Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

czy to moÂżliwe Âże ktoÂś Âżyczliwy doniĂłsÂł jej Âże posÂłaliÂśmy jej fotki z imprezy a jej to nie spodobaÂło siĂŞ :rozglada:
Oj :neutral: bardzo moÂżliwe, Âże mogÂło jej siĂŞ to nie spodobaĂŚ :spiewa: No, ale tak na dobrÂą sprawĂŞ, to mogÂła przynajmniej, przy nadarzajÂącej siĂŞ okazji, zbesztaĂŚ CiĂŞ mailowo :lol: Nie ma jak to dostÂąpiĂŚ zaszczytu zbesztania przez piĂŞknÂą kobietĂŞ 8)
No, ale fakt pozostaje faktem, Âże decyzja o odpisywaniu, bÂądÂź nie, naleÂży do Agatki :]

Ale z innego faktu, tego, iÂż posÂłaliÂśmy te 4 piĂŞkne fotki, wyniknĂŞÂło sporo dobrego, tzn. poczÂątkowo nic na to nie wskazywaÂło, wrĂŞcz przeciwnie, ale finaÂł byÂł sÂłodki ... :szalony:
Jakby na to nie patrzeÌ, z mojego punktu widzenia, nic z³ego w tym nie by³o, wrêcz przeciwnie :P ChoÌ teraz, z perspektywy czasu patrz¹c na to, wiem, ¿e, gdybym móg³ cofn¹Ì czas, nie pos³a³bym tych piêknych fotek, tylko trzyma³ je, w mo¿liwym stopniu, dla siebie :] Ale, co siê sta³o, to ... :/
nauczmy siĂŞ ÂżyĂŚ wspomnieniami
Taaaa :D I dodam jeszcze od siebie - wyobra¿enia :lol2: Nie pozostaje nic innego, jak po mêcz¹cym dniu w pracy, usi¹œÌ wygodnie w fotelu s¹cz¹c piwko i wyobra¿aj¹c sobie, jak wymarzona kobieta masuje Ci skronie ... :lol2: W obecnej sytuacji, oczywiœcie mam na myœli musuj¹ce dŸwiêki wydobywaj¹ce siê z telewizora :lol2:

Droga Panno Agato, œwiat³o dla moich oczu, drogowskazie dla moich stóp, melodio dla moich uszu, inspiracjo dla moich marzeù i dzia³aù - czas najwy¿szy wyjœÌ z ukrycia :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

amen :>
Black Jack '62 pisze:Droga Panno Agato
wy to macie szczĂŞÂście - Fani Agaty T.,Âże "panno","panno" :evil:

rzeczywiœcie musi nie byÌ d³uuugo Agaty,skoro nawet ja,nie-fan - lecz ciekawoœÌ ni¹ równie¿ znam ;) to zauwa¿y³em...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Poznikalismy bo chwilowo nie ma o czym pisaÌ- czyt.- nie ma Agaty!, ka¿dy ¿yje wspomnieniami :) i i czeka na pojawienie siê wielkiej nieobecnej. Chocia¿ zapewne forumowicze p³ci mêskiej bardziej prze¿ywaj¹ t¹ absencjê ni¿eli czêœÌ ¿eùska, prawda Funcky? :D A co do powy¿szych przypuszczeù, ¿e Agata mog³a siê obraziÌ o wystawienie fotek z imprezy, to osobiœcie uwa¿am, ¿e chyba siê za nie, nie obrazi³a, bo w koùcu po pierwsze one ju¿ przedtem by³y wystawione na widok publiczny na innej stronie, a po drugie wysz³a na nich tak przeœlicznie, jak tylko ka¿da kobieta marzy o tym, by zawsze na zdjêciach tak wychodziÌ :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

No ale niektĂłrzy majÂą wrĂŞcz ortodoksyjne podejÂście do ochrony Âżycia prywatnego i dobrze ;)
forumowicze p³ci mêskiej bardziej prze¿ywaj¹ t¹ absencjê ni¿eli czêœÌ ¿eùska, prawda Funcky
To prawda, nika :D My robimy wszystko, a czasem nic, ¿eby facetom zaprz¹tn¹Ì umys³y, a póŸniej na ró¿norakie sposoby testujemy ich wytrzyma³oœÌ :devil: Np. znikaj¹c z pola widzenia :devil:
w koĂącu po pierwsze one juÂż przedtem byÂły wystawione na widok publiczny na innej stronie
yhm..... yhm... no wÂłaÂśnie :D
wy to macie szczĂŞÂście - Fani Agaty T.,Âże "panno","panno"
AleÂż drogi aveo, wydaje mi siĂŞ, Âże ty jesteÂś w lepszej sytuacji :D Ciebie juÂż nic nie zaskoczy, a wyobraÂżasz sobie miny i reakcje chÂłopakĂłw, kiedy ni stÂąd ni zowÂąd Agata pojawi siĂŞ ze zmienionym, bÂądÂź dwuczÂłonowym nazwiskiem? :lol2: :lol2:
Wtedy bĂŞdÂą apele do admina, Âżeby na forum flagi do poÂłowy masztu na trzy dni opuÂściĂŚ :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:
forumowicze p³ci mêskiej bardziej prze¿ywaj¹ t¹ absencjê ni¿eli czêœÌ ¿eùska, prawda Funcky
To prawda, nika :D My robimy wszystko, a czasem nic, ¿eby facetom zaprz¹tn¹Ì umys³y, a póŸniej na ró¿norakie sposoby testujemy ich wytrzyma³oœÌ :devil: Np. znikaj¹c z pola widzenia :devil:
Gorzej to ju¿ tylko: widzieÌ, przebywaÌ, a nie móc nawet dotkn¹Ì :devil:
a wyobraÂżasz sobie miny i reakcje chÂłopakĂłw, kiedy ni stÂąd ni zowÂąd Agata pojawi siĂŞ ze zmienionym, bÂądÂź dwuczÂłonowym nazwiskiem?
Wtedy juÂż wszyscy bĂŞdÂą wiedzieli, jakie miaÂł nazwisko ten tajemniczy Black Jack :devil:

Pozdrawiam, tĂŞskniÂący forumowicz pÂłci mĂŞskiej :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze: No, ale tak na dobrÂą sprawĂŞ, to mogÂła przynajmniej, przy nadarzajÂącej siĂŞ okazji, zbesztaĂŚ CiĂŞ mailowo :lol: Nie ma jak to dostÂąpiĂŚ zaszczytu zbesztania przez piĂŞknÂą kobietĂŞ 8)
No, ale fakt pozostaje faktem, Âże decyzja o odpisywaniu, bÂądÂź nie, naleÂży do Agatki :]
..nie chodzi juÂż nawet o to Âże mi nie odpisaÂła .. ;(
..choĂŚ milczenie jest zabĂłjcze ;(
..po prostu nie mogĂŞ juÂż daĂŚ sobie rady ze ÂświadomoÂściÂą skrzywdzenia lub delikatniej -zrobienia czegoÂś wbrew osobie ktĂłra jest dla mnie tak waÂżna ;(
..nie wiem czy miaÂłem prawo posÂłaĂŚ te zdjĂŞcia czy go nie miaÂłem :(
..Âźle mi z tym jednak ;(
..pĂłki co nie bĂŞdĂŞ tu zaglÂądaÂł bo to miejsce mi tylko o moim strasznym czynie przypomina ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

To teraz daÂłeÂś mi do myÂślenia :neutral: ;(

Ca³¹ odpowiedzialnoœÌ za to co siê sta³o, biorê na siebie :] To ja przecie¿ by³em g³ównym inspiratorem posy³ania tych zdjêÌ na forum ...
ZachowaÂłem siĂŞ jak nieokrzesany gĂłrnik, ktĂłry dokopaÂł siĂŞ do ÂświecideÂłek i pobiegÂł rozgÂłaszaĂŚ o tym na powierzchniĂŞ, w tym przypadku padÂło na forum, nie majÂąc na uwadze tego, Âże najbardziej zainteresowanej, to moÂże siĂŞ nie spodobaĂŚ ...

Najpierw by³a wielka radoœÌ, a teraz œwiadomoœÌ, ¿e na moich barkach spoczywa ogromny ciê¿ar winy ...
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

