Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Black Jack '62 pisze:[
..pierwszÂą odpowiedÂź na mojego e-maila od niej dostaÂłem o 22.35
Ja mam Internet w domu a rzadko kiedy korzystam z niego po 22-giej :lol2: Mama mi nie pozwala o tak póŸnej porze siedzieÌ przed komputerem i telewizorem :lol: :lol: :lol2: Co, tak w ogóle, Agatka o tak póŸnej porze robi przed kompem? :D Ech, widaÌ ma bardziej tolerancyjnych rodziców :lol: :lol: :lol:
Black skÂąd ta pewnoÂśc, Âże Agata nadal mieszka z rodzicami?? 8)
P.S. Marynarka faktycznie jak po starszym bracie, albo pozyczona od Artura :hyh:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Black skÂąd ta pewnoÂśc, Âże Agata nadal mieszka z rodzicami??
;) Tak tylko mi siĂŞ napisaÂło ;) Ale ciiiiiiiiiiiii :cicho: Ni sÂłowa o sferze prywatnej :cicho:
Marynarka faktycznie jak po starszym bracie[...]
Nie wiemy, czy Agatka ma rodzeĂąstwo ... :cicho:

A im dÂłuÂżej siĂŞ przyglÂądam tej marynarze, tym bardziej zaczyna mi siĂŞ podobaĂŚ :D :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
HERMEN
Nowicjusz
Nowicjusz

Uroda dziennikarskiego stylu!

Post autor: HERMEN »

Black Jack pisze: TytuÂł wÂątku :D ''Odkrycie'' ... odkrycie, to brzmi tak prozaicznie, wrĂŞcz prymitywnie :uhh: Lepiej moÂże objawienie? :lol2: Ale nie roku, a wszechczasĂłw :D
Nawet objawienie trwa tylko chwilê, póŸniej jest czas na rozpoznanie, wysoki kontekst interpretacyjny, szansa zrozumienia tego, co jest nam dostarczane... To jest zaledwie wskazówka do odkrycia prawdziwego fenomenu.
Trzeba byĂŚ ostroÂżnym, Âżeby niczego nie wzbrudziĂŚ!

Dodam tylko, ¿e ³atwiej jest stu s³owami wyraziÌ myœl, ni¿ w krótkoœci s³ów przed³o¿yÌ pewne treœci: manifestacjê kobiecoœci, poetykê spojrzenia, czar b³yskotliwoœci, sprawnoœÌ i rzetelnoœÌ w dzia³aniu... Mo¿na ten temat tylko spróbowaÌ przybli¿yÌ i zasygnalizowaÌ jego wagê (;
Black Jack pisze: HERMEN Ty te¿? :D (Muszê to koniecznie pewnemu komuœ pokazaÌ ) Do tej pory myœla³em, ¿e jestem jednym z nielicznych, którym wci¹¿ ma³o, ma³o i ma³o, którzy chc¹ wiêcej, wiêcej i wiêcej :lol2:
Zaspokojone pragnienie nie przypomina o sobie (; Kiedy zd¹¿ysz zaspokoiÌ pragnienie, nie masz ju¿ ochoty (;
Black Jack pisze: dotar³o do nas - forumowiczów skupionych w tym w¹tku, ¿e niektóre ze s³ów s¹ po prostu zbyt frywolne
Czerwony i wyjustowany druk przykrywkÂą dla niepokornych myÂśli? Sprytne (; Stosujcie pantomimĂŞ, zamiast cenzury (; Dowcip (;
Og³ada jest wa¿n¹ cech¹ intelektualn¹. Trzeba w porê okreœliÌ jakie s¹ granice poznania. Co mo¿emy zg³êbiÌ, a czym nie powinniœmy siê zajmowaÌ.
Nie dziwi mnie Twoja radoœÌ :D ŒwiadomoœÌ bycia tym ''pierwszym'' jest szalenie buduj¹ca :D
(OT (; ) Prawdziwe szczĂŞÂście... byĂŚ pierwszym i... jedynym (;
obieÂżyÂświat pisze:..w rw byÂł materiaÂł Agatki i ja piszĂŞ o tym pierwszy

..czuÂłem Âże bĂŞdzie live z Poznania
..i oto ona
..tak miÂło siĂŞ jej sÂłucha
Wytrawna uczta byÂła wspĂłlnÂą i podobnie smakowaÂła... (:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Black Jack '62 pisze:
Black skÂąd ta pewnoÂśc, Âże Agata nadal mieszka z rodzicami??
;) Tak tylko mi siĂŞ napisaÂło ;) Ale ciiiiiiiiiiiii :cicho: Ni sÂłowa o sferze prywatnej :cicho:
Marynarka faktycznie jak po starszym bracie[...]
Nie wiemy, czy Agatka ma rodzeĂąstwo ... :cicho:

:
No co ty Black, przecieÂż to tylko takie Âżartobliwe "spekulacje" (w cudzysÂłowiu, bo to nawet za duzo powiedziane) :) Ja myslĂŞ, Âże Agata sie prĂŞdzej obrazi wÂłaÂśnie za takie obchodzenie sie z NiÂą jak z jajkiem i robienie z Niej postaci niewiadomo jakiej rangi, Âże nie moÂżna juz sobie poÂżartowaĂŚ "czy mieszka z rodzicami czy teÂż nie" 8)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

no to ja sobie 'spekulnĂŞ',Âże Agata nie mieszka raczej z rodzicami,bo jest niezaleÂżna finansowo.jeÂżeli nie jest solo,to tym samym sama rĂłwnieÂż nie mieszka ;) ale jakie to Âżycie w ciÂągÂłych rozjazdach(no prawie ciÂągÂłych),w pogoni za newsami.

Krynia w studiu,nowa marynarqua Agaty - siĂŞ dzieje :jupi:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Mnie moÂże nie tyle mieszkanie frapuje, co wiele bym daÂł, Âżeby poznaĂŚ przyczynĂŞ Agatty dzisiejszego wyÂśmienitego nastroju :D WrĂŞcz urzekajÂące byÂło to jaÂśniejÂące humorem oblicze :D
Mog³a ni¹ byÌ tematyka relacji, czyli test kandydatów na prezydenta Poznania, a w³aœciwie to jego efekty ;) Ale mi humor z ranka dziewczê poprawi³o :) W Poznaniu kampania na weso³o :) ChoÌ Agatta i o burzliwoœÌ kampanii spokojna 8)
manifestacjê kobiecoœci, poetykê spojrzenia, czar b³yskotliwoœci, sprawnoœÌ i rzetelnoœÌ w dzia³aniu...
Taka w³aœnie by³a i nawet z podwojon¹ si³¹ dziœ i to ju¿ o 8.30 :)
Jeszcze wczoraj bym napisa³, ¿e jedyne czego jej czêsto brakuje to uœmiech, ale dziœ pokaza³a, ¿e potrafi nawet na wizji zab³ysn¹Ì taktownym humorem z przepiêknym uœmiechem na twarzy 8)

