[TVN] Dwururka

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

SoÂłtysik mĂłwi, Âże poprostu chcÂą jak najlepiej dopracowaĂŚ format i dopieÂściĂŚ dwururkĂŞ Âżeby program byÂł jak najlepszy. SÂądzĂŞ, Âże talk show na pewno pojawi siĂŞ na antenie. MoÂże to i lepiej, Âże tak dÂługo nad nim pracujÂą, przynajmniej moÂżemy byĂŚ pewni, Âże program bĂŞdzie super :D:D
marjan
Początkujący
Początkujący

Post autor: marjan »

W dzisiejszym Dzienniku artykuÂł o Dwururce i krĂłtki wywiadziĂŚ z KaziÂą i Jagielskim. PiszÂą, Âże emisja miaÂła ruszyĂŚ dzisiaj (ja nawet wczoraj na telegazecie tvn-u widziaÂłme Dwururke w programie), ale zostaÂła przesuniĂŞta o kolejny tydzieĂą.

CaÂły artykuÂł TUTAJ
Maciejj
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Maciejj »

Jeszcze tydzieĂą to mogĂŞ sobie poczekaĂŚ. :roll:
TVN-programowo najlepszy:D
Ptr15
Bywalec
Bywalec

No to wkoùcu mo¿e siê doczekamy tego programu. Z kilkutygodniowym opóŸnieniem, ale mam nadziejê ¿e za to Dwururka bêdziesuper :D
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Dzieki temu artukó³owi wiemy dwie rzeczy, ¿e logo programu jest inne niz na przedstawieniu ramówki tvn i potwierdzaja sie moje s³owa ¿e dwururka nie bedzie nadawana z studia teraz my :tanczy:
Ptr15
Bywalec
Bywalec

WidziaÂłem wÂłaÂśnie na TVNie reklamĂŞ Dwururki. Studio bardzo dobrze siĂŞ prezentuje nawet na tej piĂŞciosekundowej reklamĂłwce. CieszĂŞ siĂŞ, Âża w koĂącu doczekaliÂśmy siĂŞ tego programu :D :D
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Tez widziaÂłem ta reklamĂłwke i studio rzeczywiÂście Âświetne :tanczy:
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

A juz chyba tracilismy nadzieje...hehe :D Jeszcze takiej sytuacji w TVN chyba nie bylo
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

o 2rurce ani widu ani s³ychu.a tu ca³kiem fajna reklama :D Po prawicy Jagielskiego faceci,a po lewicy Szczuki siedzia³a jakaœ kobieta.có¿ za przetasowania.nie ma tu mowy o równouprawnieniu ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

coÂś mi siĂŞ mocno wydaje, Âże caÂła ta historia z niewypaÂłami, docieraniem siĂŞ tych wystrzaÂłowych osobowoÂści jak i mini performance Szczuki-bokserki opublikowany na Youtube jest czĂŞÂściÂą nowopowstaÂłego formatu o nazwie Dwururka. jak myÂślicie?

[ Dodano: Nie PaÂź 22, 2006 9:32 pm ]
+ maÂłe co nieco
:)
...and a Happy New Year!
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Taaak, a sam program bĂŞdzie pojedynczy i bĂŞdzie podsumowaniem wszystkich dotychczasowych elementĂłw formatu :lol:
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

Kuba pisze:Taaak, a sam program bĂŞdzie pojedynczy i bĂŞdzie podsumowaniem wszystkich dotychczasowych elementĂłw formatu :lol:
:lol: :P :lol:

ale ja naprawdê wietrzê tu macki szarego uk³adu. ³¿e-think tanki z Rochstara(jeœli przegl¹dam w³aœciw¹ szafê) obmyœlili zakrojon¹ na szerok¹ skalê ³¿e-promocjê ³¿e-pogl¹dów, dawkowanych przez pajacuj¹cych na wizji ³¿e-polofeministkê oraz ³¿e-doktora. ³¿e-format Dwururki jest kolejnym puzzlem w uk³adance - TVN to siedlisko agentury!

moi drodzy ³¿e-forumowicze :hmm:
...and a Happy New Year!
anty-moher
Początkujący
Początkujący

Post autor: anty-moher »

Oj nie przesadzaj WeeBastard, to nie sÂą Âżadne "macki szarego ukÂładu".

A co do Dwururki to zapowiada siĂŞ bardzo ciekawie, z niecierpliwoÂściÂą czekam na to, Âżeby wreszcie zobaczyĂŚ. Co, prawda, goscie sÂą tacy sobie, tj. Olga LipiĂąska, CymaĂąski i chyba MichaÂł wiÂśniewski ale trzeba oglÂądaĂŚ!!
I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

byle do soboty :tanczy:
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

Naaaareszcie! Tylko po co Cymanski? Malo go mamy w Teraz My,Kawa na Lawe i innnych tego typu programach? Bogu dzieki ze chociaz jako takie poczucie humoru ma :P
To na co czeka sie dluzej powinno lepiej smakowac. Zobaczymy jak bedzie w tym przypadku :>
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
ODPOWIEDZ