Jeszcze wczoraj bym napisaÂł[...]
A ja nie pomyœ³em, ¿e do¿yjê chwili, w której od ósmej rano w niedzielê, bêdê do telewizora przywi¹zany
HERMEN pisze: Trzeba byĂŚ ostroÂżnym, Âżeby niczego nie wzbrudziĂŚ!
:rozglada: To moÂże nie tykajmy nic i zostawmy tak jak jest?
HERMEN pisze:
Uczta byÂła wspĂłlnÂą i podobnie smakowaÂła... (:
Dzisiejsze Âśniadanko teÂż byÂło pyszne
co wiele bym daÂł, Âżeby poznaĂŚ przyczynĂŞ Agatty dzisiejszego wyÂśmienitego nastroju
PodpowiedziÂą moÂże byĂŚ ten pereÂłkowy naszyjnik :> Nie przypominam sobie, Âżeby kiedykolwiek wczeÂśniej miaÂła go na sobie :mhm:
Ja myslĂŞ, Âże Agata sie prĂŞdzej obrazi wÂłaÂśnie za takie obchodzenie sie z NiÂą jak z jajkiem i robienie z Niej postaci niewiadomo jakiej rangi[...]
Ale daÂła mi jasno do zrozumienia, Âżeby jej prywatne Âżycie zostawiĂŚ w spokoju :]
(tego zdania o naszyjniku nie ma :szalony: )
Dla mnie taka ''niewinna'' zabawa jest zawsze bardzo ryzykowna, dlatego ¿e bardzo szybko wpadam w trans i trudno w takim stanie o zachowanie rozs¹dku i powiedzeniu w odpowiednim momencie: doœÌ :stop: Wolê wiêc zawczasu siê hamowaÌ
W Poznaniu kampania na weso³o ChoÌ Agatta i o burzliwoœÌ kampanii spokojna
Bo w Poznaniu bardzo radoÂśni ludzie mieszkajÂą

:o Wczoraj chyba tĂŞ samÂą ''lekcjĂŞ'' przerabialiÂśmy, ktĂłrÂą Agatka dziÂś?

Razem ze znajomymi delektowaliÂśmy siĂŞ ''wiedzÂą'' kandydatĂłw na temat naszego piĂŞknego miasta i byliÂśmy peÂłni podziwu dla niej (''wiedzy'')
I chyba ta sama odpowiedÂź, m.in. Tomczaka z PiS, rozbawiÂła nas najbardziej, Âże jakoby RenatĂŞ Beger eurodeputowany PiS - KamiĂąski okreÂśliÂł, na sÂłynnym wiecu... mianem Pokemona

:devil:
:o To samo wywoÂłaÂło u nas niedowierzanie pomieszane z politowaniem - mianowicie JarmoÂłowicz, jako jeden z radnych ustalajÂących ceny, nie wie, ile kosztujÂą bilety MPK :uhh: :devil:
Taki niewinny teÂścik, a tyle nam o kandydatach powiedziaÂł cennego

Agatka nam uÂświadomiÂła na sam koniec, Âże wyniki badaĂą sondaÂżowych wskazujÂą na to, iÂż kandydaci idÂą niemal Âłeb w Âłeb, a wiĂŞc pomysÂły na zwiĂŞkszenie dystansu mogÂą byĂŚ imponujÂące
Zaspokojone pragnienie nie przypomina o sobie (; Kiedy zd¹¿ysz zaspokoiÌ pragnienie, nie masz ju¿ ochoty (;
Jakby to napisaÌ ... :mhm: Ja mam bardzo du¿¹ pojemnoœÌ

WiĂŞc do zaspokojenia pragnienia Âłyk mi nie wystarcza

ÂŁyk moÂże tylko tymczasowo ugasiĂŚ pragnienie

Du¿o wartoœciowego pokarmu intelektualnego potrzebujê, aby zaspokoiÌ ju¿ nie tyle pragnienie, co chciwoœÌ zmys³ów
W takiej szarej jak wczorajsza chyba pierwszy raz jÂą widziaÂłem tego roku, ale kiedy dokÂładnie Tego juÂż nie pamiĂŞtam
Tamta byÂła inna

Ale to ju¿ przesz³oœÌ, to by³y pocz¹tki

Co do First tv-meeting ( :szalony: :szalony: :szalony: ) to ja pamiêtam, ¿e w kwietniu ''po³¹czy³a'' mnie z Agatk¹ ... spepsa

Przed koszarami widziaÂłem jÂą pierwszy raz :szalony:
DziÂś Black Jack chyba zadowolony z iÂście kobiecego image'u?
Och

Nie tylko z image'u

Wszystko, wszyÂściutko, wszyÂściusieĂąko byÂło idealnie :buzi: