To chyba z przedszkolakami rozmawiasz.TrochĂŞ bywam w Europie i z przeciĂŞtnymi ludÂźmi z ktĂłrymi rozmawiam mĂłj wniosek jest taki, Âże w wiĂŞkszoÂści przypadkĂłw maÂło kto wie gdzie Polska leÂży

Moderator: Łukasz
nie, raczej z szarymi ludÂźmi ...Marcin pisze:To chyba z przedszkolakami rozmawiasz.TrochĂŞ bywam w Europie i z przeciĂŞtnymi ludÂźmi z ktĂłrymi rozmawiam mĂłj wniosek jest taki, Âże w wiĂŞkszoÂści przypadkĂłw maÂło kto wie gdzie Polska leÂży![]()
Ja tez bywam w Europie byÂłem w Hiszpani, Andorze, Monako, Francji, WÂłoszech, Niemczech, Czechach , SÂłowacji, SÂłoweni, Chorwacji, BÂługarii, na WĂŞgrzech , w Szwecji i kilku krajach afrykaĂąskich i azjatyckich i wszyscy wiedzÂą gdzie jest PolskaTrochĂŞ bywam w Europie i z przeciĂŞtnymi ludÂźmi z ktĂłrymi rozmawiam mĂłj wniosek jest taki, Âże w wiĂŞkszoÂści przypadkĂłw maÂło kto wie gdzie Polska leÂży
o jakim uk³adzie mówisz ?salladyn pisze:po czwarte: nale¿ê do uk³adu
Akurat te s³owa powiedzia³ dzisiejszy goœÌ skanera politycznegosalladyn pisze: po szóste: gratulujê wiedzy, na pewno dziennikowi Le Figaro zale¿y na tym ¿eby PO dosz³a do w³adzy w Polsce
CieszyĂŚ nie, ale smuciĂŚ nie ma powodĂłwsalladyn pisze: po siĂłdme: cudownie Âże Âźle o nas mĂłwiÂą, rzeczywiÂście jest siĂŞ z czego cieszyĂŚ
Bo to raczej zaleÂży od Âśrodowiska w jakim zapuszczasz "sondĂŞ"Greg Haus pisze: Ja tez bywam w Europie byÂłem w Hiszpani, Andorze, Monako, Francji, WÂłoszech, Niemczech, Czechach , SÂłowacji, SÂłoweni, Chorwacji, BÂługarii, na WĂŞgrzech , w Szwecji i kilku krajach afrykaĂąskich i azjatyckich i wszyscy wiedzÂą gdzie jest Polska
Ca³oœÌ TUTelewizja Polska nie realizowa³a nagrania œrodowego orêdzia premiera Jaros³awa Kaczyùskiego. TVP 1 tylko wyemitowa³a gotowy materia³ dostarczony z Kancelarii Premiera.
TVP zaprotestowaÂła wczoraj przeciwko obarczaniu jej winÂą za jakoœÌ montaÂżu Âśrodowego orĂŞdzia premiera JarosÂława KaczyĂąskiego, wyemitowanego po g³ównych „WiadomoÂściach”. Jak informuje zespó³ rzecznika prasowego TVP, stacja ”otrzymaÂła taÂśmĂŞ z nagraniem orĂŞdzia premiera JarosÂława KaczyĂąskiego z Kancelarii Prezesa Rady MinistrĂłw”. ByÂła ona zmontowana w nietypowy sposĂłb, przemawiajÂącego premiera pokazywano z ró¿nych, czĂŞsto zmienianych ujĂŞĂŚ.
No ale Polska ziemniakiem stoi, jesteÂśmy potĂŞgÂą ziemniaczanÂą. :devil: To wiadomo nie od dziÂś.aveo pisze:Ja dodam,Âże na Sardynii wiedzÂą,Âże Polska ma "maÂłych kartofli".no wÂłaÂśnie,taka to reklama dla Polski
a ja do³o¿ê,¿e to wina równie¿ wyborców,którzy nie pofatygowali siê g³osowaÌ i teraz narzekaj¹... :/obie¿yœwiat pisze: ..za winnych nie uwa¿am tylko i wy³¹cznie polityków PiS..
..winnymi aktualnego stanu rzeczy sÂą wszyskie partie polityczne![]()
Masz mĂłj gÂłossalladyn pisze:
Ja jestem pod nickiem salladyn (wiem Âże was zaskoczyÂłem)
PPE-ED-Europejska Partia Ludowa - Europejscy DemokraciGreg Haus pisze:Z jakiej partii startujesz?? :devil:
MoÂże 'se' robiĂŚ referendum, a posÂłowie i tak majÂą to gdzieÂś ...rzyghul pisze:pojawila sie ciekawa strona www.nowereferendum.freehost.pl/ zachecam do odwiedzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości