Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack '62 pisze:DziĂŞkujĂŞ :) Bardzo Âładny caps :) Marynara prawie tak Âładna jak ta z dzisiejszego poradka :devil:
,,MineÂłyÂśmy'' siĂŞ dzisiaj z AnitÂą, wiĂŞc zapytam, o jakiej marynarze piszesz? :lol:
Na jutro rezerwujê wiêksz¹ iloœÌ uœmiechów :lol2:
To ja teÂż :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Otto
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Otto »

Witam wszystkich. :D JeÂżeli starzy bywalcy pozwolÂąto czasem cos napisze :D Na razie mam prosbĂŞ.Niech ktoÂś zaÂładuje capsy w dddddduuuuuuÂżyyyyyyyyymmmmm formacie :mhm: Marynarka byÂła Âśrednia ale ÂŁadnym kobietÂą nawet w brzydkich marynarkach jest Âładnie.Pozdrawiam.Otto :D
Niech będzie z Ciebie zacny człowiek,Lecz i zarazem dobry......
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Hej, witaj u nas :) OczywiÂście miÂło bĂŞdzie z tobÂą wymieniĂŚ siĂŞ spostrzeÂżeniami nt. Anity ;)

Wczoraj nie widziaÂłam Poradka, ale za dzisiaj jak najbardziej :smile:
Nic juÂż tego nie zmieni, zaczĂŞÂły siĂŞ zimne noce, poranki i dnie w sumie teÂż, i ludzie ÂłapiÂą infekcje. Anity teÂż nie minĂŞÂło :/
Dzisiaj miaÂła (choĂŚ trudno w to uwierzyĂŚ :devil: ) jeszcze niÂższy gÂłos niÂż zwykle :( MĂłwiÂła przez nos i momentami tak od niechcenia, jakby ten gÂłos spod podÂłogi siĂŞ wydobywaÂł :> Raz byÂło sÂłychaĂŚ jak zakasÂłaÂła :( Btw. ÂżyczĂŞ szybkiego powrotu do zdrowia :D
Dzisiaj te¿ zauwa¿y³am ciekaw¹ rzecz, mianowicie, ¿e Anita bawi siê w psycholo¿kê :> Z politykami (Olejniczakiem) rozmawia³a nie tyle na pod³o¿u politycznym, co psychologicznym ( :> ) w³aœnie, pytaj¹c go o czystoœÌ sumienia, robi¹c nietypowe podchody zmusi³a go nawet do ukazania plusów rz¹du PiS-u :D
A koniec (dla mnie) byÂł przesÂłodki, czyli pogadanki z Mieciem - jak zwykle byÂło przemiÂło ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Otto pisze:Witam wszystkich. :D
Witaj :D Z ÂŁodzi jesteÂś? MoÂże byÂłeÂś na jubileuszu Kopra? :lol2:
Marynarka byÂła Âśrednia ale ÂŁadnym kobietÂą nawet w brzydkich marynarkach jest Âładnie.Pozdrawiam.Otto :D
A jak Ci siĂŞ dzisiejsza podobaÂła? :lol2:
Wczoraj nie widziaÂłam Poradka, ale za dzisiaj jak najbardziej :smile:
Cholera, to prawie odwrotnie niÂż ja :/
Ja bardzo wybiĂłrczo dziÂś potraktowaÂłem ... musiaÂłem potraktowaĂŚ poradek ;( Ale caÂłkiem sporo widziaÂłem :lol2: WiĂŞc do sedna przechodzĂŞ od razu ;)
GÂłos Anity, to dziÂś byÂło najwiĂŞksze zaskoczenie :uhh: Pewnie jechaÂło siĂŞ wczoraj do pracy przy otwartym oknie i zawiaÂło :> Biedactwo, kiedy usÂłyszaÂłem jÂą chwilĂŞ po 6-stej (bo zaspaÂłem :hmm: ), stwierdziÂłem, Âże nie da rady poprowadziĂŚ programu do koĂąca :( Ale daÂła radĂŞ wyÂśmienicie :D Z kaÂżdym kwadransem gÂłos wracaÂł bardziej do normy :lol2:
UÂśmiechĂłw byÂło, tak jak sobie ÂżyczyÂłem, caÂłkiem sporo :) A to przy zapowiedzi serwisu, a to przy zapowiedzi biznesu, a to w rozmowie z Mieciem, a to w rozmowie z Jackiem PaÂłasiĂąskim :)
Dzisiaj teÂż zauwaÂżyÂłam ciekawÂą rzecz, mianowicie, Âże Anita bawi siĂŞ w psycholoÂżkĂŞ :> Z politykami (Olejniczakiem) rozmawiaÂła nie tyle na podÂłoÂżu politycznym, co psychologicznym ( :> )
No w³aœnie mia³bym o to do Anity spory ¿al, bo nale¿a³o czerwonego ... sorry ró¿owego, przy okazji takiej afery wdeptaÌ w ziemiê przy okazji kampanii samorz¹dowej :devil: A Anita odnosi³a siê g³ównie do wartoœci moralnych ;) Powinna trochê wiêcej czasu ''spêdzaÌ w polityce'' :] To wysz³oby jej na dobre.
w³aœnie, pytaj¹c go o czystoœÌ sumienia, robi¹c nietypowe podchody zmusi³a go nawet do ukazania plusów rz¹du PiS-u :D
No tak, ale kiedy zacz¹³ mówiÌ o minusach, na powrót odros³y mu skrzyde³ka :devil:
ZauwaÂżyÂłem, Âże Anita bardzo lubi chwaliĂŚ siĂŞ znajomoÂściÂą z dziennikarzami innych mediĂłw ;) DziÂś np. z Berlodem Kittelem, bez Âżadnych oporĂłw zwracaÂła siĂŞ do niego: powiedz, Twoim zdaniem. Wczoraj z HoÂłowniÂą to samo ;) WidaĂŚ, kiedy nie byÂło jej tyle czasu na wizji, bĂŞdÂąc za kulisami nie traciÂła czasu, tylko wykorzystaÂła go na krzewienie znajomoÂści poza redakcyjnych :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Funckyrella pisze:
A koniec (dla mnie) byÂł przesÂłodki, czyli pogadanki z Mieciem - jak zwykle byÂło przemiÂło ;)
OswieĂŚcie mnie, kim jest Mieciu? :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

OswieĂŚcie mnie, kim jest Mieciu?
ZapalaÂł ÂżarĂłwkĂŞ ... eeee ÂświeczkĂŞ - bĂŞdzie bardziej romantycznie :lol2:
Mieciu to Grzesiu Miecugow :lol2: Ta ram :lol: Zamieniasz sylaby i rebus rozwiÂązany :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Wczoraj by³o coœ o Anicie w "Maglu towarzyskim" na TVN Style. :D Nie wiem o co chodzi, ale jak w³¹czy³em, to ju¿ by³o o niej koniec i us³ysza³em tylko, ¿e "Anicie Werner siê upiek³o". :D Black pewnie poszuka sobie w programie tv o której jest powtórka. :D Chyba, ¿e nie bêdzie ju¿powtórek tego odcinka.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

O :D DziĂŞki za info :D Ciekaw jestem, co jej siĂŞ mogÂło ''upiec'' :>
Marcin pisze: Black pewnie poszuka sobie w programie tv o ktĂłrej jest powtĂłrka. :D Chyba, Âże nie bĂŞdzie juÂżpowtĂłrek tego odcinka.
Black sprawdziÂł :devil:
W programie jest napisane, Âże dziÂś o 15.45 przewidujÂą program pt. Magiel towarzyski :D
MoÂże to bĂŞdzie ta powtĂłrka, na ktĂłrÂą czekam :)
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redix »

Tu chyba jeszcze nie pisaÂłem albo byÂło to bardzo dawno.
Tak naprawdê Poranek lub Poradek :lol: to jedyny program gdzie mogê Anitê ogl¹daÌ, œwietnie siê tam pasuje i mog³aby by prowadziÌ przez caly tydzieù :brawa: ale to nie mo¿³iwe bo ma DP i FP.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

a ja od bardzo dawna nie mogÂłem trafiĂŚ na AnitĂŞ w poradku a tu piÂątek raniutko i Anita w poradku :shock: uÂśmiecha siĂŞ do mnie do mnieeee :twisted: przyciska do piersi notesik,a biel dodaje jej poÂświaty.juÂż wiedziaÂłem - poczÂątek weekendu cudowny :szalony: :tanczy: :tanczy: nie wiem czemu,ale w poradkach wydaje mi siĂŞ taka...taka magiczniejsza niÂż w FP...
i pewnie stÂąd ta weekendowa euforia :szalony:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

redix pisze:Tak naprawdê Poranek lub Poradek :lol: to jedyny program gdzie mogê Anitê ogl¹daÌ, œwietnie siê tam pasuje i mog³aby by prowadziÌ przez caly tydzieù :brawa: ale to nie mo¿³iwe bo ma DP i FP.
NieÂźle to sobie obmyÂśliÂłeÂś - wtedy miaÂłbyÂś Patrycje caÂły tydzieĂą we Flashu :lol:
w poradkach wydaje mi siĂŞ taka...taka magiczniejsza niÂż w FP...
Bo Poradki trwajÂą dÂłuÂżej, bo w Poradkach sÂą emocje, w kaÂżdej chwili coÂś moÂże siĂŞ wydarzyĂŚ nieoczekiwanego, caÂły czas jest napiĂŞcie, czekanie ... :szalony:
A Anita mimo wszystko potrafi byĂŚ taka swobodna i (ostatnio) tak bardzo uÂśmiechniĂŞta :)

