Âśladowy...
Dobrze,¿e pojawiaj¹ siê nowe twarze,nie przyjê³y siê jak twarze Leppera czy Beger,ale dobrze,¿e szukaj¹ sobie miejsca.Kalisz na ¿ywo jest lepszy ni¿ ten wczoraj sparodiowany.Kamiùski i Kalisz mo¿e posiadaj¹ podobieùstwa w wygl¹dzie zewnêtrznym,ale ich zachowanie,sposób mówienia i bycia sporo siê ró¿ni¹.Kalisz umie powiedzieÌ coœ œmiesznego,a Kamiùski to buc.
CHOJARSKA byÂła the best!Ta aktorka gra Gronkiewicz i ZytĂŞ.Rydzyka chyba nawet teÂż :mhm: ona jest fenomenalna!!Najlepsza postaĂŚ w poniedziaÂłkowym programie SMShow

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Wczorajszy odcinek znĂłw fajny - widzac juz ze chyba SNN bedzie juz zawsze. goÂście Âśredniawi szczegĂłlnie krawczyk bo Danic niczego sobie
Rozmowy jak zawsze fajne - maÂło szczuki i kalisza ( ktĂłry sie tylko pociÂł )
Prawi i sprawiedliwi tez fajniusi - szczegĂłlnie misja Lary :devil:
P.S. w nasteppnym odcinku bedzie Magdalena Cielecka i "sensualny" BoguÂś - moÂże chodzi o Linde..

Rozmowy jak zawsze fajne - maÂło szczuki i kalisza ( ktĂłry sie tylko pociÂł )
Prawi i sprawiedliwi tez fajniusi - szczegĂłlnie misja Lary :devil:
P.S. w nasteppnym odcinku bedzie Magdalena Cielecka i "sensualny" BoguÂś - moÂże chodzi o Linde..