Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Ostatni piÂątek byÂł zajefajny.
:tanczy: Najpierw uda³o mi siê pomyœlnie za³atwiÌ pewn¹ sprawê a gdy wróci³a do domu i w³¹czy³am telewizjê to ujrza³am sk³adn¹ i rzeczow¹ relacjê Joasi. :brawa: Szkoda, ¿e ostatnio wystêpuje tylko w jednej roli.
CzyÂżby tamte dyzury prezenterskie byÂły tylko wakacyjnymi zastĂŞpstwami za koleÂżanki i kolegĂłw? 

-
- Fan Forum
WrĂŞcz przeciwnie!!!CzyÂżby tamte dyzury prezenterskie byÂły tylko wakacyjnymi zastĂŞpstwami za koleÂżanki i kolegĂłw?
Nikt z fanĂłw nie odnotowaÂł zeszÂło-sobotniego dyÂżuru Joasi?

nie wiem, czy dobrze pamiêtam, ale najpierw pojawi³a siê w tvn24 w paœmie, w którym wespó³ z prowadz¹cym serwisy przegl¹daj¹ prasê krajow¹, a w miêdzyczasie :spiewa: prowadzi³a serwisy w ddtvn!!!

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
... ostatnie chwile na forum?
nonnoo Krynia w DDtvn,to znaczy,Âże widzowie TVN mogli jÂą podziwiaĂŚ i napewno zacznÂą oglÂądaĂŚ TVN24
trafny wybĂłr
rÂączki siĂŞ trzĂŞsÂły,siak sÂłodko
gdybym wiedziaÂł,to trzymaÂłbym za niÂą kciuki,Âżeby gazety jej nie pospadaÂły,ale z tego co napisaÂłeÂś to daÂła radĂŞ.jej gÂłos jest wielkim atutem.napewno jej pomĂłgÂł dostaĂŚ siĂŞ do TVN24.uprawia nim sztukĂŞ,ktĂłra rzeÂźbi uszy :szalony: on mi juÂż nie przeszkadza i mogĂŞ go rozpoznaĂŚ,szczegĂłlnie na jakiejÂś konferencji,kiedy Krynia zadaje pytanie,a wtedy wszelkie inne reporterskie pojĂŞkiwania nie majÂą szans
Krynia na czarno :devil: caps thx to aero
czy ten golf czasem nie przeÂśwituje? :mhm: :devil:
ps.jestem fanem tylko 1 osoby na Âświecie!co nie znaczy,Âże nie lubiĂŞ pewnych reporterek

rÂączki siĂŞ trzĂŞsÂły,siak sÂłodko

Krynia na czarno :devil: caps thx to aero

czy ten golf czasem nie przeÂśwituje? :mhm: :devil:
ps.jestem fanem tylko 1 osoby na Âświecie!co nie znaczy,Âże nie lubiĂŞ pewnych reporterek

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Dzisiaj Joasia miaÂła relacjĂŞ bodajÂże nt koalicji rzÂądowej, ale nie dam za to gÂłowy. W kaÂżdym bÂądÂź razie zapamiĂŞtaÂłam, iÂż przedstawiÂła material w sposĂłb profesjonalny bez zajÂąkniĂŞcia. :brawa: Ciekawe kiedy znĂłw pojawi siĂŞ w roli prezenterki, najlepiej w parze z kimÂś z mĂŞskiego grona.

bo Krynia to pierwsza liga
wczoraj byÂła w Szkle Kontaktowym.Miecugow mĂłwiÂł o niej per Joasia
W trakcie przygotowywania do ³¹czenia,ona skupiona i zapatrzona w kartkê,Pawlak z ty³u przechodzi i mówi:'Faceci maj¹ u pani przechlapane,bo pani wszystkiego wymaga od razu'
A ona bidulka wystraszona Âśle wymowne spojrzenie kamerze.
to byÂło super super super :tanczy: :tanczy: :szalony:

wczoraj byÂła w Szkle Kontaktowym.Miecugow mĂłwiÂł o niej per Joasia

A ona bidulka wystraszona Âśle wymowne spojrzenie kamerze.
to byÂło super super super :tanczy: :tanczy: :szalony:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Podpisuje sie pod stwierdzeniem aveo :"Krynia to pierwsza liga" !!
Wczoraj pó¿no w nocy wróci³am z urodzin mojej kole¿anki do domu, i w³¹czy³am sobie jeszcze przed zaœnieciêm tvn24
a tam przedstawienie pod tytuÂłem "Wielka kompromitacja PiS" (podziĂŞkowania dla "Teraz My"
) a ca³¹ serwisow¹ orkiestr¹ dyrygowa³a nasza kochana Krynia, ludzie to¿ pod t¹ os³on¹ nocy marnuje sie nam wielki talent, z jak¹ perfekcja ona relacjonowa³a wszystkie szczegó³y dotycz¹ce afery, konferencje, wypowiedzi, ba! jeszcze rozmawia³a z samym Lipiùskim- jednym z bohaterów afery, rozmawia³a jak wytrawny z d³ugoletnim sta¿em dziennikarz, bez zaj¹kniêcia, a z jak¹ dyplomacj¹, a trzeba dodaÌ, za rozmowa do najmilszych dla tego¿ Pana nie nale¿a³a! Co prawda w okolicach godziny 3 w nocy oczka Joasi zaczê³y jakby siê zmniejszaÌ od nadmiaru wczorajszych emocji i zmêczenia, ale nadal dzielnie relacjonowa³a gor¹ce wydarzenia wczorajszego dnia.
P.S. S³owa uznania jeszcze dla tego reportera sejmowego (zapomnia³am nazwiska), z którym Joasia sie ³¹czy³a co rusz w nocy-tez siê ch³opak spisa³ na medal
Wczoraj pó¿no w nocy wróci³am z urodzin mojej kole¿anki do domu, i w³¹czy³am sobie jeszcze przed zaœnieciêm tvn24