DziÂś Black Jack chyba zadowolony z iÂście kobiecego image'u?
W takiej szarej jak wczorajsza chyba pierwszy raz jÂą widziaÂłem tego roku, ale kiedy dokÂładnie :roll: Tego juÂż nie pamiĂŞtam :neutral:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Jeszcze wczoraj bym napisaÂł[...]
A ja nie pomyœ³em, ¿e do¿yjê chwili, w której od ósmej rano w niedzielê, bêdê do telewizora przywi¹zany :lol2: :lol:
HERMEN pisze: Trzeba byĂŚ ostroÂżnym, Âżeby niczego nie wzbrudziĂŚ!
:rozglada: To moÂże nie tykajmy nic i zostawmy tak jak jest? ;)
HERMEN pisze: Uczta byÂła wspĂłlnÂą i podobnie smakowaÂła... (:
Dzisiejsze Âśniadanko teÂż byÂło pyszne :P :lol2: :lol2: :lol2:
co wiele bym daÂł, Âżeby poznaĂŚ przyczynĂŞ Agatty dzisiejszego wyÂśmienitego nastroju :D
PodpowiedziÂą moÂże byĂŚ ten pereÂłkowy naszyjnik :> Nie przypominam sobie, Âżeby kiedykolwiek wczeÂśniej miaÂła go na sobie :mhm:
Ja myslĂŞ, Âże Agata sie prĂŞdzej obrazi wÂłaÂśnie za takie obchodzenie sie z NiÂą jak z jajkiem i robienie z Niej postaci niewiadomo jakiej rangi[...]
Ale daÂła mi jasno do zrozumienia, Âżeby jej prywatne Âżycie zostawiĂŚ w spokoju :] (tego zdania o naszyjniku nie ma :szalony: )
Dla mnie taka ''niewinna'' zabawa jest zawsze bardzo ryzykowna, dlatego ¿e bardzo szybko wpadam w trans i trudno w takim stanie o zachowanie rozs¹dku i powiedzeniu w odpowiednim momencie: doœÌ :stop: Wolê wiêc zawczasu siê hamowaÌ ;)
W Poznaniu kampania na weso³o ChoÌ Agatta i o burzliwoœÌ kampanii spokojna
Bo w Poznaniu bardzo radoÂśni ludzie mieszkajÂą :lol2:
:o Wczoraj chyba tĂŞ samÂą ''lekcjĂŞ'' przerabialiÂśmy, ktĂłrÂą Agatka dziÂś? :lol2: Razem ze znajomymi delektowaliÂśmy siĂŞ ''wiedzÂą'' kandydatĂłw na temat naszego piĂŞknego miasta i byliÂśmy peÂłni podziwu dla niej (''wiedzy'') :lol:
I chyba ta sama odpowiedÂź, m.in. Tomczaka z PiS, rozbawiÂła nas najbardziej, Âże jakoby RenatĂŞ Beger eurodeputowany PiS - KamiĂąski okreÂśliÂł, na sÂłynnym wiecu... mianem Pokemona :lol: :lol: :devil:
:o To samo wywoÂłaÂło u nas niedowierzanie pomieszane z politowaniem - mianowicie JarmoÂłowicz, jako jeden z radnych ustalajÂących ceny, nie wie, ile kosztujÂą bilety MPK :uhh: :devil:
Taki niewinny teÂścik, a tyle nam o kandydatach powiedziaÂł cennego :D
Agatka nam uÂświadomiÂła na sam koniec, Âże wyniki badaĂą sondaÂżowych wskazujÂą na to, iÂż kandydaci idÂą niemal Âłeb w Âłeb, a wiĂŞc pomysÂły na zwiĂŞkszenie dystansu mogÂą byĂŚ imponujÂące ;)
Zaspokojone pragnienie nie przypomina o sobie (; Kiedy zd¹¿ysz zaspokoiÌ pragnienie, nie masz ju¿ ochoty (;
Jakby to napisaÌ ... :mhm: Ja mam bardzo du¿¹ pojemnoœÌ :lol: Wiêc do zaspokojenia pragnienia ³yk mi nie wystarcza ;) £yk mo¿e tylko tymczasowo ugasiÌ pragnienie :lol2:
Du¿o wartoœciowego pokarmu intelektualnego potrzebujê, aby zaspokoiÌ ju¿ nie tyle pragnienie, co chciwoœÌ zmys³ów :D
W takiej szarej jak wczorajsza chyba pierwszy raz jÂą widziaÂłem tego roku, ale kiedy dokÂładnie Tego juÂż nie pamiĂŞtam
Tamta by³a inna ;) Ale to ju¿ przesz³oœÌ, to by³y pocz¹tki :lol2: Co do First tv-meeting ( :szalony: :szalony: :szalony: ) to ja pamiêtam, ¿e w kwietniu ''po³¹czy³a'' mnie z Agatk¹ ... spepsa :lol: Przed koszarami widzia³em j¹ pierwszy raz :szalony:
DziÂś Black Jack chyba zadowolony z iÂście kobiecego image'u?
Och :P Nie tylko z image'u :D Wszystko, wszyÂściutko, wszyÂściusieĂąko byÂło idealnie :buzi:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..o nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
..myÂślaÂłem Âże gadacie jeszcze o wczoraj.. :uhh:
..teraz umrĂŞ na pewno i to nie z powodu wysokiej gorÂączki ale z tego powodu Âże nie widziaÂłem dzis Agatki ;( ;( ;( ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Krzysiu biedaku, kuruj siĂŞ :) UcaÂłowaÂłabym ciĂŞ, ale nie chcĂŞ siĂŞ zaraziĂŚ :lol:

O jasna cholera :xx: tutaj to trzeba byÌ na bie¿¹co - jak w polskiej polityce, tyle siê dzieje :D A gdy siê ma dwudniowe zaleg³oœci, to póŸniej strasznie trudno wszystko ogarn¹Ì naraz :lol2:
O ,,uniwersalizmach'' HERMENa napiszĂŞ tylko tyle, Âże sÂą rozbrajajÂące :lol2: MyÂślĂŞ, Âże kaÂżdy znajdzie w nich coÂś dla siebie, ja odnajdujĂŞ :lol2:

Black, zaskakujÂąco szybko zmieniÂłeÂś zdanie o marynarze, zupeÂłnie jakbyÂś obawiaÂł siĂŞ jakichÂś konsekwencji pierwszej wypowiedzi :devil: Marynara w gruncie rzeczy nie jest taka zÂła - moda jest nieubÂłagana :D Natomiast dzisiaj Agatka zaprezentowaÂła nam niedzielnÂą elegancjĂŞ :) Czarny elegancki Âżakiecik, ten naszyjnik :)
Wczorajszej relacji nie sÂłyszaÂłam, tylko....... sÂłyszaÂłam o niej ;) Nie muszĂŞ tÂłumaczyĂŚ od kogo ;)
Dzisiejszej te¿ nie mog³am nie..... s³yszeÌ, poniewa¿ Black postawi³ na nogi ca³¹ rodzinê :devil: Ale warto by³o siê doczo³gaÌ o wpó³ do dziewi¹tej do telewizora ;) Wspaniale i doz¹ ironii Agata opowiada³a o teœcie :D
Co do First tv-meeting
A ja doœÌ nietypowo :D Pierwszy raz widzia³am Agatê na zdjêciu u...... konkurencji :xx: w dziale ,,Zdjêcie tygodnia'' :D Wtedy jeszcze nic o Agatce nie wiedzia³am, tylko mog³am oceniÌ wygl¹d i pomyœla³am, ¿e atrakcyjni maj¹ l¿ej w ¿yciu :) Od razu, przy pierwszej relacji, zwrócono na ni¹ uwagê, moj¹ te¿ ;)
A póŸniej s³ysza³am j¹ jak mówi³a po konferencji Leppera i wiedzia³am, ¿e wygl¹d to nie jej jedyny atut :)
(OT (; ) Prawdziwe szczĂŞÂście... byĂŚ pierwszym i... jedynym (;
Jakie wymagania :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Black, zaskakujÂąco szybko zmieniÂłeÂś zdanie o marynarze, zupeÂłnie jakbyÂś obawiaÂł siĂŞ jakichÂś konsekwencji pierwszej wypowiedzi :devil:
BaÂłem siĂŞ naÂłoÂżenia sankcji :lol:
Dzisiejszej te¿ nie mog³am nie..... s³yszeÌ, poniewa¿ Black postawi³ na nogi ca³¹ rodzinê :devil:
Agatka powinna to doceniĂŚ i nie znikaĂŚ tak prĂŞdko :lol2:
A ja doœÌ nietypowo :D Pierwszy raz widzia³am Agatê na zdjêciu u...... konkurencji :xx: w dziale ,,Zdjêcie tygodnia''
O :D Nie wiedziaÂłem o tym :)
..teraz umrĂŞ na pewno i to nie z powodu wysokiej gorÂączki ale z tego powodu Âże nie widziaÂłem dzis Agatki
obieÂżyÂświat, ciesz siĂŞ, Âże jej nie widziaÂłeÂś ;) GdybyÂś jÂą dziÂś zobaczyÂł takÂą podexcytowanÂą gorÂączka strawiÂłaby CiĂŞ do reszty :lol2:
HERMEN
Nowicjusz
Nowicjusz

...niewolny. NaprawdĂŞ do granic zaleÂżny...

Post autor: HERMEN »

