Ciekawe jak 'zrobiÂą' FotygĂŞ :mhm: z tego wynika,Âże aktorka,ktĂłra gra Zycie wcieliÂła siĂŞ w jej postaĂŚ.tak przypuszczaÂłem,bo Beger i Doda trochĂŞ mi nie pasowaÂły
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Aldona jest super!gdyby teraz rozdawali nagrody ÂświrĂłw-byÂło coÂś takiego:wtedy wygraÂła Kwiatkowska Doda i Lepper no wiecie jak oni siĂŞ nazywajÂą -moim zdaniem Aldona rulezuje.Zyta jest genialna!Waltz rĂłwnieÂż,ale Zyta
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Ej, a kim jest ta caÂła Âżmija HerbuÂś?
Ona jest wogĂłle warta wziĂŞcia udziaÂłu w SMS?
I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
Daj sobie juÂż kobieto spokĂłj , na prawdĂŞ juÂż wszycy wiedzÂą co sÂądisz o TzG i osobach w nim wystĂŞpujÂących.
Edyta HerbuÂś jest prezenterkÂą MTV, ostatnio wystĂŞpuje teÂż w Na WspĂłlnej.
OprĂłcz tego jest tancerka w (czy tego chcesz czy nie ) najpopularniejszym show ostatnich lat- TaĂącu z Gwiazdami.
Nie pozdrawiam
michaek
P.S MoÂże nastĂŞpnym razem nie nazywaj kogoÂś z gĂłry zmijÂą, intelektualistko.
A ja chcê,¿eby wyst¹pi³a Maria Wiktoria Wa³êsa.by³a by ju¿ we wszystkich konkretnych programach TVN - najwa¿niejszy komplet i basta.
rozmowy w tÂłoku - megahicior :tanczy: :tanczy: Tusk nawet Âśmieszny,Doda i Snszn znakomite,szczegĂłlnie Snszn,ktĂłrej wszystkie txty byÂły udane.Ale Fotyga RuleZ!Ta szopa na gÂłowie,te zielone oko i motyw z tÂłumaczem.translatoryka show :brawa:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
A w nastĂŞpnum odcinku jakiÂś znany kucharz (pascal juÂż byÂł wiĂŞc moÂże MakÂłowicz) i poÂłudniowy owoc polskiej piosenki (nie wiem kto to moÂże byĂŚ).
bardzo znanego kucharza
i "poÂłudniowy owoc" polskiej piosenki
Zapraszamy w poniedziaÂłek:
23.10.2006 o godz. 21:30 w tvn
Kucharz to pewnie KuroĂą lub MakÂłowicz, a co do tego piosenkarza nie mam pojecia.
Mandaryna chyba, co nie?
Fotyga.... fantastyczna. Oddali idealnie charakter pani minister
Tekst na wejÂście: dzieĂą dobry, bonjour, cameron diaz :jupi:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
Maciejj pisze:Jutro jadĂŞ na nagranie, wiĂŞc relacje z programu zdam w czwartek. (Ciekawe czy znowu bĂŞdzie jakiÂś debiut. )
Maciejj Ty to juÂż tam jesteÂś chyba etatowym "panem z widowni" aÂż ci zazdroszczĂŞ..
A moÂże weÂż jakÂąs chorÂągiewkĂŞ i pomachaj Âładnie do kamery specjalnie dla forumowiczĂłw tvn.tivi a najlepiej to choragiewkĂŞ lub transparencik z napisem tvn.tivi.pl :tanczy: