Te¿ jestem za powtórk¹, bo bez wzglêdu na zbyt póŸn¹ pore ogl¹da³am tylko do 23.30. To by³o bajeczne
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Mam dobr¹ wiadomoœÌ dla tych którzy nie widzieli, a bardzo by chcieli zobaczyÌ "Doino day 2005". TVN Siedem w poniedzia³ek powtórzy ten program o 14:25.
pawell pisze:Mam dobr¹ wiadomoœÌ dla tych którzy nie widzieli, a bardzo by chcieli zobaczyÌ "Doino day 2005". TVN Siedem w poniedzia³ek powtórzy ten program o 14:25.
Suuper - raz jeszcze to klockowe widowisko Szkoda, Âże emitujÂą to tak wczeÂśnie - nie wiem, czy nie bĂŞdĂŞ wtedy u rodzinki na obiedzie...
witam wszystkich!niewoiem czy ktos mnie jeszcze pamieta ale ja dawalam wam wiadomosci dotyczace budowania gdyz bylam jedna z budowniczych w tym projekcie.Bardzo sie ciesze ze tak wam sie podobalo!pozdrowki papa!:)
"Domino Day 2006" juÂż 17 listopada o 22:20 w TVN !!!
Biuro Reklamy TVN pisze:Dzieù domina (ang. Domino Day) to organizowane corocznie w listopadzie widowisko, podczas którego grupa osób z wielu krajów tworzy z kostek domina ró¿norodne konstrukcje. Celem jest pobicie rekordu iloœci kostek, które zostan¹ wykorzystane i przewrócone. Kulminacyjnym momentem tego widowiska jest efektowne, stopniowe burzenie konstrukcji. Podczas ostatniej próby bicia rekordu, 18 listopada 2005, przewróci³o siê dok³adnie 4.002.136 kostek.
w zeszÂłym roku tak siĂŞ na to na maxa nastawiÂłem,Âże siĂŞ zawiodÂłem.nuda.nie wszystko,ale wystarczajÂąco,aby wkluczyĂŚ inny program.Âświetnie siĂŞ to wszystko waliÂło,uwielbiam jak siĂŞ burzy domino :devil: :devil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Fajnie , Âże bedzie znĂłw w TVN szkoda tylko Âże znĂłw nie bedzie na Âżywo - pewnie jak rok temu bede ogladaÂł domino day na RTL'u :? - tam zacznie sie pewnie koÂło 20