''Co do First tv-meeting...''
ÂŚwiecko... W telewizji ona taka peÂłna nadziei... niewinnoÂści i bÂłogoÂści - wciÂągnĂŞÂła mnie jak wir na Odrze (:
''Nasi''... my - bia³o-czerwoni tacy zagrzani do boju... (; Gorycz przegranej (; Ile mo¿na kln¹Ì w duchu? (; Gniew odszed³, a mn¹ znów zaw³adnê³a ciekawoœÌ Jej... ciekawoœÌ Ni¹... a teraz nie ma to ¿adnego zwi¹zku z materialnoœci¹.
Funckyrella pisze:Jakie wymagania :devil:
Studzisz je... niczym wiatr ze wschodu (:
Black Jack pisze:
Jeszcze wczoraj bym napisaÂł[...]
A ja nie pomyœ³em, ¿e do¿yjê chwili, w której od ósmej rano w niedzielê, bêdê do telewizora przywi¹zany
Dowiedzia³em siê, ¿e mam progresywn¹ duszê - dziêki Niej... epicentrum wszystkich ¿ywio³ów (:
Wszyscy diametralnie zmieniamy dotychczasowe przyzwyczajenia i z innej perspektywy postrzegamy pewne sprawy (; Do tej pory wydawaÂło siĂŞ, Âże im mniej siĂŞ uÂśmiecha, im mniej emocji pokazuje, im bardziej Ona jest tajemnicza, niepojĂŞta, tym bardziej pociÂąga tych, ktĂłrzy pragnÂą ÂżyĂŚ nowÂą jakoÂściÂą...
A tu...
GdybyÂś jÂą dziÂś zobaczyÂł takÂą podexcytowanÂą gorÂączka strawiÂłaby CiĂŞ do reszty
DziÂś w mojej gÂłowie zabrzmiaÂły gÂłoÂśniej nutki podziwu. Teraz to jest caÂła symfonia...
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Do tej pory wydawaÂło siĂŞ, Âże im mniej siĂŞ uÂśmiecha, im mniej emocji pokazuje, im bardziej ona jest tajemnicza, niepojĂŞta, tym bardziej pociÂągaÂła tych, ktĂłrzy pragnÂą ÂżyĂŚ nowÂą jakoÂściÂą...
..to taka nasza Supernova :jupi:
..ja j¹ odkry³em póŸno ;(
..ale od razu na drugi dzieĂą musiaÂłem zaÂłoÂżyĂŚ tutaj wÂątek :lol2:
GdybyÂś jÂą dziÂś zobaczyÂł takÂą podexcytowanÂą gorÂączka strawiÂłaby CiĂŞ do reszty
DziÂś w mojej gÂłowie zabrzmiaÂły gÂłoÂśniej nutki podziwu. Teraz to jest caÂła symfonia...
..dziĂŞkujĂŞ wam :(
..bardzo wam dziĂŞkujĂŞ za sÂłowa otuchy i troskĂŞ ;(
.. pozwoliÂły mi one odzyskaĂŚ siÂły ;)
..ale na nic mi one kiedy Agatki nie ma w telewizji od rana siedzĂŞ na czatach :rozglada:
..na pró¿no :/
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..ale na nic mi one kiedy Agatki nie ma w telewizji od rana siedzĂŞ na czatach :rozglada:
..na pró¿no :/
Daj odpocz¹Ì 8)
[...]wciÂągnĂŞÂła mnie jak wir na Odrze (:
KrĂłtko mĂłwiÂąc, ona jedna a ma wÂładzĂŞ, by trzymaĂŚ nas wszystkich w szachu :lol2:
HERMEN pisze:
Funckyrella pisze:Jakie wymagania :devil:
Studzisz je... niczym wiatr ze wschodu (:
:o Funcky chÂłodziarkÂą :o :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..ale od razu na drugi dzieĂą musiaÂłem zaÂłoÂżyĂŚ tutaj wÂątek
Nie da siĂŞ ukryĂŚ :D JesteÂś zaÂłoÂżycielem tutejszego fan clubu :D Tak jakbyÂś miaÂł w gwiazdach zapisane, Âże zostaniesz odkrywcÂą ... a wÂłaÂściwie to krzewicielem nowego nurtu, nowego sÂłodkiego stylu 8) Do czasu narodzin Agatki, istniaÂł on tylko w wyobraÂźni teoretykĂłw 8)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

A co tu tak cicho :hyh:
SpodziewaÂłem siĂŞ bardziej imponujacej lektury postĂłw :>
Trudno siĂŞ dziwiĂŚ ;)
Inspiracja schowaÂła siĂŞ nie wiadomo gdzie :rozglada:
Ciekawe gdzie jest, kiedy jej nie ma? :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

azbest-chÂłop pisze:A co tu tak cicho :hyh:
To nie z mojej winy ... chyba? :neutral:
Inspiracja schowaÂła siĂŞ nie wiadomo gdzie :rozglada:
Ciekawe gdzie jest, kiedy jej nie ma? :D
Dziwne ... :mhm: MiaÂłem dziÂś przeczucie, Âże po zajrzeniu na forum bĂŞdĂŞ rwaÂł wÂłosy z gÂłowy z powodu przegapionych relacji :D
ODPOWIEDZ