Wybory Miss World 2006 w Polsce!

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Ale to wejÂście Porkopa byÂło tylko na TVP2 w tym czasie Âświat oglÂądaÂł jakiÂś tam wystĂŞp...( tak to przynajmniej wyglÂądaÂło).

A co do lektora to rzeczywiÂście masakryczny - tÂłumaczyc nie umiaÂł - miotaÂł siĂŞ ...

[ Dodano: Nie PaÂź 01, 2006 11:56 am ]
:arrow: TU jest fragment i na poczÂątku widaĂŚ tÂą okropna grafike - mi ona przypomina troche kalejdoskop w tvn24 :?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Greg Haus pisze:Ale to wejÂście Porkopa byÂło tylko na TVP2 w tym czasie Âświat oglÂądaÂł jakiÂś tam wystĂŞp...( tak to przynajmniej wyglÂądaÂło).
PrzecieÂż wiem.
Ale to co szÂło w PolskĂŞ byÂło jeszcze gorsze. Mam tu na myÂśli wejÂścia Prokopa i tej kobitki...
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Przepraszam nie zaÂłwazyÂłem - co nie zmienia faktu Âże to byÂło tragiczne :neutral:
piotr3965
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotr3965 »

Miss World w Polsce ponizej krytyki w sali kongresowej klapa totalna czy gdzie to tam byÂło dno i tyle skomentuje to powinnna byc ogromna sala z piĂŞknymi ozdobnikami prowadzÂący na miare swiatowa a tu torbicka wyszÂła co wszystko prowadzi wogole mi sie nie podobalo jeden + tego wszystkiego to ze widziaÂłem je na zywo
Nogi Nogi roztańczone tańczą tańczą jak szalone kto je ma? Właśnie ja Kinga Rusin
ODPOWIEDZ