:o Pan frustrat-prowokator, usiÂłujÂący innym wmĂłwiĂŚ frustracjĂŞ i desperacjĂŞ, powrĂłciÂł

Chrzanisz jak potÂłuczony ... chciaÂłbym Ci napisaĂŚ, ale nie wypada :rozglada: GÂłowĂŞ bym Ci rozbiÂł najchĂŞtniej za takie pisanie - ale nie zwykÂłem uÂżywaĂŚ argumentĂłw siÂły! ChoĂŚ rĂŞce rwÂą siĂŞ do walki, kiedy wiem doskonale, Âże z takimi jak Ty o dyskusji mowy byĂŚ nie moÂże
Nie ukrywam, Âże o mdÂłoÂści przyprawia mnie Twoje pojawienie siĂŞ :hyh:
WÂłaÂściwie to nie samo Twoje pojawienie, tylko Twoja czcza pisanina :hyh:
ChoĂŚ Twoim sÂłowom daĂŚ wiarĂŞ moÂże jedynie ten, ktĂłry nie ma dostĂŞpu do tvn24 albo ten, ktĂłry z innego powodu nie widziaÂł owocĂłw pracy ust, umysÂłu, intelektu i rÂąk Agaty (no i Marty), to i tak napastliwym i nikczemnym tonem Twojej wypowiedzi wyrzÂądzasz jednak dwĂłm wspaniaÂłym dziennikarkom przeogromnÂą krzywdĂŞ
Taaaa, wydaje Ci siĂŞ - SamozwaĂączy MĂŞdrcu, Âże wstrĂŞtne te czasy - mizerne to ich wyksztaÂłcenie, wiedza zdobyta na studiach, to juÂż widaĂŚ po relacjach i sposobie zachowania, a Ty biedaczysko, czÂłek zapewne na 19 kierunkach ksztaÂłcony stoisz z boku i musisz oglÂądaĂŚ to w telewizji :devil:
PodÂły masz czÂłeku charakterek

PodÂły prowokator ... myÂślĂŞ, Âże z przekory raczej niÂż z przekonania

Chyba nikt z dziennikarskiego œwiata (tu: tvn24) nie robi na Tobie wra¿enia? Jakoœ nie widaÌ zachwalaj¹cych innych dziennikarzy komentarzy :> Tylko jakimœ dziwnym sposobem uwzi¹³eœ siê na dziewczyny z Poznania (choÌ przy swojej rozleg³ej wiedzy powinieneœ wiedzieÌ, ¿e Marta jest z Gorzowa) :> Có¿ Ci one z³ego zrobi³y, czym tak naprawdê podpad³y :>
"[...]CzÂłowieku [...] co paszczÂą tygrysa
MÂścisz siĂŞ nad wroga nienawistnÂą gÂłowÂą,
Powiedz mi, jakie masz zemsty powody,
A ja ci mojÂą odpÂłacĂŞ wymowÂą
KiedyÂś pomiĂŞdzy ziemskimi narody,
JeÂśli miĂŞ Pan BĂłg Âżywcem stÂąd wydÂźwignie.
A jĂŞzyk w ustach moich nie zastygnie".
JuÂż na sam koniec

Wydaje Ci siê, ¿e cwaniakujesz, ale rzeczywistoœÌ jest taka, ¿e ma³o wiarygodny jesteœ - na forum jesteœ darmozjadem maj¹cym prawie puste konto, a gêbê dla odmiany pe³n¹ frazesów, które, dla jakichœ tam Tobie tylko znanych potrzeb, wyjawiasz publicznie

Obawiam siĂŞ, Âże poza TobÂą, nikt tak wielce nie ceni sobie Twojej wÂątpliwej erudycji.