SÂłyszaÂłaÂś moÂże w Kraku gdzieÂś AniĂŞ Jot.?

Moderator: Łukasz
Jest wra¿liw¹ osóbk¹,dobrze w takim razie,¿e nie zagl¹da i dobrze,¿e ma œwiadomoœÌ,¿e pozytywy s¹ najwa¿niejsze!Brygida Grysiak w wywiadzie A.I.W.L.I.S pisze: Z moich nieoficjalnych informacji wynika, ¿e przejmuje siê Pani krytyk¹ z for dyskusyjnych...Dlaczego? Przecie¿ od tego mo¿na zwariowaÌ - jedna osoba napisze, ¿e mia³a Pani z³¹ fryzurê, druga, ¿e wygl¹da³a Pani
Âświetnie... i jak tu to pogodziĂŚ?
Na fora juÂż nie zaglÂądam. Szef mi zabroniÂłWie Pani, ja ceniĂŞ krytykĂŞ.
Tak¹, która czemuœ s³u¿y, która jest konstruktywna. Przejmujê siê i boli mnie krytyka, której jedynym celem jest upokorzenie drugiego cz³owieka. Zwykle dotyczy kwestii pozamerytorycznych. Mnie po prostu trudno zrozumieÌ, ¿e ludzie znajduj¹ przyjemnoœÌ w obra¿aniu innych. Ale nie mogê i nie chcê byÌ niesprawiedliwa. Wiem, ¿e tych dobrych
sygna³ów i dobrych komentarzy pod moim adresem jest w sieci znacznie wiêcej.
.......uwielbiam rosyjsk¹ literaturê,niesamowite,¿e lubi 'Idiotê'.Dostojewski jest ciê¿ki do rozgryzienia,a mi ciê¿ko rozgryŸÌ dlaczego wybra³a akurat jego..Dlatego myœlê,¿e Brygida jest skomplikowan¹ charakterologicznie zagadk¹,ma siln¹ osobowoœÌ,piêkn¹ duszê i iœcie dziennikarskie serceBrygida Grysiak w wywiadzie A.I.W.L.I.S pisze: - Jaka jest Pani ulubiona ksi¹zka?
"Idiota" Fiodora Dostojewskiego - mroczna, ale przejmuj¹ca przypowieœÌ o dobrym cz³owieku, który wierzy, ¿e piêkno zbawia œwiat. ChoÌ œwiat nie daje mu ku temu ¿adnych podstaw.
Aveo, jak Ty mi samoocene podnosiszaveo pisze::jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
:brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: Wywiad WyÂśmienity! :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: A.I.W.L.I.S RespectTym razem nie trzeba mnie bĂŞdzie reanimowaĂŚ,ale rĂłwnieÂż piĂŞknie dziĂŞkujĂŞ : *
![]()
Wie,bo ma klasĂŞ!a moÂże to ona stanie siĂŞ autorytetem przyszÂłych pokoleĂą prezenterĂłw...Roxo pisze:KapuÂściĂąski, Dostojewski... Brygida Grysiak wie co dobre
myÂślisz,Âże by siĂŞ zgodziÂła :devil: :devil: szkoda,Âże tej minimalnej chwili czasu zabrakÂłoxeL pisze:Jakbym mial jeszcze chwile to bym jej powiedzial ze jestem z CKM'u i zrobiÂł sesje:D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości