Kazimiera Szczuka
Moderator: Łukasz
Fan Klub Kazi Szczuki
A wiĂŞc, kiedy bĂŞdzie " to wkrĂłtce" ??? . Dobry pomysÂł . Kazimiera ma sporo fanĂłw, niech wiec ma i SwĂłj Fan Klub. Pani Kaziu - dzieki za " N. O". Niech je Pani dalej prowadzi!!
nowicjusz
!!!!!!!!!!
Jest naprawde super!!!! YOOO KAZIA!!
Ostatnio zmieniony czwartek 07 kwie 2005, 13:47 przez Karo, łącznie zmieniany 2 razy.
Nadaje siĂŞ, nadaje
A to, Âże caÂły czas ktoÂś jej wypomina te jej wadĂŞ wymowy i wyglÂąd, Âświadczy tylko o braku tolerancyjnoÂści.
Ostatnio przeczyta³em, ¿e program mia³ byÌ zakupiony przez Telewizjê Polsk¹. Emisji mia³a podj¹Ì siê "Dwójka", która z zakupu zrezygnowa³a, gdy¿ nie znajdowa³a osoby, która wypomina³a by uczestnikom b³edy...
TVN -owi uda³o siê znaleŸÌ tak¹ osobê i wybór Kazimiery Szczuki by³ strza³em w 10. Niech jej wszyscy przeciwnicy zauwa¿¹, ¿e rozkrêci³a siê i program z odcinka na odcinek by³ ciekawszy. Z czasme k³opotem nie okaza³o siê dale niej ju¿ szybkie czytanie pytaù. Owszem, poczatkowo by³a strasznie, podkreslam s³owo: strasznie wolna ale wszystko siê zmieni³o.
TVN stawia na program jesieniÂą
ÂŚwiadczy o tym, emisja w prime -time.
A to, Âże caÂły czas ktoÂś jej wypomina te jej wadĂŞ wymowy i wyglÂąd, Âświadczy tylko o braku tolerancyjnoÂści.
Ostatnio przeczyta³em, ¿e program mia³ byÌ zakupiony przez Telewizjê Polsk¹. Emisji mia³a podj¹Ì siê "Dwójka", która z zakupu zrezygnowa³a, gdy¿ nie znajdowa³a osoby, która wypomina³a by uczestnikom b³edy...
TVN -owi uda³o siê znaleŸÌ tak¹ osobê i wybór Kazimiery Szczuki by³ strza³em w 10. Niech jej wszyscy przeciwnicy zauwa¿¹, ¿e rozkrêci³a siê i program z odcinka na odcinek by³ ciekawszy. Z czasme k³opotem nie okaza³o siê dale niej ju¿ szybkie czytanie pytaù. Owszem, poczatkowo by³a strasznie, podkreslam s³owo: strasznie wolna ale wszystko siê zmieni³o.
TVN stawia na program jesieniÂą

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
ale wedÂług mnie nie powinni takich osĂłb przyjmowaĂŚ
nie chodzi mi o wyÂśmiewanie siĂŞ z kogoÂś
prezenter telewizyjny to osoba, ktĂłra siĂŞ do tego nadaje, umie siĂŞ wysÂłowiĂŚ, zadawaĂŚ dobre pytania, dobrze prowadziĂŚ program
nied³ugo dojdzie, ¿e w gazetach bêd¹ pracowaÌ dzienniakrze z dyslekcj¹ i bêd¹ pisac same b³êdy - wstyd dla Polski
nie chodzi mi o wyÂśmiewanie siĂŞ z kogoÂś
prezenter telewizyjny to osoba, ktĂłra siĂŞ do tego nadaje, umie siĂŞ wysÂłowiĂŚ, zadawaĂŚ dobre pytania, dobrze prowadziĂŚ program
nied³ugo dojdzie, ¿e w gazetach bêd¹ pracowaÌ dzienniakrze z dyslekcj¹ i bêd¹ pisac same b³êdy - wstyd dla Polski
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
A czy Kazimiera Szczuka Âźle wywiÂązuje siĂŞ z prowadzenia programu? WedÂług mnie dobrze wcieliÂła siĂŞ w rolĂŞ wrednej i czasem zimnej prowadzÂącej. Pozatym ja tam zawsze rozumiem co mĂłwi prowadzÂąca. Nigdy siĂŞ nie zdarzyÂło abym czegoÂś nie zrozumiaÂł...Anonymus pisze: prezenter telewizyjny to osoba, ktĂłra siĂŞ do tego nadaje, umie siĂŞ wysÂłowiĂŚ, zadawaĂŚ dobre pytania, dobrze prowadziĂŚ program

P.S Oczywiœcie nie chcê siê z nikim k³óciÌ. Ka¿dy ma prawo do swojego zdania. Szanuje czyjeœ opnie (Twoje Anonymusie te¿), ale zawsze mo¿emy dyskutowaÌ

Zgadzam siê. I nie jest to podobne tylko pewne. W Wielkiej Brytanii to prowadz¹ca dos³ownie obra¿a zawodników. Szczuka mo¿e i wytyka im b³êdy ale zawsze z jak¹œ dawk¹ humoru, z czego mo¿na siê poœmiaÌ.
KtoÂś pisze, ze nie powinna siĂŞ z kogoÂś wyÂśmiewaĂŚ. No, ale taka jest formuÂła programu, i Kazia robi to za co jej pÂłacÂą. I to w Âłagodniejszy sposĂłb. A to,Âże wiele osĂłb program krytykuje oznacza tylko jedno: nie jesteÂśmy przyzwyczajeni do tego typu programĂłw. TVN wprowadza przecieÂż na rynek nowe trendy...
KtoÂś pisze, ze nie powinna siĂŞ z kogoÂś wyÂśmiewaĂŚ. No, ale taka jest formuÂła programu, i Kazia robi to za co jej pÂłacÂą. I to w Âłagodniejszy sposĂłb. A to,Âże wiele osĂłb program krytykuje oznacza tylko jedno: nie jesteÂśmy przyzwyczajeni do tego typu programĂłw. TVN wprowadza przecieÂż na rynek nowe trendy...
Nie wiem, czy widzieliscie odcinek w ktĂłrym jeden z uczestnikĂłw, ktĂłry wypowiadaÂł sie wyeliminowaniu, stwierdziÂł coÂś w rodzaju: "W telewizji Pani Szczuka wyglÂąda bardzo groÂźnie, jednak teraz zrozumialem jej poczucie humory i darze ja wieksza sympatiÂą." Nie wiem, czy odzworowaÂłem dokÂładnie treÂśc jego wypowiedzi, ale sens napewno tak.
. Zgodze sie z tym panem nawet bez brania udziaÂłu w programie. Choc sÂą i tacy, ktĂłrzy uwazali jej zarty za zabewne, dopĂłki nie poczuli ich na wÂłasnej skĂłrze, ale to juz nna historia 

Pozdrawiam, Filip