nie mog³eœ post¹piÌ inaczej Black ujawniaj¹c te zdjêcia,przecie¿ to obowi¹zek fana-górnika.te zdjêcia nie narusza³y prywatnoœci Agaty,wrêcz przeciwnie,przecie¿ dobrowolnie siê fotografowa³a.Nie odpisuje,bo mo¿e ma jakiœ powód,który niekoniecznie wi¹¿e siê z tymi zdjêciami.obie¿yœwiat pisz¹c do niej,napewno napisa³ jasny,klarowny list,wyjaœniaj¹c sk¹d pochodz¹ te zdjêcia itd.Tak wiêc Agata jest uœwiadomiona jasnoœci¹ sytuacji i nie ma powodów do niepokoju.zwyczajnie nie wie co odpisaÌ,no bo jak mo¿na skomentowaÌ impreze.przecie¿ nie powie jak siê bawi³a,bo to osobista sprawa.rozumiem was,¿e najgorsze jest milczenie.ale milczenie to nie odpowiedŸ.do tego czasu jednak mo¿na oszaleÌ :( zobaczycie,¿e kiedy pojawi siê na wizji i siê uœmiechnie,sprawy siê ukszta³tuj¹.
nevermind...........................
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Dobra ch³opaki, otrz¹snijcie siê ju¿, bo dam po pysku, nie czas na zwieszanie ³ebków :devil: Teraz ju¿ za póŸno na rozmyœlanie, sta³o siê i koniec :] Agata widocznie odciê³a siê od nas - ciekawe czemu ;) , no có¿ nie ona jedna, Anita te¿ raczej nie przyk³ada wagi do kontaktu z widzem, choÌ czasem ma przeby³yski :devil: Ich wybór ;)
Poza tym nie mam czasu na pocieszanie smutasĂłw :/
Rozumiem, Âże tĂŞsknica za wystÂąpieniem telewizyjnym zrobiÂła swoje i to staje siĂŞ powoli nie do zniesienia :/ ale bÂądÂźmy dobrej myÂśli i peÂłni nadziei :lol2:

Sorry, moÂże bez sensu piszĂŞ, ale siĂŞ spieszĂŞ - hahaha ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Teraz mi siê przypomnia³o, co mi kiedyœ powiedzia³ (doradzaj¹c w pewnej emocjonalnej sprawie) mój doœwiadczony ¿yciowo dziadek :D Chodzi³o o milczenie ze strony kobiety (te¿ :D ): powinieneœ zrozumieÌ enigmatycznoœÌ powodów tego milczenia, bowiem to jest kobieta - fajnie brzmi, wiêc nie mo¿na dalej ju¿ polemizowaÌ, tylko oswoiÌ siê z tym faktem i koniec, kropka :D NauczyÌ siê ¿yÌ z t¹ œwiadomoœci¹, choÌ nie koniecznie siê z ni¹ zgadzaÌ :D

No, ale straciliÂśmy naszego forumowego capso-makera :/
Sorry, moÂże bez sensu piszĂŞ, ale siĂŞ spieszĂŞ
Muszê siê z Tob¹ na forum rozprawiÌ, bo wci¹¿ mi umykasz, ale Twoje szczêœcie :evil: Funcky :> co robi³aœ wczoraj do jasnej ... :xx: w czasie trwania raportu wieczornego?!!!!! Prosi³em Ciê, byœ ogl¹da³a!!! Dziœ kole¿anka mnie siê pyta: podoba³ Ci siê wczorajszy materia³? Ja oczy na ni¹ wyba³uszam: Jaki materia³? :shock:
Ile razy prosiÂłem CiĂŞ Funcky, byÂś oglÂądaÂła rw?!!!!!
MiaÂłem taaaaaakie przeczucie, Âże bĂŞdzie materiaÂł Agaty ... :evil:
Wiesz, co grozi za niedopeÂłnienie taaakich obowiÂązkĂłw?!!! Obrazek
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Info dla policji i poznaĂąskiego oddziaÂłu TVN24: na karteczce, w czwartej szufladzie biurka, sÂą personalia osoby, ktĂłra dokonaÂła na mnie mordu ....... :hahaha: :lol: :devil:
Ogl¹da³am raport :] ChoÌ mi siê nie chcia³o, ze wzglêdu na politykê :/ Cholera, musia³am siê zagapiÌ podczas prze³¹czania na inne kana³y - to rodzinne :devil:
Spoko cz³owieku chodz¹cy z g³ow¹ w chmurach :buzi: , sam mi doradza³eœ, ¿e z³oœÌ piêknoœci szkodzi :D
Nie widziaÂłeÂś karteczki z napisem: materiaÂł Agatki czeka....... :> Hmmm.... Kaskader pewnie jÂą poÂżarÂł - karteczkĂŞ mam nadziejĂŞ, a nie nagranie :devil:
wuj staszek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: wuj staszek »

a ja widziaÂłem materiaÂł...
policyjny...
ciekawy :)
gÂłos taki... kojÂący :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..intersujÂący ale krĂłtki ;(