Ogl¹da³ ktoœ ten Magiel :> Nie wiem nadal co jej siê ''upiek³o'', bo po zajawce musia³em wyjœÌ kupiÌ warzywa na rynek (ale nie ten, o którym myœlicie :lol: :lol: ) a wieczorem mia³em ma³¹ imprezkê, wiêc kolejnej powtórki przewidzianej na 21.30 nie widzia³em :rozglada:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Podobno mia³a byÌ Dama Pik z udzia³em Agnieszki Holland. :rozglada: Czy ktoœ to widzia³ i móg³by streœciÌ co nieco? :rydzyk: niestety, nie mogê siê dostaÌ do telewizora jako, ¿e wiêkszoœÌ nie podziela mojej sympatii dla Anity. ;(
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Podobno miaÂła byĂŚ Dama Pik z udziaÂłem Agnieszki Holland. Czy ktoÂś to widziaÂł i mĂłgÂłby streÂściĂŚ co nieco?
Tylko bardzo krĂłciutka zajawka :D
ZaÂś w zajawce Anita w kuchni........ u Holland - nie pomagaÂła jej oczywiÂście w gotowaniu, tylko byÂła przeszkodÂą na drodze miĂŞdzy kuchenkÂą a lodĂłwkÂą :devil: :devil:

Ale na sofie u takiego jednego goÂścia wyglÂądaÂła w tym obcisÂłym stroju: spĂłdnica, bluzka, odpowiednia poza - jak podczas sesji do pisemka...... :devil:
Dopiero - w koùcu :] w przysz³y weekend ca³oœÌ, bo te krótkie wersje s¹ tak przeraŸliwie krótkie, ¿e a¿ mnie zaczynaj¹ w swej krótkoœci denerwowaÌ :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Oczywiœcie wszyscy czekamy na ca³oœÌ, poniewa¿ zapowiada siê barrrdzo interesuj¹co :)
jak podczas sesji do pisemka......
:o Funcky :> Jestem zgorszony :lol:

Artykulik jak ÂświeÂża-odgrzewana buÂłeczka popoÂłudniu :lol2:
Polityka to nie perfumeria
O toaÂście na zgodĂŞ z premierem KaczyĂąskim, stuletnich rzÂądach PiS, wybaczaniu wrogom i o tym, kto szkodziÂł koalicji, z wicepremierem i ministrem rolnictwa Andrzejem Lepperem rozmawiajÂą Anita Werner i PaweÂł Siennicki.
Obrazek
Lepper ju¿ by³ w Newsweeku w 2 plus 1, ale, jako ¿e jest teraz, tak na z³¹ sprawê, g³ównym rozgrywaj¹cym na scenie politycznej, rozmowa z nim dotyczy najaktualniejszych spraw :D

ChoĂŚ w dzisiejszym Falshu nie pojawiÂł siĂŞ ani na chwilĂŞ :> Za to Anita na caÂłe ... no prawie caÂłe 12 minut :) GÂłos jeszcze nie wrĂłciÂł do normy - daÂło siĂŞ sÂłyszeĂŚ lekkÂą chrypkĂŞ ;)
Na szczĂŞÂście duÂżo czytaĂŚ nie musiaÂła, to nie byÂło aÂż tak duÂżego zagroÂżenia, Âże w ktĂłrymÂś momencie moÂże zaniemĂłwiĂŚ ;) No i bez wiĂŞkszych problemĂłw sprawnie odczytaÂła wszystki uÂłoÂżone zapowiedzi :)
No i dziwne, Âże nie powiedziaÂła: do zobaczenia jutro :mhm: CzyÂżbyÂśmy jutro mieli jej nie zobaczyĂŚ ;(
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Funckyrella pisze:Dopiero - w koùcu :] w przysz³y weekend ca³oœÌ, bo te krótkie wersje s¹ tak przeraŸliwie krótkie, ¿e a¿ mnie zaczynaj¹ w swej krótkoœci denerwowaÌ :devil:
Uff, jak to dobrze. Mo¿e zd¹¿ê zarezerwowaÌ sobie telewizor. :devil:
ODPOWIEDZ