P.S. S³owa uznania jeszcze dla tego reportera sejmowego (zapomnia³am nazwiska), z którym Joasia sie ³¹czy³a co rusz w nocy-tez siê ch³opak spisa³ na medal
WOW!!! Joasia zarĂłwno wczoraj jak i dzisiaj spisaÂła siĂŞ znakomicie w obydwu rolach. Ten jej prezenterski popis byÂł cudowny. :tanczy: ZachowaÂła siĂŞ jak rasowa dziennikarka. :brawa: Po prostu BOSKA KRYĂSKA! :tanczy: :brawa: RoÂśnie nam godna nastĂŞpczyni Pochanke. :tanczy: Tylko one dwie, no i jeszcze tylko Anita, nadajÂą siĂŞ do relacjonowania wydarzeĂą na Âżywo. Wczoraj Joasia powaliÂła mnie na kolana swoim profesjonalizmem. W ogĂłle nie spodziewaÂłam siĂŞ aÂż takiego wybuchu talentu.
Trzeba zacz¹Ì lobbowaÌ aby dosta³a Wiktora 2007 w kategorii najlepszy debiut.
Ale tak na powaÂżnie to ona NAPRAWDĂ zasÂługuje na tĂŞ nagrodĂŞ!
Joasia potwierdza tezĂŞ, Âże uroda i talent idÂą ze sobÂą w parze!
:brawa: Wkurzy³o mnie to jak jeden z rozmówców, bodaj¿e Lipiùski, usi³owa³ napaœÌ s³ownie nasz¹ bohaterkê, ale ta na szczêœcie dzielnie odpiera³a zarzuty i to z jakim taktem. :brawa:

Ostatnio zmieniony środa 27 wrz 2006, 22:16 przez Mandi, łącznie zmieniany 2 razy.
fajny post widmo wyszedÂł...
w ka¿dym razie,napisa³em,¿e to nie by³y TYLKO rozmowy z goœÌmi,ale rozmowy na poziomie HIGH QUALITY,i to jeszcze z Lipiùskim!Krynia doskonale poradzi³a sobie z tematem,podtrzymuj¹c emocjonalnoœÌ wydarzenia,doskonale puentuj¹c z wielu Ÿróde³.Rewelka! :brawa: Powierzyli to zadanie Kryni,której ono nie przeros³o.Z takim kalibrem dziennikarskim spokojnie mo¿e mieÌ ju¿ do czynienia
hehe nika,no o 3 Krynia byÂła juÂż nieÂźle zmordowana
w ka¿dym razie,napisa³em,¿e to nie by³y TYLKO rozmowy z goœÌmi,ale rozmowy na poziomie HIGH QUALITY,i to jeszcze z Lipiùskim!Krynia doskonale poradzi³a sobie z tematem,podtrzymuj¹c emocjonalnoœÌ wydarzenia,doskonale puentuj¹c z wielu Ÿróde³.Rewelka! :brawa: Powierzyli to zadanie Kryni,której ono nie przeros³o.Z takim kalibrem dziennikarskim spokojnie mo¿e mieÌ ju¿ do czynienia

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Ona i tak w porĂłwnaniu ze mnÂą wyglÂądaÂła jak krĂłlowa serwisu (byle nie do kawy)aveo pisze:
ja po tej 3 w nocy wyglÂądaÂłam jak zmordowany pies....zasnĂŞÂłam ok 3.30 i wstaÂłam ok 7.30 , ale juz Asi nie byÂło, ciekawe czy poszÂła w kimono, czy ÂśledziÂła z ciekawoÂściÂą ciÂąg dalszy afery

Krynia ma talent,jest niezÂła! :brawa: Ale aÂła,tylko nie Pochanke!NastĂŞpczyniÂą Pochanke mogÂłaby byĂŚ w sensie zastÂąpienia jej w Faktach :devil:Mandi pisze:RoÂśnie nam godna nastĂŞpczyni Pochanke. :tanczy:

a ktĂłra z was dzierÂży koronĂŞ?nika pisze:Ona i tak w porĂłwnaniu ze mnÂą wyglÂądaÂła jak krĂłlowa serwisu

[ Dodano: Czw Wrz 28, 2006 11:40 pm ]
tutaj ubraÂła siĂŞ ostatnio tak,Âże kostium zlewa jej siĂŞ ze skĂłrÂą,to chyba tak specjalnie dla sejmu incognito,dla niepoznaki

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Fan Forum
..ja widzĂŞ dwie Joanny KryĂąskie 
..nie
..nie mam halucynacji
..jedna Joanna to jest ta reporterka - ÂżywioÂłowa w mowie 'wysoko-tonowa'
..druga to jest Joanna prezenterka - stonowana w mowie 'nieÂżej-tonowa'