..no dobra lÂżej mi trochĂŞ na sercu :lol2:
..sam nie wiem co jest grane ale znalazÂłem przed chwilÂą list od Agatki :jupi:
..leÂżaÂł w mojej skrzynce od wczorajszego wieczoru a ja nie byÂłem tego Âświadomy :szalony:
..nie obna¿ê kulis mailowych ale to nie jest tak jak myœlicie i wiem ¿e teraz rozumeim z tego wszystkiego jeszcze mniej ni¿ ¿ wczeœniej :szalony:
..byÂły jakieÂś problemy techniczne :roll:
..nie wiem czy ona wie o tych fotkach czy nie czy jest czy byÂła zÂła na nas nie wiem :!:
Agata widocznie odciĂŞÂła siĂŞ od nas - ciekawe czemu
..nieprawda :buzi: Funcky nieprawda :buzi:
..bardzo pokrzepiÂły mnie zwÂłaszcza ostatnie zdanie przypiszĂŞ je do aktualnej sytuacji, naszego dylematu i juÂż nie bĂŞdĂŞ oglÂądaÂł siĂŞ wstecz - do przodu pamiĂŞtajÂąc jednak przesÂłanie ostatnich doÂświadczeĂą .. Âżyciowych!
co do rocznicy to sama nie jestem w stanie poczÂątku odtworzyĂŚ. Tu nie ma czasu Âżeby oglÂądaĂŚ sie za siebie ;) Ale caÂła reszta wynagradza i brak czasu :)
..pĂłki co znĂłw cieszĂŞ siĂŞ Âżyciem :jupi:
..to byÂła co prawda odpowiedÂź na pytanie o dokÂładnÂą datĂŞ podjĂŞcia przez AgatkĂŞ pracy ale ja to odebraÂłem co najmniej na dwa sposoby :lol2:
MiaÂłem taaaaaakie przeczucie, Âże bĂŞdzie materiaÂł Agaty ...
..no i byÂł :jupi:
..nie pamiĂŞtam jednak dokÂładnie o czym - to z powodu tego przygnĂŞbiajÂącego roztargnienia :(
..wiem tylko Âże byÂło coÂś o radiowozach :rozglada:
..nie wiem czy przez Âłzy dobrze widziaÂłem ale raz chyba byÂło nawet widaĂŚ AgatkĂŞ :)
:arrow:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

MiaÂłeÂś maila w skrzynce od wczoraj?!!! Nie mogÂłeÂś o tym przynajmniej 3 godziny wczeÂśniej napisaĂŚ? :red: Ja jakiÂś czas temu przeprosinowego miala do Agatki wystosowaÂłem :red: WÂłaÂściwie, to myÂślĂŞ, Âże nawet teraz bym to zrobiÂł ponownie ... WÂłaÂściwie, to maÂło rozumiem z tego, co napisaÂłeÂś i z tego, co Tobie odpisaÂła Agatka :>
..nie wiem czy przez Âłzy dobrze widziaÂłem ale raz chyba byÂło nawet widaĂŚ AgatkĂŞ :)
Wspania³omyœlna :buzi: Nie tylko nam swój g³os i styl mówienia przypomnia³a, ale i o sekundow¹ ucztê dla oczu zadba³a, przemycaj¹c fragment swojego wspania³ego profilu - choÌ blask jej lœni¹cych w³osów nieco mnie oœlepi³ :) Chyba pierwszy raz widzia³em j¹ w jeans odzian¹ w pracy :lol2: By³o te¿ o ciê¿kim losie policjantów, który le¿y w rêkach pos³ów, o [wys³u¿onym (oj bardzo :lol: )] radiowozie Polonezie zast¹pionym nowiuteùkim radiowozem Fiatem Panda :lol2: Ciekawe, czy mia³ chocia¿ napêd na 4 ko³a :lol2:

Funcky - skarbie :buzi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

To scenariusz do filmu :> Tu by moÂżna serial krĂŞciĂŚ :lol:
W roli g³ównej oczywiœcie Agatta :D

Zjawiskowo dziÂś wyglÂądaÂła z chustÂą narzuconÂą na ramiona (chociaÂż bardzo wiele przysÂłaniaÂła) podczas rozmowy z kwiatem polskiego parlamentu, aferantkÂą taÂśmowÂą, maturzystkÂą '04, koÂściÂą koalicyjnej niezgody, kobietÂą, ktĂłra lubi jak koĂą owies, RenatÂą Beger :lol2:

Pytanie gdzie?
Na pewno w plenerze.
PoznaĂą to raczej nie byÂł.
Warszawa tym bardziej - posÂły.... posÂłowie majÂą freizeit :mhm:

Koledzy redakcyjni, w tym przypadku Kajdanowicz i Skórzyùski byli na tyle ³askawi, ¿e w swoich materia³ach, kolejno do Faktów g³ównych i magazynu 24h godziny, ukazali wdziêcznie rozbawion¹ Agattê podczas rozmowy z pos³ank¹ :D
ODPOWIEDZ